I would actually enjoy lying down, and maybe have the stars and you with me.

I could sink to the bottom of you
with a stone on a chain
without breathing in
I could tell you and tell you again
that there is only one
though many have been

lie down
fall in
pass out
while I'm wide awake
with the lights out
you're in safe hands
of that one man
who can fix his petite machine


Love L


They are always talking about the mountains, I'm talking about the sea. And you Mister, you ain't nothing.

ja igår fick jag min post, liksom resten av världen. Låg i sängen och chillade lite när jag hör (av nån anledning får vi post två gånger om dan här) hur postisen verkligen kämpar med att få ned nåt i brevinkastet. Jag slidar upp och finner ett gigantiskt vadderat kuvert size big, som är jätte lätt dessutom. Jag öppnar och kikar ner. Hm.. rosa, what the hell?!
För några dar sen budade jag på tradera och fick igenom ett par supersnygga skor för liten peng och jag tänkte direkt; har jag blivit lurad? En sekund senare, jag har väl för fan inte beställt en rosa sak??
Jag drar upp den rosa bakelsen och ser en klänning framför mig, från Topshop, en liten prislapp som meddelar mig att den har ett värde på 1099 kr.
Sen, tack gode gud, får jag svar på mina världsproblem. Jaha se där ja, jag är en av vinnarna i Sofie Fahrmans Topshop tävling. Något jag helt hade glömt bort. En rätt så simpel tävling där jag svarade Kate Moss och min storlek o adress.
And here it is.

Btw, the shoes. Javisst, klacken hade tydligen gått sönder på dom (aah Nelly kvalité) så jag ska få mina pengar tillbaks.
Ni är vittnen ni som läser och imorgon märker jag om pengarna är tillbaks.

Love L

I will name her Astrid.

Beyond Retro bjuder på de mest intressant klädesplagg bland annat den blå paljetten topen som jag haffade direkt. I denna härlighet, ett par höga shorts och med spännande blandning av vuxet rött vin, kaffe och blaskigt rosé begav jag mig ut i Stockholms lördagsnattför att leta äventyr. Karlas födelsedag och folk som ständigt droppade av. What to do om inte gå till Chaplins och skaka rumpa. Chaplins ser utfrån lite blaskigt ut och eftersom 360 tidigare har legat där så kändes det ju inte helt great. Inredningen var i övrigt oförändrat. Det som däremot var förändrat var det större antalet killar och knappt några moonboots, neongröna hotpans och annan slags onödig nakenhet by the girls.
Musiken var a la Otten som jag fortsätter att ha fördomar mot. En underbar kille med mycket näsa som till viss del verkade figurera som hans gps, bjöd på... Oj oj. Omänsklig höfter, danny (EMD) glidningar och han var med all säkerhet väldigt förtjust i sig själv and his gps. 77 kr fattigare några minuter senare för mig o Arash (Karlas Märsta vän) så var Karla uppe för att dansa tätt ihop med killen.
Jag hade istället turen att få en dansk allt för nära. Att förstå danska samtidigt som man försöker undvika "the two hands he only got" på privata ställen på ett packat dansgolv är inte lätt. Han såg ut som prins Harry fast lite trevligare. Vi kom ju iaf rörande överens om att jag var sexigast på dansgolvet med den mest perfekta stjärten. Paljetter gör allt, och även gott humör.
På tal om min stjärt som inte alls är uttjatat och totalt oseriöst att ens ta upp, senare efter avlämning av Arash och Karla stötter jag på Ikea Mats som bjuder på personalrabatt,mitt i gatan. Kort efter ett litet kolla läget samtal dundrar det upp 3 män som vill ta med mig till East och Sture. Min stjärt i deras ögon: AFRICAN BOOOTY som de så vänligt utropade. De var mycket imponerade, haha. Och de trodde att jag och Ikea Mats var tillsammans och sa då att han var en lycklig man. Allt detta på intressant engelska. Och ett woochi woochi + rörelse av en av herrarna.
Galet.

Igår, var den stora händelsen Vem kan slå Filip och Fredrik. Tv inspelningen som varade i ca 6 timmar. Vi fick öl, korv, glass och goodie bags för nöjet/besväret. Felix Herngren är en klart stilig herre som blir snyggare med åren och framförallt roligare. Korv åt jag, mest för The Mormors skull som är ett gigantiskt korvfan. Alltså inte min mormor, utan en bekant. Tossigt med missförstånd.
Tänker inte direkt avslöja något med tanke på hur upprörd Pelle blev av mitt Harry Potter inlägg. Och egentligen finns det nog inte så mycket att avslöja, förutom hur det då gick.
Jag brukar aldrig känna tävlingsanda och framförallt inte bli upphetsad av sport. Båda delarna blev jag. Kan ha varit ölen förvisso.

Imorgon är det skola. Givetsvis har det fuckats upp i mitt immunförsvar och jag känner krassligheten komma krypa likt Patrick Swayse i Dirty Dancing. Inte jätte trevligt med andra ord. Jag ska efter gigantisk diskning, dra till biblan oxh fixa lite böcker. Fantastiska kurslitteraturlistor. Och lite klassiska ordning och reda grejer.

Att jag liiiite lätt saknar Katrineholm ska vi inte prata högt om, så let's not.

Ja det här var ett konstigt inlägg.
Love L

Who needs avenues Who needs reservoirs We're gonna show this town How to kiss these stars

Torsdag 20/8. Fotosession med mig, och mina otroligt fina vänner Stasia och Karin. Karin skötte hår, make up o  med Stasias feedback blev fotografierna fantastiska. Tillsammans hade vi skapat denna otroliga kostym. Jag råkade sno tre bilder från http://estetiskt.blogg.se/ som är två favoriter av alla de kort som vi tagit. Fler bilder dyker upp på hennes och fler lär dyka upp på min.Love L

My milk is BLack.

                                      Let's have som fun, this beat is sick.
                                           My ass if you knew.

I
 can
 see
 you
staring
 there
 from
across
 the block


Love L

We on the other side.

Jag gillar mjukmedel. Jag gillar mitt löfte som jag bröt ganska snabbt när det gällde att aldrig tvätta den kind som en grekisk servitör snällt smekt när jag var 8 år. Såna löften är svåra.
Jag gillar att jag ska hem till Pelle en snabbis för att säga hejdå på riktigt, för att ja... det hände lite annat än man kunde anat på lördags natten. Ett intressant kapitel i mitt liv.
Jag är störd har jag sagt, citat Jönssonligan och den svarta diamanten.
Jag tycker det är fint att jag alltid gått min egen väg. Redan från början. Igår kväll efter Ted Gärdestad hyllningen på Gustav Adolfs torg pratade jag och syrran om olika framträdanden man gjort i livet. Både hon och jag höll på med mycket teater när vi var små. Och att jag sedan fortsatte med det senare också. Men en sak som hon tydligen inte visste, vilket jag anar kommer vara ett av de minnen folk från den klass jag gick i då, kommer att nämna på någon framtida Reunion, var mitt Svansjön framträdande.
Allmänt känt är att jag är, mer än någoting annat, fantast av baletten Svansjön. Uppträdandet med Hannah senare i gymnasiumet var inte mitt första. Nä. När jag var tio kanske, så hade jag själv bestämt att uppträda på Fredagstimmen som jag tror det kallades då. Som liten, var jag min raka motsats till den jag är idag. Tyst, liten och knappt synlig.
Jag hade hela dagen under min overall (som är det fulaste man kan iklä ett barn) gått runt med vita tights och en miniversion av en tutu och sen när det väl var dags för Fredagstimmen att börja, så hade jag gömt mig under katedern för att göra en snygg entré antar jag. Det var nervöst under den jäkla katedern. Och även när jag klev fram och tänkte är jag dum i huvet som gör detta??
Kanske, kanske inte. Det var nog inte så särskilt fantastiskt bra gjort, med tanke på att jag vid den tiden var självlärd, men jag gjorde det ändå. Det där är säkert ett trademark för mig.
Eller för att låta lite smörig; början.

Love L

"You make me cry, I love you STHLM"

Sommaren i city 2009
(Katrineholm och vår absoluta favorit Stockholm)

Let's begin with Allsång på Stora Djulö, finalen.

Röd snubbe= Gabriel Forss, Katrineholms sonen. Vare sig man bott här i en kvart eller halva sitt liv, är man  barn till staden. Som del av det vackra Katrineholm erbjuder så vägrar mor alltid, när hon blir tillfrågad att va med i dagens fråga, i Katrineholms Kuriren. Men jag tycker att pensionärerna och fjortisarna håller läget under kontroll.
Vi får icke glömma hur metodiskt och pedagogiskt K-kuriren gick igenom det chockerande att ungdomar och hur ungdomar sniffar doftspray bakom Willys. Bakom Willys alltså.
Notis: Inget fel med min gamla granne Gabbe, han rev av en ännu bättre version av Bara Hon Älskar Mig!
Lite mindre röd snubbe= Magnus Carlsson. Som var mer än het och stilig ikväll, han var mer öppen och trevlig än var han var i Allsång på Skansen.
Friskt fläktat.

Och som en vit prick dök hon upp och överraskade de flesta av oss. Carola ja. Jag skulle inget annat än att älska det hälsade Pelle i ett trevligt hot sms.


Sommarkrysset- ja mums mums var ju där.
De bilderna kommer snaaart, när Äckis dator ger med sig.

Vi går vidare till storfesten. Lady Gaga på grönan. Liksom Sommarkrysset traskade jag dit själv, och som en Kaka en gång sagt, det är en upplevelse att själv gå på konsert. Man får ju träffa fler intressanta människor på så vis. Haha, inga personligheter nämnda. Lady är en diva, som vi lätt slickar ass för. Ber hon oss scream ja då gör vi det helt enkelt. Porr o porr, det är läckert helt enkelt det vi får se vad hon och hennes dansare showar med, vare sig det är intim dans på ett helt nytt sätt eller om det är de spännade entreérna eller de omtalade kläderna. Hon har röst som är nåt utav de bästa och hon kan fan i mig skriva hits. Som kaka på moset, hon har en fantastisk stjärt!
Over and out
Fist of zenLove L


Anyone who has never made a mistake, has never tried anything new..

Efterfesten.com, är och kommer nog alltid förbli ett ytligt ställe. Som en minivariant av snyggast.se fast med mer fokus på festligheter än tuttar som värderas i poäng. Då och då dyker det upp lite trevliga privata meddelanden som är mer än ett taffligt försök att få kontakt.
Här kommer två fina som jag fick idag. Jag tycker de är lite sökande. 
Den ena var väldigt given att ta med, ifall nån vill haka på, vi kan ju båda tjäna på det.

23 årig toppmodell bosatt i sthlm NYC och paris.. söker impulsiv oblyg tjej som liksom mig anser att livet går ut på att "våga" och prova nya saker... gärna direkt.. älskar resa.. se nya platser och är avslappnad...med en fit body...

bilder finns på min sida.. lägg gärna med din msn.. enklare..

xx  2009-08-02 13:36:29
hej jag heter amanda och är camshow tjej. jag har en fråga till dig, känner du någon tjej som vill strippa i camen? eller om du själv skulle vilja göra det? hittar du någon som gör det, får hon 10 000 kr för att strippa och du 5000 kr för att du hittade henne. jag har en seriös kund som jag showade för, för längesedan och han är rik och betalade mig 10 000 kr direkt.
men jag kan tyvärr inte göra det för att jag är för trött sådärför undrar jag om du är villig att göra det? skriv gärna din msn
mvh amandaSå oerhört lockande.
Not.

Jag har varit på Lady Gaga.
Det blir mkt att skriva om nu.

Love L

RSS 2.0