Jag tog mig ett skutt i snön likt Madicken

Hon var ju jäkligt stylish.
Spontant och kanske inte alls så genomtänkt, så  vill jag säga att hon är en liten modeikon. Kanske inte med den bölsiga stora klänningen som hon och hennes syster oftast bar. Däremot hennes kängor, snörskorna, de söta mössorna, kappan o hennes fina hår.

Så himla fint.

Jag har feberfrossa. Idag skulle jag äntligen redovisa min egna träning. Jag har sett fram emot detta i en vecka typ. Fy fan. Dessutom missar jag de andras redovisningar. Som jag också sett fram emot. Jag vill säga så många fula ord, men jag försöker att inte göra det. Kan bli så otrevligt.
Snön är här.
Med fara för mitt eget liv har jag passerat många icke grus/saltade vägar. Gotlands kommun var uppenbarligen inte redo för snö i år då snön har varit här sen i fredags kväll. Och det är definitivt inte saltat överallt. Eller så vill de helt enkelt bli av med lite befolkning. Trött på studenterna kanske.
I tjock snö kan man i alla fall gå normalt i. Igår kväll skuttade jag på stor täckt vit gräsmatta när jag gick hem från Hamnplan 4. Ylle hade avskedsfika. Hon gick ut förra året från min klass, stannade kvar på ön, men ska nu flytta till Åre tillsammans med hennes kille och satsa på deras förhållande.
Det är vågat.Numera är lilla Dojjan svarthårig och mer står på listan att göra som förändring.
Men mer om det nån annan gång.
Jag är sugen på beiga chinos o vita converse looken. Vita converse framförallt. Saknar mina så..

♣♥♦ Love Louise

Ögongodisman blir ju lite glad i byxan så att säga.

♣♥♦ Love Louise

Lördag

Igår kväll såg jag V for Vendetta.
Jag såg den för mer än 3 år sen tillsammans med min dåvarande kille Eric som kunde rabbla det som V säger på taket.. nånting med .. plot innan hans fyrverkeri börjar.
I alla fall, då tyckte jag inte filmen var bra. Inte bra på det sättet att jag inte blev berörd på nåt sätt.
Fast tv 3:s reklampauser förstör rätt så mycket.
Igår såg jag V for Vendetta, på riktigt. Och blev helt betagen.
Inte för att det är snygg film, för det är den.
Inte för att den är smart gjord, för det är den.
Den är sann.
Och jag tror verkligen på det som Evey fann i sig själv när V stängde in henne i det där rummet. Och "lät" henne plågas.
Det här måste nog vara en svår film att recensera.
Ska nog ta och kolla upp vad som skrivits om den.

Nu ska jag dricka upp min chai latte, ta en dusch, göra mig vacker, cykla till skolan e♦n vända och skriva upp mig på en träningstid senare ikväll (fick massa inspiration och framförallt konflikt stämningar från filmen) och sen ta mig en tur på stan och kolla läget.

Nästa helg ska jag till Stockholm.
Då måste det bli en titt in på Topshop.
Can´t live without it.

♣♥♦ Love Louise


De sista stroferna på No.29 Finale

Det är inte prins Siegfried jag väntar på som ska rädda mig.
Jag väntar på att bli tillfångatagen av Lord Von Rothbart.
Och för att sen stanna där för evigt.

Men min väntan är lång.

Sammanträffanden och till slut ödet.

Jag har en vy. En syn.

Jag har en annan. Och om du är tillräckligt smart så kan du hitta den.
Om du är tillräckligt klar.
Jag är definitivt inte klar.
Men jag har börjat min väg. Den andra kommer finnas där som ett stöd, men kommer till sist vara obetydelselös.
Liksom denna egentligen.
Detta kommer inte vara aktuellt.

Min verklighet, kommer vara en av de sista stroferna på No.29 Finale.


Tills dess kommer Dojjan/Louise hålla ställningarna.

Love Louise ♣♥♦

Tack mamma för att du finns.
((They all want a piece of me))

Jag ska alldeles strax förbereda mig för sängen och försöka sova. De senaste 6 nätterna har varit väldigt svåra. Inte på nåt deppigt sätt, det har helt enkelt varit svårt att sova. Det är ju väldigt lätt hänt att man fastnar vid msn och youtube. So here we go again. Försök nr 7. Ljuvligt.
På tal om ljuvligt; Visby bjöd på riktigt fint väder i form av en en stor dusch regn och motvind. Jag ser inte fram emot vintern som lär bli hård om jag har tolkat rönnbären rätt.
Mer blogg blir det framöver när jag fått sova ordentligt. Så kanske på lördag.
En uppdatering från sist; jag har varit hemma i Katrineholm, jag är med i 3 skolprojekt som jag leder själv eller med partner, jag har fixat biljetter till Svansjön som vi ska se 19 februari och jag har äntligen städat.
Sen att jag råkade hetsa upp mig och bli jäkligt sur idag resulterade i att jag gled ner i en split o sen rullade över mig själv så att säga.
Spännande.
Kan britney så kan jag!

Godnatt.
♣♥♦ Love IILouise

Home sweet Home


♣♥♦ Love ))Louise

Everything is not you, everything is not about me. Dance is everything. That's why I'm learning to fly.


so today I thought about taking a smoke


♣♥♦ Love ((
Louise

this ain't a yes, this ain't a no

Idag lärde jag mig att springa.
Det lossnade äntligen. Efter att ha i 1,5 års tid strugglat och kämpat. Jag hatar verkligen att springa och har därmed försökt att undvika det. Men på klass kan man inte göra det.
Jag fick ett glädje/tårrus vilket även min lärare fick.
Där satt den!
Sen så gick mycket annat lättare. Fick beröm för mycket idag. Yeah!

Fick ett spännande mejl från min syster idag. Hon och jag planerar en kupp för livet. Endast hon och jag vet. Frågan är om jag vågar? Det gäller att vara säker på sin sak .

Jag hittade ett gratisprov av en utmärkande god parfym i mitt hem imorse; sergio tacchini. Lite lätt förälskad i detta, för mig, okända märke.

Visby är oerhört mysigt idag. Mörkblå himmel när jag och Elin var nere på stan. Vi gled in på Clas Ohlson, min oskuld togs då jag inte varit inne där sen det öppnades. Vi såg lite billigare alternativ för julbelysning för både inne o utomhus. Men det är kanske ingen god idé att börja inreda lägenheten på nytt när man troligtvis ska flytta tillbaks till fastlandet efter utbildningen slut.

Jag har blivit mer medveten om min kropp och dansen. Jag ser fram emot fortsättningen av min resa. Jag tänker fan inte ge upp. Jag har ångest för förra året. Men jag fick världens finaste och underbaraste vänner på köpet. Vilket har gjort resan att fortsätta, desto mer värdefull. Tack systrar.
Tack för ni som ser mig.

Lite läskigt, eller så är det höstmörkret som påverkar, iaf, att Morrgans sista ord var att han skulle komma på alla mina föreställningar, för stor kommer jag att bli. Inte för att jag tror att han håller sitt ord. Och så sa Jonas när han tyst låg och funderade att jag kommer att bli stor. Dessa två vet egentligen inte så mycket om dans. Min mormor sa alltid, tänk om..
Men mest rörd blev jag när mor hade kollat på min senaste dansfilm på facebook och sade; titta Louise vad långt du har kommit sen den dagen då du lekte dans, när du dansade runt i den röda kjolen överallt!
Åh mor!
På fredag åker jag hem till mor och resten av familjen. Framme runt halv tolv på kvällen. Ljuvligt. Sen på lördag är det releasefest för min brors band; Becky Sharp. Deras första skiva har släppt i dagarna. Så jag och syrran ska hjälpa till med försäljningen och ha allmänt trevligt. 

Jag saknar min Sparv. 
The one and the only Pelle.

♣♥♦ Love ((Louise 


Ibland så..

I'm trying to breath
but
maybe you don't want me to
I will turn blue

And that's why I now,  truely, understand how important dance is to me
Dance is what I always been.

RSS 2.0