Go motha, it's ya birthday!!

Mor fyller återigen 39 år.
 Men det tycker jag bara är oerhört trevligt. Sen att jag inte kan närvara är en annan sak. Men nu är mina tågresor fram och tillbaks betalda så jag kan vara hemma och titta på Eurovision med riktiga fan. Med personer som bryr sig lika mycket som jag. Alltså min syster och Hurtig.
Om en viss bästis är där eller inte, vet jag inget om.

Även Pillan fyller idag, på Dansens Dag, o min stora insats för dagen var när jag för en gångs skull inte lyckades bloda ner hela dansgolvet med mitt något öppna sår på knät.

Jag är nästintill expert på att undvika städning och min disk. Även att skjuta upp samtalet till Radiotjänst. Efter en massa kaffe imorgon, måste jag nog ta tag i det. Ja vi är ju inte lediga som alla andra 1 maj, jag har visserligen en lektion men resten av klassen ska ju repa hela dagen, o sen är det ungefär samma visa på lördag då det bjuds på gratis glass på världens godaste glassbutik ever.
Det jag menar är att jag kan gå på fest, eftersom att jag ändå är uppe rätt så sent. Men. Jag är ju den enda som kan. Och en viss seeeeg människa frågar mig om jag känner till någon tillgänglig fest.

By the way!!! Room raiders, är ett fasansfullt sketet program som jag alltid lyckas titta på, för jag blir alltid lika fascinerad över de amerikanska ungdomarnas sätt att prata.. nästan lika långsam takt som på The Hills och hur det gärna vill kommentera och häva sig. Fantastiskt. I dagens dubbelavsnitt så dök det plötsligt upp ett känt ansikte. Och jag tänkte först; nämen åh.. en dubbelgångare.. nämen nej.... åh herregud det är ju ZAC EFRON!!! Flickfavoriten från High School Musical och Hairspray. Mtv är lika seg som min vän att uppdatera, för jag kan tänka mig att avsnittena är från 2004 eller dylikt, och han höll tydligen på med Summerhill produktionen. Den där surfingserien som ja.. ja.. jag kollade på den bara för att han var söt. Men. Jag lyckades övertala folk att se den med mig. Otippat.


Nu är det snart Fråga Olle! Jippi!!


Love L


That's my real middle name

crash boom bang

I'm walking down this empty road to nowhere
I pass by the houses and blocks I once knew
My mama told me not to mess with sorrow
But I always did, and Lord, I still do
I'm still breaking the rule

My Papa told me to stay out of trouble
When you've found your man, make sure he's for real

I find the hope but then I hit the wall
Crash! Boom! Bang!
I find the roses dying on the floor
Crash! Boom! Bang!

Love L

Like violin


 

Som en eld och som ett väder, 
som en tanke, som en dröm,
som en bro av tunna bräder,
brytes av den minsta ström.
Som en brand bland smala stickor,
som en gnista ibland krut,
så är pojkars lust till flickor, tändes fort men slocknar ut.


Som en ek på klippan rotad,
som en mänska i sin tro,
som en vall av böljan hotad,
som en tärna på en bro.
Som den lön som någon sparar
och som Noak i sin ark,
så är kvinnors lust för karlar tändes sent men brinner stark.


Som ett skepp förutan segel,
som en brandvakt utan sax,
som en penning utan prägel,
som en bistock utan vax.
Som en herre utan pengar,
som en trädgård utan frukt,
som fiolen utan strängar,
som en blomma utan lukt.

Som en krog där ej finns dricka,
som en fästmö utan ring,
så är mänska utan mänska, uselt och ett ömkligt ting.
Som en krog där ej finns dricka,
som en fästmö utan ring, så är mänska utan mänska, uselt och ett ömkligt ting


Love L

It's time to begin. I'm countin' in. 5,6,7,8

Medan jag spiller hett kaffe på min bh så är det INFÖR EUROVISION. Stora bokstäver gäller vid viktiga saker.
Att Petra Nielsen är med i juryn är det bästa någonsin. Vilken vardagskvinna med touch av kanel. Spicy och sött.
Turkiet tror ju verkligen på sitt eget bidrag. Jag har själv på youtube sagt min åsikt om att det är en tråkig låt, och jag håller med Perreli om att produktionen är tunn och ja attans tråkig. Och då fick jag den givna försvars attacken från ett stort fan. En av de 80% som tror på låten. Men hon kan ju uttala engelska ord. Det är trevligt.
Men så ser hon ju ut som en tjej som vill va snygg men kan inte skaka på höfterna ordentligt och har därför hittat ett par byxor som hennes fula mamma använde för 30 år. En byxa som hon säkert klippte till när hon ansade könet så hon kunde ha dom riktigt lågt för att matcha koregrafin.
Nä det var ju inte så bra kvalité av dessa 9 bidrag. Jag tycker Malena Ernmans låt är fel i det här sammanhanget.  Nu när Sverige är så desperat som det faktiskt är, då vi fått nobben ett antal gånger (ja för folk köper inte det här länge med Abba schlagern som slog då och nu är det en helt annan tid för musikaliska framgångar)  så kan väl Christer ringa mig. För Malena håller inte, Perreli höll inte. Vi måste hitta ett eget nytt sound. Utan de klämkäcka sluten med Carola -händer som flyger upp i skyn likt nån inbjudan till seger. Nä du.
Till skillnad från juryn som har nån fast åsikt om vad som bör vara med, när det kallas melodifestival, så tyckte jag om Switzerland. Där har vi nåt på gång, kanske inte ett musikaliskt hallelujah men så mycket bättre än det andra överproducerade skiten, ja alltså Turkiet. Och hon som var dansk och ville vara barn igen och som tävlar för Andorra. Jag undrar lite hur deras tävling såg ut, och hur hon kom med. Hon gör alltså fortfarande musik, sen den fantastiska tiden med Me & My.
Men det roligaste med det här INFÖR EUROVISION är alla dessa fantastiska kläderna och musikvideorna som de andra länderna har. Hjärtskärande men samtidigt så väldigt kul.
Jag ser fram emot nästa måndag. Man kan ju givetvis kolla upp alla bidrag på youtube, vilket jag gjort med vissa bidrag, Men det är så mycket härligare med den finska mannens karma, Perrelis ljuva stämma och Marie som Pelle tjatar så mycket om. Nyförvärvet Nielsen och Christers modekunskap. Det händer mer här än 5 långsamma minuter på The City. The City i övrigt, det är tydligen många killar i min bekantskaps krets som tittar på det. Tolkbart!

Om en timme är det Ballar av stål! Helt underbart program.

Igår var det Söndagsparty. Det enda rätta. Fy fan vad jag skrattade så jag grät. Det bästa momentet var när Marilyn Manson vinkade in i kameran och hälsade på Christer Ulfbåge!

Och med det glada humöret lämnar jag eder nu!
Love L

It's happend before and I want you to know

Todeloo.
Jag struntar i ett charmigt intro och går rätt på sak( brödtexten alltså)..
Har du lite "gammalt" rosé vin hemma? Har du dessutom spontan köpt (med alldeles för lite sömn för hjärnans verksamhet till vardagliga sysslor som gör att du helt enkelt inte tänker dig för, ALLS) new editon när det gäller cider på systemet?
Här är en lösning på problemet. Ta ditt rosé vin och häll upp till hälften i ditt glas, sen plockar du fram ( i det här fallet) Gravendal jordgubb/fläder och häller upp i resten av glaset. Låt stå! Och framförallt låt dessa härliga smaker förenas och vad händer då? Fysikern eller kemisten eller vad jag nu kan tänkas vara, meddelar att det blir så mkt godare än när de är var för sig!
Clatch på den säger vi som saknar andra halvan av redaktion. En makrillsmacka nu och sen hade man varit iväg på totalt overkliga händelser ute i nattlivet!

Sicken olycka som hände imorse. Om jag hade all anledning för ett ypperligt missfall, så hade det kunnat vara det. Mer får vara osagt för jag har ingen erfarenhet att förtälla. Men det skulle ha filmats. Framförallt för att olyckan skedde under intressanta omständigheter.

Min vän Sparven lovar för ett galet 16 (15) avsnitt av Höga Klackar & Vassa Slipsar som faktiskt spelades in utan min kännedom. Eller först hade jag ingen aning för jag trodde det togs kort. Så jag ser kanske bra ut de första sekunderna, sen brakar det loss totalt. Precis som det brukar göra förstås. Det är ju det som nog är det fängslande med oss. Att vi vågar tar i, oavsett var vi befinner oss. I det här fallet på väg till påskaftons fest. Den mest intressanta fest jag nånsin varit på, iaf på en sån hederlig tradition som påsken!

I övrigt min syster så har jag rätt, du kan själv ta en titt på  http://artists.letssingit.com/melodifestivalen-lyrics-scotts-jag-tror-pa-oss-kzxtv25 om du inte tror på mig, men så här sjunger iaf pojkarna i The Scotts
"En gudinna som försvann på höga klackar
Från Hugo Boss"

Love L

From Me to You. Only You.

Maybe you should be open your eyes
Maybe you shouldn't listen to all the words that I have been given you
I'm sorry
I should have been there for you that morning
I should have been
..Only in your arms
And I should have said that i like you more, cus I actually do

You said that you are better than the others
So why are you just like them right now?
I'm just asking if  everything is okey
And probably it's not
So..
You and me will let our selves down.

But maybe you are not like the others.

Love L

I just thought.. never mind..


..and there you go

Love L

I wanna hold your hand.

Aloha.
Tillbaks. Och min allra första reflektion vilket typ 2 personer som läser den här bloggen kommer hålla med mig, resten har säkert ingen aning om vilka jag pratar om. Men, The Hills som jag följer nästintill slaviskt som nu går i repris på Mtv är det jag pratar om. (Vem vill inte ha fjärde säsongen på dvd!?)
Lauren var ju tillsammans med Jason. Och det är det här med Jason. Nu när jag liksom fått veta att det heter rimmy (när man slickar stjärt) så kan jag väl också få veta, varför i hela fridens namn hon var kär i honom? Hur gick det till att hon blev det? Jag må vara ytlig, men snälla nån titta på honom!

Då ska vi se. Mer relevanta saker.
Jag kom hem i måndags men har inte packat upp ännu, så det blir väl ikväll tillsammans med att kolla upp sommarjobb i Katrineholm.
Innan min soliga promenad hade jag ett relativt långt motions och styrkepass och jag vill verkligen bli av med den där magen vilket kanske innebär att jag ska börja springa. Kanske nattvis så folk slipper se mig.
Jag har köpt en fantastisk musli, AXA Tropical. Mumsigt.
Jag är ju allmänt blek, inte i personlighet men min hud däremot. Men det finns räddning från all mobbning som man får stå ut när man ser ut som jag. Räddningen heter givetvis brun utan sol, för jag känner inte riktigt för att bli knivskuren i ett solarium. Som förberedelse inför detta härligt doftande moment så tänker jag att det kanske är bra med lite peeling och herrejävlar vilken len hud jag har nu. Tack Aco Soft Skin Bodyscrub Apricos. Den satt där den skulle.
Haha, första gången jag skrattade åt serien Joey. It´s a miracle.
Salamiburger kanske skulle va nåt. Jag är ju förtjust i salami.
Nåt annat som jag är förtjust i är Kings of Leon. Ett meddelande på facebook om att jag är liiite liiite förälskad har rört till det lite, men om man känner sig lyckligt träffad så gör det, men jag syftar på bandet. Jag kan ha spelat deras låt Closer kanke 100 gånger nu.
En annan onödig reflektion är att den där härligt muskelösa skejtaren Ryan säger väldigt ofta dude.
Nu fick jag precis veta att Qim snart kommer få Twilight, the american version... åh!
Är jag avundsjuk eller kommer jag våldta hans hem?
Nu måste jag få tag på min kalender och skriva ner allt viktigt som ska hända.
I övrigt finns det en fin historia om gårdagens bravader när jag skulle skicka in min ansökan till Danshögskolan.

Love L


He needs a bad girl

Jamen hej alla godingar.
Jag kommer säga hej en snabb minut innan jag hoppar ut i solen som jag nästan missat idag. Iväg till posten ska jag, posta syrrans kalender som jag råkade få med mig när jag packade ivrigt. Men jag kommer snart tillbaks för lite frääääsch update.
En fräsch update redan nu att ikväll åker min mor och hennes/min väninna Cissi till Irland.
Love L

"Waging wars to shape the poet and the beat"

Ja nu är det dags. Aktuellt. Läge. Jag har bestämt mig. Efter min kvällstrip tillbaks till ön inatt, så tror jag på detta. Tatuering alltså. Det var ju rabalder om det där i julas, ett annorlunda julklappsbyte som inte blev av. Lite p.g.a av mor eller rätt så stor portion mor som uttryckligen sagt över min döda kropp. Men jag tror inte att man kan bli så mkt hatad av sin egen mor. Det finns ju värre saker att hetsa upp sig mot. Jag har ju inte knarkat. Inte för att man skulle meddela sin mor om nåt sånt, men jag kan ju ärligt titta henne i ögonen och säga det.
Lite skissning. Först i form av tre svalor men det kan ju lätt uppfattas som en diskret Mcdonalds reklam och dessutom förknippar jag väldigt medvetet och det är svårt att inte koppla ihop det med, min fars gravsten. Även fast det senaste stället jag såg sådana svalor på var en vägg i sveriges mest ortigaste ort.
Sen insåg jag nåt. Jag har väl aldrig riktigt uppskattat mitt namn, eller rättare sagt min namnteckning. Den känns tom och fantasilös. Men kreativ och fantasirik som jag är, upptäckte jag nåt lite busigt, och som på flera plan är värt att tatuera in. Och vart ska detta hamna så man under en relativt lång period slipper bli dödad eller varför inte slaktad...  Downstairs. Och så lite till höger.

Kings Of Leon:
Use Somebody
Notion
Manhattan

Den här påskfesten som slutade med att jag kom hem kl 7 på morgonen är visserligen en historia i sig. Vad jag menar på min bilddagbok http://dojjan86.bilddagboken.se/ med att händelserna kan klassificeras som konfidentiella, är att jag ,hur än öppen jag må vara, anser att det faktiskt inte är lämpligt att berätta om människor som jag faktiskt inte känner. Människor som jag bekantat mig med under alkoliserade förhållanden. Och under alkoholhaltiga stunder när det är som värst/bäst med halterna, beroende på hur man vill vinkla det, så händer det ju alltid saker som kanske anses vara onödiga. Såna där jobbiga stämningar när en grupp endast kan agera som grupp t.ex
Nu ska vi inte tro att jag inte hade roligt, för roligt hade jag. Mest för att jag fick spendera tid med min favorit. Pelle. Och att det alltid sker bus med honom. Spontana saker.
Lite segt att jag inte valde att rita snoppar på mitt ägg, men som sagt, för att relatera till det jag sagt på min bdb, var jag, pelle o max på 4 år yngst i sällskapet, medan den äldste kanske var runt 40+ och medelåldern befann sig i dagisbekymmer och ring på fingret som inte hindrade att stirra på söt fröken.
Kleptoman innebär att sno saker och länge hade jag lyckats gömma undan världens fulaste tändare som jag först trodde var en babytalk som jag tog med mig ner på stan när Pelle och jag, men mest jag, bestämmer att vi ska ner på stan o shaka ass den sista halvtimmen innan starlight som numera heter port 26 stänger. Istället efter bus på stan och som ledare i årets sexigaste hejjaklack begav vi oss tillbaka, javisst mot andra sidan stan med våra blixtar till mammacyklar, där festen fortfarande var igång. Sen blev jag tyvärr upptäckt med att det var jag som var boven och jag kände inte riktigt för att klämma av nån osannolik historia för det nya sällskapet så jag var snäll och gav tillbaks den.
Jag sjöng karoeke, vilket jag innerligt ber om ursäkt för. Det ska aldrig mer ske igen.
Anledningen till att komma hem vid 7. var att jag, för att göra många timmar korta, stod i lövatunneln (som nån gubbe tyckte att den skulle heta) med en ny bekant och talade om livet o värmde händerna, för att sedan hamna i en källare på prinsgatan för vidare diskussion och för att lugna mina fötter som har upplevt både tåspetsskor under lovet, och då på påskafton sköna 9 cms klackar.
Btw. Jag har lärt mig att gå.John Mayer (perfekt att lyssna på vid sömniga tillfällen på en 3 timmar och 20 minuters stund på en färja t.ex)

Now i'm walking in the park
all of the birds they dance below me
maybe when things turn green again
it will be good to say you know me

I'm in repair
Im not together
but im getting there

Men man behöver inte grubbla så mkt över den textraden. Vid så många andra tillfällen när jag klämt av rader ur diverse sångtexter så har jag menat, och även syftat på någon speciell. Men i det här fallet behöver ingen av er att ta åt er. Känn er inte träffade. Jag träffade mig själv och kom på hur jag var för kanske några månader sen. Hur jag kunde haka upp mig på saker som faktiskt inte behöver betyda hela världen. För jag känner att det kan bli bättre kvalité om det är värt att lägga lite mer tid på det. Och att det faktiskt blir mer intressant om man inte får allt. Som man tänkas önska sig eller vad det nu kan va som jag syftar på.

Nu ska jag titta in på studera.nu och lägga till lite fler intressanta kurser och ta en kopp te. Jag ska fortsätta lyssna vidare på den här grymma plattan med Kings Of Leon.

Love L

Riiiiiidge ratttttch filiii bom bom booom!

Tjolevippen, det är sol, jag bär en speciell huvudprydnad och har bara ben!
Det är varmt, bror o jag har fixat med musiken till mitt verk till vårdans o en dansdvd till danshögskolan. Jag har varit vaken sen 9 o upplevt ett antal sms från bästisen min, om var festen ska hållas. Hållas och hållas, det är VI som ÄR festen! Här utlovas det normal fest (ni som känner till min bästis kanske förstår vad jag syftar på) med både mat och dryck som erbjuds. Maybe a hallelujah moment. Eller som nu när bror fes mig rätt i ansiktet!
Burn after reading.. att rekommendera, iaf om du är en sån som jag!
Söt med andra ord.
Diskussioner om pedalbord och att vara laidback är vad bror erbjuder som samtalsämnen. Men fräääääsch är han. Och hjälpsam.
BÄRS SÄGER VI.

Love L

Klassiker

Bakom brödbutiken bodde Basker-Bosses båda bröder, bröderna Basker. Brödernas båda bredare beundrarinnor brukade besviket begagna brödbutikens bullar. Bullarna bakade Basker-Bosses bas, Bagar-Basse. Bagar-Bosse bodde bredvid brödbutikens blå byggnad. Basker-Bosses båda bröders brädade beundrarinnor bodde båda bortom bergen, besynnerligt billigt bredvid Biff-Bertils bastanta baconbod. Byx-beklädd blott baktill - beslöt Basker-Bosse besöka Biff-Bertils baconbod. Bilen brummade bort, bredvid belgiska bananbolagets blå byggnad, bortom B-lagets bisarra basarer, bort, bakom brottarnas bökiga bryggor. Betongen brusade bredvid bilen. Behärskat bromsade Basker-Bosse bakom bankbudets beiga buss. Bankbudet betraktade Basker-Bosse blygt. Basker-Bosse besvarade bankbudets blick. Bakom balkong-brockaden beskådade de båda beundrarinnorna besöket. Basker-Bosse bar buntert bort bilen bakom Biff-Bertils baconbod. Bland bilvraken bakom baconboden brukade Biff-Bertil bygga billiga bidéer. Braket blev bedövande "Belt bort beltjuv! Belt bort beltjuv!" brölade Basker-Bosse besatt. Bankbudet bajsade baken brun. Båda beundrarinnorna bantade bort brösten, Bagar-Basse bakade bredare bullar, Basker-Bosse brottade bort bilvraken, böjde bakidéerna, bankade Biff-Bertils brevlåda bucklig, bromsade bestört. Beskedet brottades bakom brevlådan. Biff-Bertil bortrest? Bankbudet blev buddist. Båda beundrarinnorna började betala besynnerliga bankgiroblanketter beträffande betal-TV:s bredare basutbud. Basker-Bosses beklagliga belägenhet bekymrade blott brevidboende Becks bortskämda, bleka boxer.

Love L

PregnantLove L

Mummy and me. Saturday.

Det var soft och sol. Glory Days To Come blir den glada melodin som får  beskriva dagen.

I hope and pray to my god
that he will see us two
to guide me out of the fog
and we meet up in glory days

You don´t build a city in a day
but in twenty years you should have something
and while waiting for the glory days to come
I sing a song
Idag är det en ny solskens dag.
Med sis.

Love L

I thought I heard you calling

Godmorgon.
Det kan vara en fördel att komma ihåg när man har tvättstuga, så man liksom inte går upp, låt säga 4-5 timmar för tidigt.
Så här kommer den efterlängtade listan på de serier jag slaviskt följde under min barn o ungdom. Ej i kronologisk ordning. Nån måtta får det vara.

Björnes Magasin
Pingu
Buffy and the vampire slayer
Sjunde himmelen
Sommarlovsprogram; Tippen, Kloak, Vintergatan 3 a och 5 a (?)
-tillhörande program från sommarprogrammen; Mirrors och killen som låg i koma och man fick uppleva hans två världar. Flipper
Nya tider
Sunset Beach
Disney klubben
1000 Karat
Fångarna på fortet
Gladiatorerna (Plexus var allmänt känd som min vän under gymnasiumtiden)
Julkalendern (varje år förutom när de skulle satsa digitalt på några jävla råttor på nån båtjävel)
...och grodfötter
Voxpop
Kenny Starfighter
Hippo
Robinson
Gilmore Girls
(Hon som fick nåt gift över sig och kunde sedan förvandla sig till nån grå smet och kunde sen bla. glida under dörrar och annat praktiskt)
Sabrina Tonårshäxan (så förbaskat dåligt)
Hajk
Programmet med Johan Petterson (från disneyklubben) med nåt kärleksprogram. O så sjöng han alltid, eller ja han hade en rosa tjejtrio på rosa scen som spelade bas, trummor o synt. Fräscht program.
Ture Sventon
Fem myror är fler än fyra elefanter
Brum
Vi fem (underbar dubbning)
Clarissa
Astrid Lindgren rent allmänt men mest Pippi Långstrump och barnen i Bullerbyn.
Doris och Gösta
Sikta mot stjärnorna och Småstjärnorna
Roswell (serien som gick på 4:an om utomjordingar med mänsklig skepnad och som försökte sig på ett liv på Jorden. Hett var det.)
Eva & Adam
Den där pipkastrull familjen.

Hör nog av mig snart när det gäller nåt mer relevant.
Love L


RSS 2.0