Colourful


Jag har insett tanken med budget, och varför något sådant finns. Med andra ord har jag förstått pengars verkliga värde och att man faktiskt inte kan få allt man pekar på. Att en slösa kan bli en spara.
Jag tar mig själv på större allvar, och det fina med det, är att andra också gör det. Tro det eller ej, men ni som redan vet, vet att det finns mer än en Dojj.
Jag skapade neonskadad.
Jag insåg att människor är mer än utseende. Och att de som bara ser ett fuckface hos mig inte är särskilt prioriterade. När det är på den nivån så är det inte så kul att bli sedd och uppmärksammad.
Att jag sedan inser detta i den mest ytliga staden man kan tänka sig, är ju intressant.
Och därmed plockade jag även bort mig från efterfesten.com. Så nu är det inte lika mycket vidriga förslag och erbjudanden.
Jag har insett vilka mina vänner för stunden är, och vilka mina riktiga vänner är. De som alltid finns där.
Jag har slutat ljuga på det sättet som jag gjorde förut för att överleva. Jag ljuger faktiskt väldigt väldigt sällan.
Jag har insett att jag inte är så pjåkig.
Jag har i dagarna bestämt mig för att skaffa körkort.
Jag känner inte lika mycket svartsjuka, utan glädje när det går bra för andra.
I samma veva som körkortet bestämdes, bestämdes tatuering och faktiska mål. Mål har inte riktigt varit min grej, kanske för att det skrämmer mig, men det kan ju faktiskt vara en bra hjälp att komma någon vart.
Jag har lärt mig andas.
Jag flyttade till Stockholm, vilket är väldigt värt. Jag bor med en syster, vilket också är väldigt värt.
Jag lärde mig dansa, när jag slutade med det.
Saw you this morning

Statement: Vänner är det bästa som finns!
Som en Pelle sa, och som jag säger tillbaka, Du är faktiskt mitt allt.
Wildcard for nyår, i Miss B anda, och vänner som man inte träffat på länge, men det är vackert att vi är så utspridda i landet och snart världen.

Jag hittade en tröja, och nu sér jag ut att vara tagen från en after ski på 60-talet. Ingetdera har aldrig varit jag och jag känner mig lite som Miiiikey som hade de mest intressanta, men faktiskt snygga och coola outfitsen i Visby. Men mor diggart. Synd att de aldrig fick träffas, men sådana stora problem har jag faktiskt inte att det röks på därborta.
Tao Bai Bais spotifylista är det mäktigaste jag sett, jag skrattar hysteriskt så fort den åker på.

Nu ska jag snart ut i det soliga vädret Kattne bjuder på, dra ner till biblan och försöka göra nåt åt denna hemska dansvetenskaps uppsats, som jag innerligt, innerligt hatar.
Men snart drar vi igång med annat, nygrekiska och dramaturgi, och så får vi se om jag kommer in på drama kursen, Lund resa dit jag har flera uppdrag, England och en Carl Morgan möjligtvis, och så ska vi försöka ordna med en göteborgsresa, men innan dess skellefteå och Umeå om jag förstått allt rätt.

Ååååh hagander, dig har jag tänkt mycket på!
Dig ska jag förtälja något för, när vi ses om 2 dar!For once

I know I stand in line
until you think you have the time
to spend an evening with me

And if we go some place to dance
I know that there's a chance
you won't be leaving with me

And afterwards we drop into a quiet little place
and have a drink or two
And then I go and spoil it all
by saying something stupid
like: "I love you"

I can see it in your eyes
you still despise the same old lines
you heard the night before

And though it's just a line to you
for me it's true


I promise you, I neverCheck him out, Santa got style.

Det var med vissa svårigheter som förstås var förväntade av den gåv ansvarige, när jag skulle förklara min julklapp från en sparv som numera har telepatisk förmåga med min mor också, men det får han veta på söndag kväll, när han återigen står på kattnemark.
 Hector, min stora kärlek i spelet Animal Crossing som har en viss betydelse för familjen Eriksson med en Hurtig och Pelle, som förstås också ingår i vårt sällskap.

 Med en frisk sjal från en hurtig bulle och med ett trött leende efter nattens drömmar om att dricka mycket vatten och att faktiskt känna 28 knivhugg i lilla astrid som kan ha förstört ev skönhetsreperationer, säger jag god jul. Än är det inte slut även fast nackens påkomna stick vill säga mig något annat.


Merry Christmas

Pelles julrim till mitt paket.

är du pigg denna jul??? Inte det?
Fast det är det någon annan som vet
Någon du känner väl,
ja,han studsar ofta omkring på sin söta häl
det är inte jag,
inte du,
och framför allt inte en känguru
för denna krabat vill bara leka, säga hej och ha koll,
och helst av allt leka med sin boll!
Det var länge sen ni sågs, du och han,
och nästa gång du hälsar på,
undrar han säkerligen varför du frsvann
I byn finns björnar, hästar och en tjurig tjur,
där de lever i harmoni med andra busiga djur
Hönan pratar ofta om sin boyfriend ingen sett, men snälla,
Du pratar ändå helst med Stella!
Men denna pojk vill vara vid din sida,
han är reko, så lugn, han vill inte in i din sl*da
Bara säga god morgon, god dag och "med dig har jag kul",
och mest av allt, önska dig en kramig God Jul!J'veux ton amour, et je veux ta revanche. J'veux ton amour, I don't wanna be friends.

En sebastian redigerade lite bilder.I will always be your soldier, mr S

Hej alla mina followers ja jag kan räkna er på mina minimala fingrar, som noterat fb statuset. Hah, ni blir bara färre o färre. Snart står bara Jummis bakom mig, men det är inte så lite.
Har påven lustig hatt?

Jag rapporterar som sagt från Knäckebrödsrutan och hitills har jag genomgått två prövningar eller om vi kan kalla dom undersökningar. Jag är fortfarande lika pepp som jag var förut på att städa och så, men nu provar vi nåt annat, vi provar nya smaker på Knäckemackan.

Knäckemacka 1. Smör och chilikrydda. Det gör fortfarande ont i tinningarna.
Knäckemacka 2. Smör, äppelmos och kanel. Inte bara kladdigt, utan rätt så fel också, även fast jag försökte övertala mig mer än någonsin på tugga 4,5,6,7,8 och sen slank det ner.
Nu blir det ingen mer macka den här timmen.Push it real good.

Medan bo bjuder på nakenchock bjuder jag på en titt i backspegeln, från min förra födelsedagsfest som jag för ett år sen lovade att jag skulle blogga om, men som jag då aldrig gjorde. Vilket jag inte kommer göra nu heller.
Det var en otroligt trevlig kväll i aftonens glans med goda och nya vänner!
I år, ja så här ett antal dagar efter min födelsedag kände jag inte riktigt för att slå på den stora trumman. Inte för att jag inte alls tycker att siffran 23 borde berätta allt fantastiskt jag redan hunnit med och vilka framgångar jag nått, men som en djup tanke precis slog mig, när man finner sin egna framgång, inom sig själv så har man funnit den största!
Jag tror att jag redan nu kommer vara ledsen den 25 december, den vackra dagen då alla människor ses och älskar varann och den stad vi alla hatar egentligen. Så i år orkar jag inte med att försöka platsa i något jag ändå inte platsar i.
Men jag har insett att smärta och sorg är jättebra medel för att skapa något bra. Det är då min kreativa ådra vaknar till liv på riktigt och allt jag gör känns mer levande. Sen att jag lyckas skylla det mesta på dig är en annan sak.
I'm the Askung for real. Men det är fint att andra har varann. Herpes.
Men nu skulle vi rikta in oss på bilderna på mig, back to the egoist.
Min framgång kanske sitter i håret.


I'm sorry.

Jag ville mötas nånstans nere på djupet
Jag har varit där förut o jag är inte rädd
Och dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset
Men de kan titta nu jag är beredd

Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?Swinging in your pants.


Kalasskor. Som med all säkerhet inte är värda  det pris jag köpt dom för. Ett par skor som Peter Siepen gladeligen skulle använda mycket oftare än vad jag har gjort. Jag försökte innerligt med att använda dom på kalasiga tillfällen. Som ett extra tillbehör till ballongerna. Typ.Mina militanta feminisim dängor. Ifall jag ska ut i krig eller gå i Stockholm. Tack farmor och farfar på sätt och vis.


Vi lever i en fetisch miljö.


Gåva 1 från Miss B. I ett vänster hörn kan man med nogrannt öga se, en Miss B och en miss Dojj.


Gåva 2. Den ena med blixt och den andra utan. Miss B har en förmåga att skapa vackra färger och stämningar. Helt klart något av det finaste jag fått och så härligt oväntat. Den gröna är väldigt mycket oss, och det gillar jag. Indeed.
De ska självklart få pryda mitt och systers hem.


 

 


Hanging by a moment.

Ja hej och tack  för alla gåvor och gratulationer!


Sen kom snön alldeles lagom och snöar gör det fortfarande. Mysigt! Dagen började ganska tidigt med en mycket fin sömn på 20 minuter och en glad Dojaj som jag kanske kallas, och med ett fantastiskt grepp om nytvättade lakan och dammsugare, städade jag med prima känsla innan jag begav mig ut i helt fel skoval på ett oväntat snöigt underlag och mina rödögda ögon som syster påpekade när vi stötte på varann, på ett obekvämt fulllpackat tunnelbanetåg.
Amerikanska pannkakor var vad Äckan bjöd på, på stället Sirap, man kan säga att den upplevelsen är avcheckad på min att göra lista, o behöver därför inte bemötas av mina smaklökar någon mer gång. Men intressant var det. Lika intressant som den gosegris jag fick av syster. Knorre Pigson. Men som jag döpte om till Knorre von Alexander Pigson.
Farmor och Farfar alltid lika söta, och ett faktiskt mysigt (det kan ibland kännas krystat jo) och trevligt fika/present hålligång hos mor. Det kändes väldigt konstigt att kanske för första gången plinga på hos mor, och det är mig vi ska fira.
Tårtor. Mummigt.
Jätteglad blev jag för den jättefina klocka jag fick av bror, syster och Josefin, pengar av farfar o farmor (som jag inte alls ska köpa nya skor för) och smink och smycken från mor. Me like all of it very much.
Jönsson hemma hos en Dc Rask och en blå tjockis var ett förträffligt avslut och att jag fick sova mer än 20 min.

Att skriva all denna uppdatering kan ju knappast ha med och göra att jag ska skriva ett reflektionsprotokoll. Till imorgon. Inte på många sidor alls. Så mmm.
Jag lyckades få ett snäpp bättre betyg på min musikvideo uppsats, och med andra ord blev jag godkänd. Tack gode gud för det. Med tanke på att jag kände mig hemsk när jag lämnade in den 4 minuter innan deadline.

Idag med posten kom äntligen Dansdvd:n från Gotland och än har jag inte tittat på den, men kanske imorgon kväll. Syrran och inte heller någon annan förutom min mor fick ju se mitt verk Rosenkalla så det ska bli spännande att visa det.
Även Hurtigs gåva. En liten anteckningsbok. Gillart. Och tydligen ska det dyka upp fler saker. En otippat bra födelsedag när jag förra veckan helst ville slippa det mesta.
Låtlistan från miss B. Guld värd. De har fått dundra in på min Fint Skit lista som inte riktigt är partymusiken.

Nä barn. Dags att vara lite duktig.
Nästa gång ska jag bjuda på en bild av mina fula kalasskor.Woken.

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre

You are all the joy I need.

Jönsson
Pannkakor
Snabb redovisning
Acceptabel kyla
Kramar
Att ta mod till sig
Blå tjockis
Smal tjockis
Maaami

Nu fokus för tusan.

B- me love you, my superwoman. Varje gång, jag passerar Kristineberg faller en god tanke på dig.


They told Rudolph to run.
I should know

Ibland äter jag inte. Ibland sover jag inte. Ständigt krälandes i ditt stoff. Du ville aldrig ha mig, du ville aldrig ha mig. Vill jag sluta tänka på.
Fake smiles is all I have to offer. Jag borde inte tänka mer på dig. För isåfall måste jag dunka huvud och hjärta många gånger till.
Dör lite till.
Sigur Rós – Glósóli

Jag är Hemskt Elak.

No name face.

Varsågod att lämna mig. 

The boy is a monster

I asked my girlfriend if she’d seen you round before
She mumbled something while we got down on the floor
We might’ve fucked not really sure, don’t quite recall
But something tells me that I’ve seen him

I wanna just dance
But he took me home instead
There was a monster in my bed
We french kissed on a subway train
He tore my clothes right off

He ate my heart the he ate my brain

I’ve never seen one like that before
Don’t look at me like that
You amaze meI'm gonna leave any minute. See the skyline disappear.

Disarm you with a smile
And cut you like you want me to
Cut that little child
Inside of me and such a part of you
Ooh, the years burn

I used to be a little girl
So old in my shoes
And what i choose is my choice
What's a me supposed to do?
The killer in me is the killer in you
My love
I send this smile over to you

Disarm you with a smile
And leave you like they left me here
To wither in denial
The bitterness of one who's left alone
Ooh, the years burn
Ooh, the years burn, burn, burn

I used to be a little girl
Breaking children

Sammanträffanden eller helt enkelt att det finns en mening med allt som sker.
Exempel 1.
Jag och Marre, orginal tokiga varianten, var på en intressant tripp till Gotland år 2005, på sommaren och jag hade precis innan tillbringat en vecka på Kreta med mor och Sparv. Vi träffade på massa konstiga människor inte bara det faktum att vi omedvetet bokat in oss på Stockholms veckan.
En man, Siiiir richard som vi hädanefter kallade honom för att han påstod jobba med att designa skateboards under sitt egna märke. Vi träffade på honom under en utekväll, och jag tyckte att det var lite konstigt att han följde efter mig och hela tiden ville prata. Det visade sig senare att han var straight edge och därmed en nykter kille. Vad trevligt. Med att ha ett riktigt samtal på ett uteställe. Så vad pratade vi om. Jag berättade om mitt projektarbete inför sista året på gymnasiumet, en dansföreställning om en pappa som våldtar sin dotter.

Nästa gång jag träffar den här killen är sommaren 2007. Pappa som jag aldrig bjöd in till min föreställning, lämnade livet på jorden. Pappa som jag ibland önskade aldrig existerade men som jag nu pratar om, ibland i min förvirring som om han vore i liv, bara någonannan stans. Man kan väl säga att jag än inte fattat det. Jag vet att han är död, och jag har aldrig känt något hopp för att han skulle se mig för den jag är eller försöka förstå, men det är något som bara inte gått in än.
I förvirringen den sommaren 2007, åkte jag till Gotland. Och träffade honom. Still straight edge. Vad gjorde jag, om inte blev detsamma. Sen att han visade sig vara dum i huvet, och kanske också jag.
Gotland. Där pappa gjorde lumpen.
Gotland, som jag sedan bodde på i 2 år. En utbildning som hade audition samma dag som pappa blev funnen. 
Beskedet om att jag kom in, i samma veva som vi var i pappas hem och tog hand om hans saker.

Dagen då jag spenderade en skör tid på akuten alldeles ensam, första förvirrade året på Gotland bar jag hans Fjällräven jacka, som jag tog över från honom.

Om en vecka fyller jag 23. En gång ringde pappa och grattade mig på fel dag. Jag kunde inte riktigt berätta om presenter jag inte fått. Ganska mycket blev fel.
Det var svårt att fylla en plats som jag inte fick fylla.


Difficult for weirdos

Ja nu var det inte så fasansfullt som jag trott.
Nu, försöka sova på något vis. Med en sparv i min säng och en hurtig vägg i vägg.
Hallonsoda och man i floda är fina rim.

Perhaps. Perhaps. Perhaps.

Jag är tillbaka. För att säga hejdå. Inte för gott, men för det vi kallar ett socialt liv. Jag kommer nu med all säkerhet lära mig att plugga 150% inte är så genomtänkt. Men nu är det slutet av terminen, i vår kan det mycket väl bli nygrekiska. Vad vi gör med dom kunskaperna får vi ju se. I still have a suprise som inte är att jag är gravid. Jag är praktiskt tagen oskuld. Men med min otur i ett nötskal kan vad som helst hända, typ att jag missar att Brian, min favorit i Backstreet's boys står och vinkar. Men sen såg jag, och då vinkade jag ju tillbaks som om jag vore 9 och nykär i han med den lite grövre näsan.
Det osociala, vilket för mig är omänskligt och nästan ett brott, innebär att jag ska skriva den sista uppsatsen i kostym för scenen kursen och att jag ska börja med delmoment 1 och 2 för dansvetenskap.

Imorgon kommer Pelle och Hurtig. De ska hjärtligt få bli min energy booster, att spara för en vecka framåt.
Sen är det min födelsedag. Då blir det mamma och gotte. Shhiiit nu kom jag ju på att jag skulle ringa farfar och gratta honom och just bjuda in dom till mitt fika. Fan. Får ta ett snörpligt grattis i efterskott nångång imorgon när jag inte bränt upp mig än. Jag tror inte att jag är rädd. Men det vore synd att bränna bort huvudhår som jag äntligen fått fart på.

Julkalendern är inte så pjåkig.
Hittade i övrigt porrkanalerna på vår digitalbox. En spottloska över en snoppelopp och mycket poolscen.
Besatt av sex på andra kanalen från canal+, mer åt latex hållet. De ligger efter varandra, så praktiskt, då kan man ju bara zappa lite enkelt och få orgasm på rekordtid. Jag valde ztv. Det var mycket längesen. Vart tog Wimans vägen egentligen? Lekstugan.

Jag har lite problem med att särskilja Calle och Erik, inte för att de är lika, utan för att en dc rask ser ut som Erik och ibland har jag ingen aning vem jag pratar om. Det blir för sött.

Babbel är det jag får bjuda på. För det är mycket nu, eller det här är den lilla skålen, sen imorgon lördag är det lite förrätt, söndag lite buffé och sen nästa vecka en rejäl blaffa av varmrätt.
Och vi vet ju alla att jag är den som gillar efterrätt mest. Vad det får bli, håller jag tummarna för.
Om ni vågar tro på mig. Så håll tummarna ni också.
För min styrka är inte alltid stark. Och när jag faller ska jag försöka pricka rätt.

Tack Stas, Dc rask, Pelle för erat stöd. Jag är för evigt tacksam.

Delicate sound of thunder

Jag älskar dig så mycket att jag hatar migRSS 2.0