If you catch me

Todeloo.
Uppdateringar är väl kanske det som gäller. Men jag har svårt att släppa en grej. Jag skrattar inombords och ler stort åt att världen inte är så stor och att mina läppar blivit väldigt röda av annan anledning är bara en sak att säga i förbifarten. Igår, runt 4 tiden och faktiskt i säng innan 4 inatt, kan man säga har varit ett äventyr med vilse i skogen, barr på överraskande ställen, mongolisk food, en fyhelsike lång promenad i klackar dessutom, ett varnande finger från okända män i bil, östermalms folk, a feeling of old crazy couple, den fantastiska ungdomskören som sjöng we will rock you på tunnelbanan och så till det bästa: "fan då är du ju nästan en del av familjen"
Världen är allt bra liten, när man träffar på hyresvärdens brorsa via en nybliven vän. Knas som en av godbitarna ur Stureplanseliten säger.

På tisdag går det rejäla flyttlasset hit och sen ska vi dra till ikea o tjacka lite. Huuurtig kommer köra la hyrbil o sen får vi se om Sparven hoppar på det.
Det här med att bada och plaska i la sthlm får ju bli av nångång känner jag.
Idag ska det försökas organiseras i top avdelningen i vår garderob. Det är så mycket kläder som är här och som ändå inte är här. Mor tycker att vi ska köra med dealen att när man köpt nåt nytt så ska man slänga något gammalt. Hm.. Yeah Right.

Ikväll blir vi fyra i lägenheten, två vänner till syrran, av manlig bringa, ska hit och leka. Och spela poker. Om ni ser några tokar vid en minigolfbana nära dig imorgon, så är det med all säkerhet vi.


Love L


X22

"När ska du ta studenten då?" frågade en nybakad student 90:a mig i lördags. Och enligt Pelle, världens finaste vän, så skulle jag ta det som en komplimang. Med andra ord så kommer jag för alltid få visa leg men aldrig få några hängpattar.
Men fy helvete vad vi rockade.


Love L

Everybody is art
Pelle talar om att ta stranden till storstaden. City sea fashion. Ja han gillar ju min baddräkt.

Love L

"Every little moment is so special for me..." (ett fantastiskt bidrag i Esc 2007)

Hej ni glada sommarfantaster som också är sura över vädret och kanske har ni också fått turen att bli förkylda! Hej i alla fall!
Nu är jag och sistaaah här i Abrahamsberg i Bromma. Vi fick lägenhet på andra försöket. Var här i onsdags och skrev på kontrakt dagen därpå. Igår flyttade vi in med lite kläder och kuddar. Jag kör med den vita dundersprayen och vill bli frisk gärna så snart som möjligt. Nästa vecka ska jag på danskurser i Norrköping som min fina Anna håller i. Och så har vi ju studentfest på torsdag och parkfest på fredag och det är ju verkligen jättekul att det ska regna.
Senare idag när jag bekantat mig med duschen och valt outfit (som mor vet o även de närmaste vet, kan ta sin lilla tid) ta mig till staden, hitta studentpresenter och träffa Karla och resten av gotlandsgänget (även kallat redaktionen-vi fem) som alla gått vidare till prov 3 på danshögskolan och nyss fick jag veta att även Marina har gjort det, så nu är det många tummar att hålla.
Tillbaka till Aidensfield.. äntligen tittar vi. Eller jag tittar. Men ack vilka heta polismän det fanns på det sena 60-talet. Finns det på dvd månntro?

Vi stötte på fina karaktär redan i onsdags och med all rätt kommer vi passa in här. Vi kommer med andra ord smälta in.

Love L

RSS 2.0