If you catch me

Todeloo.
Uppdateringar är väl kanske det som gäller. Men jag har svårt att släppa en grej. Jag skrattar inombords och ler stort åt att världen inte är så stor och att mina läppar blivit väldigt röda av annan anledning är bara en sak att säga i förbifarten. Igår, runt 4 tiden och faktiskt i säng innan 4 inatt, kan man säga har varit ett äventyr med vilse i skogen, barr på överraskande ställen, mongolisk food, en fyhelsike lång promenad i klackar dessutom, ett varnande finger från okända män i bil, östermalms folk, a feeling of old crazy couple, den fantastiska ungdomskören som sjöng we will rock you på tunnelbanan och så till det bästa: "fan då är du ju nästan en del av familjen"
Världen är allt bra liten, när man träffar på hyresvärdens brorsa via en nybliven vän. Knas som en av godbitarna ur Stureplanseliten säger.

På tisdag går det rejäla flyttlasset hit och sen ska vi dra till ikea o tjacka lite. Huuurtig kommer köra la hyrbil o sen får vi se om Sparven hoppar på det.
Det här med att bada och plaska i la sthlm får ju bli av nångång känner jag.
Idag ska det försökas organiseras i top avdelningen i vår garderob. Det är så mycket kläder som är här och som ändå inte är här. Mor tycker att vi ska köra med dealen att när man köpt nåt nytt så ska man slänga något gammalt. Hm.. Yeah Right.

Ikväll blir vi fyra i lägenheten, två vänner till syrran, av manlig bringa, ska hit och leka. Och spela poker. Om ni ser några tokar vid en minigolfbana nära dig imorgon, så är det med all säkerhet vi.


Love L


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0