Celtic tiger

Nu bjuder jag på lite roligheter 

 

Underbar klippning, då Rachels handväska först läggs på bordet, o sen har hon den i handen igen. Men åh så härligt ofta jag skulle vilja gnääälla till det ordentligt som Ross o säga; WHY DO BAD THINGS HAPPEN TO GOOD PEOPLE!?"

 


Gammal goding från Gotlands tiden. Fem enastående brudar i favoritbilen.


Det kan va så att bara jag och Christer tycker att det här är kul. Jag skrattar så jag nästan gråter.

I can change it up

Ack Sundbyberg. Har jag sjungit hela morgonen, säkerligen inte lika fint och souligt som själva Oskar, men nu har käre vännen Klumpen dragit. Thanks. Jag råkade bli som en person som jag själv blev riktigt trött på, och då, då har det gått för långt.
Jag är ett riktigt klantarsle och har prioriterat fel. Nu finns det säkert inte många chanser kvar, men, låt oss ta dem som finns, det finns ingen tid att vänta. Mycket fy på mig, jag hade ju lovat mig själv att göra bättre ifrån mig. O så kom den där räddaren som inte alls hjälpte.
Nu är det vi gillart listan som gäller, inga mer tårar till My hands på repeat. Imorgon får jag träffa min Pelle. Och mor. Att påsk kommer handla om att flytta tunga möbler och motion det är ju en annan sak.
Kanske spelar jag in en film, jag har ju skissat i huvet, men prio 1, utöver allt annat jag måste göra (jag har nu äntligen sökt jobb på Gröna Lund) att hitta en riktig utbildning, små kurser är ju ett intressant ansvar, men på det stora hela inte det bästa kanske.
Fint väder och plusgrader i Kattne, ser lovande ut.
Jag ska nu få tillfälle att vinka hejdå till don carnage, den där calle som är en riktigt god vän även fast han är värdelös på att höra av sig. Och det vet han.
Han drar till Australien, bra vågat.
Nu ska jag försöka bli klar med den här skiten, och så får jag fila snyggt med den till den som allra helst vill se den.
Det kommer nog bli mycket av det mesta nu när jag ligger efter, stor bakläxa, GÖR ALDRIG OM DET, och så får vi gå vidare påtagligt nu, som vi alltid gör i redaktionen.
Men, ett plus, det känns mycket bättre nu. Vårt vidriga kaffe smakade nästan gott. Så nu kirrar jag fram ett puss på er, ha en god dag!


Supermassive black hole. Goes pretty.

Helvete.
Sol. Gråt. Klump. Den där jävla hurtigruten.


Men nu säger Hästpojken till mig, utan att han egentligen har sagt det, att jag ska dricka en varm kopp choklad, och göra klart den där försenade uppsatsen och fan vet du vad, gja cykret mo dgi.


Let go of my hand
Stare

Det är jobbigt att ständigt undvika en person.
Han vet att det är bäst att inte bry sig.  Ja för annars skulle han ju göra det.
Jag vet att det är bäst att inte bry sig. Vilket jag alltid gör.
Ständigt påmind, mellan äkta och falsk, sanning och lögn, är vi båda idioter.
Påmind om att det är ju jag som kommer att säga hej först. Inte han.And I look at you. Can't remember your face.

Tänkte bara säga det såhär.

Jonathan Richman – When I Dance

John ME – Love Is My Drug
Metro Station – Shake It
Jedward featuring Vanilla Ice – Under Pressure (Ice Ice Baby) - Radio Edit
Lupe Fiasco – Shining Down [feat. Matthew Santos] - Explicit Album Version
Manic Street Preachers – A Design For Life
Apache Indian – Boom Shack-A-Lak - Edit
Jointpop – Dancin' In The Moonlight
Gardel Martini – Mi Buenos Aires Querido
Goldfinger – Ocean Size
Kent – Idioter
New Kids On The Block – Tonight
Spin Doctors – Two Princes
Wolfmother – Woman
Yellowcard – AfraidLook at the damage.

Jag tog till kniv och rotfrukt. När jag inte kände för att bli påtryckt med massor av känslor och orosmoment som är av löjlig karaktären. Det är fint att bli omtyckt men det kan lätt gå överstyr. Som jag nyligen drog som exempel; det är trevligt att äta kladdkaka, men sen att bli matad med flera tårtor och sen bli tårtkastad är inte lika trevligt. Då blir man trött. Då orkar man inte med.
Då äter man kanelbulle och beställer våriga/somriga kläder från Hennes & Mauritz.
Lund på tidig fredag morgon, framme vid lunch.
Kampanjar, försök till att kampanja mitt i natten i tron om att det här kan jag bli klar med inatt och sen får vi ta jobbsök o film (ja det är till den sista tentan) imorgon. Och så är det dramakurs på kvällen. Looking forward to it, då jag nu nog börjar bli frisk.

Nytt på mina dojjanska listor:
Ester Dean – Drop It Low
Gramophonedzie – Why Don't You (Radio Edit)
Sara Lindh – Money Makes The World
Husky Rescue – Sound Of Love
Oskar Linnros – Ack, Sundbyberg
Prince – I Wanna Be Your Lover
Annie – Chewing Gum - Vocal mix
Salem Al Fakir – Red Rock
Alcazar – Headlines
Billy Paul – Your Song
Moto Boy – The Heart Is A Rebel - Radio Edit
Efterklang – Swarming
Kosheen – Damage
Moto Boy – Beat heartSleeping on clouds, with your heartbeat in my hands.

Hej
Jag är sjuk, får snart Borås besök, det är sol ute, jag vaknade tidigt, jag väntar på svar från Eva Lundqvist-koreograf för Vindhäxor, jag har kört fast lite och borde verkligen satsa på en yrkesutbildning och tar tacksamt emot förslag om ni vet något som kan passa mig, en annan eriksson is still trying hard on me och vi borde nog bortse från att han tycker att jag passar i radio och tv produktioner, jag har städat, ska bädda, diska och göra mig vacker, snyta mig några varv till, tycker att det är irriterrande att det är hemskt mycket onödig reklam man får, önskar att vår kändisstig kunde bli snöfri snart, fick sms från en Bamse som tänkte på mig men se där jag tänkte inte på honom, tycker att det är hemskt trevligt att Hurtig gör oss sällskap i april, även hemskt trevligt att pelle sparv vill flytta ihop med mig, är nog inte alls så rund som jag ibland eller ja oftast tror, förstår nu vad jennie menade med att inget kan bli som gymnasiumtiden men det kan säkert bli trevligt på ett annat sätt, kan tänka mig att byta ort då vi vet att jag har en vana att inte bo längre på ett ställe max 2 år som det blev i visby, ser hemskt mycket fram emot att bekanta mig med Lund, ska imorgon vara hemskt duktig-förhoppningsvis, väntar med spänning på finalen och hoppas på darin-salem och jöback och nu är det nog dags att sluta blogga så jag kommer i tid till att möta upp borås. Jag har ju en vana att komma sent.
"Det är köö i luften."

I heard you were married

You were the only thing that I ever loved
The last 8 months have been nothing but hell
I thought about jumping, that'd be something
In the short time that I'd learn how to fly
Would you forgive me or bring flowers to me by the grave
Will you look the same when I meet you up there?
Remember my name, please
Will you look the same when I meet you up there?
Remember my name
Find me to forgive

Doing my best

Javisst, tågkonduktören meddelade oss precis att mannen som jobbar i bistron just nu, har namnsdag och uppmanade oss att gratta honom. Vad trevligt! Pelle hade uppmanat mig att ge honom en kyss. Let's not.
Det är väldigt fint att bli uppmuntrad av en underbar person som är något av det snällaste. Han är för tillfället på jakt efter tonfisk.
Om ca 2 timmar är vi framme i Götet, jag och sis. Då blir det spel och dryck hemma hos Pelle med Marre and her boyfriend.
Längtar hemskt mycket efter den bäste av dom alla. Som kommer bli den störste av dom alla.

Prestationsångest kan säkert leda till något bra.
Felix Herngren har sagt något bra som jag skrev ner i min dagbok som jag nu börjat skriva igen efter några års uppehåll. Det han sa, kommer att dyka upp här, men inte nu när vi inte har tillgång till sladd och kör på Robinson taktik med utsatt tid att utföra viktigheter på.


You are the only thing that make any sense to me.

Dagens musikfynd:
Anna Von Hausswolff – Track Of Time ♣ Sade – Soldier of Love ♣  The Veronicas – Untouched ♣Don't know how the time have passed.

Nyinköpt
 När man får en guldbonus ska man passa på att haffa storfavoriten innan det är försent, och det var det nästan.
 Tresemme produkter, som vi tror på, vi har gått på reklamen och de tomma hyllorna som talar för dess popularitet.
Lavendelblå plånbok från Monki.
Ask för bindor. Äckan, systern min, var mer än måttligt förtjust, hon stod och studsade vid kassan när vi kirrade dessa askar i Kattne. På henne lät det som om hon hade letat i land och rike efter dessa. Ja nu har vi dom. Totalt onödiga kanske, men se så fint.
Lush tvål som är helt fantastisk. Köptes för att peppa upp oss mot allt skit och vintern. Värmer länge efter duschen. Samtidigt på Lush när jag var där, och var livstrött, så hade en far och son problem med alla glada färger. Uppfriskande.

And who are you?


Tillägnad


RSS 2.0