Let's go find a new adventure

Ja precis. Idag var det skolavslutning. Vilket var sorgligt men nu ska jag få åka hem till staden med alla wannabes och mannen med käppen. Katrineholm. Och på söndag ska jag få nypa kind, stjärt och allt jag får tag på när det gäller Pelles mjuka kropp.
Jag blev oerhört kissnödig idag och skulle gå genom halva stan med den paniken. Men jag klarade det och det var fanstastiskt skönt.
Det blev något jobbigt när jag var "tvungen" att plocka ner alla mina tavlor och min färgglada personlighet från mina väggar som blev alldeles tråkiga och tomma. Men den mentala resan har tagit sitt tåg bort. Och nu är det rätt så lugnt. Snart kommer bror och syster. Bror har aldrig varit på Gotland och han kommer inte ens spendera 24 timmar här. För bil ska fyllas. Men om familjen Eriksson (med c eller k) i år satsar på smidighet utan Hitler fasoner så kan vi hinna med ett dopp. Jag är ingen badkruka! Så det bör gå bra.
Mor och jag har kupp på g. Lite mitt sätt att säga hejdå till ön och göra nåt galet. Och det roliga är att min mor går lätt med på det. Det är väl av henne som jag fått mitt öppna sinne, bara att vi två hanterar, lite mindre bra erfarenheter som delvis resutlat av vårt fria system, gärna med en näringsrik kopp kaffe och tillbehör.

Nu ska mor och jag fortsätta rocka damm. Men kaoset om inte syrrans bitchighet gör sig synlig, är snart ett minne blott. Hoppas bara att inte min vistelse på ön blir det.

 Love L

To Louise

Det allra viktigasteGåvan

En dag så full av lycka.
Arbetade i trädgården, dimman lyfte tidigt.
Kolibrierna stod stilla över kaprifolens blom.
Det fanns på jorden inte en sak jag ville äga.
Jag visste inte någon värd att avundas.
Vad ont som hänt hade jag glömt.
Skämdes inte för tanken att vara den jag alltid varit.
Kände i kroppen ingen smärta.
När jag rätade på ryggen såg jag blå hav och segel.

♣Översättning Nils Åke Nilsson

Love L

Words for Örebro

I've been sittin' here
Can't get you off my mind
I've tried my best to be me and be strong
I drove myself insane

Won't change the fact that you're gone
But if there's something that I could do
Won't you please let me know?                                         

Was it something I said
To make you turn away?
To make you walk out and leave me cold
If I could just find a way                                                   
To make it so that you were right here.
Right now

You have been acting so strange and I've been sitting here.

Love L

Garzela was late. But he is good for Italy.

Stjärtegrynet is speaking.
Ja det var ju kul att Norge vann och det kommer väl ta mig lika länge som när jag fattade att After Dark sjöng Onani (tar saker i egna händer) att uppskatta låten helhjärtat. Men till Norge ska vi i alla fall, för att se nästa års Eurovision.
Tre månader alltså. Andra dagen på väg till platt mage, hur jag går till väga är en annan historia. Lite Le sport hade suttit fint vid sängkanten, men nu är det bara jag och ett försök till en teckning av mig själv. Idag är det sol. Tyvärr skolk men ja.. jag vet faktiskt inte vad det är som strider mig så mycket emot att gå till skolan med för lite portion sömn för det har gått förr. Rätt så många dar har det funkat. Imorgon MÅSTE jag vara där för en utvärdering av ett år som började riktigt bra, med riktigt bra inställning som floppade i och med en livskris men som gjorde att jag blev mer sann mot mig själv och ärligare mot mina närmaste.
Jag orkar inte vara en besvikelse, när man väl erkänner något sådant det är då man är det. Jag ser det som jag behöver smaka annat, hitta en stabil grund och köra igång och faktiskt hitta ett mål, åtminstone. Målet just nu, även fast jag är väldigt dålig på att hålla det s.k kravet på mig själv, är att inte låta allt bli gjort på sista refrängen. Det som ligger på sista refräng-bägaren är för tillfället ett samtal till tele 2 comviq (hatar att ringa dom) och även ett samtal till radiotjänst. Jag tror att vi är en stor mängd människor som tycker det är jobbigt att ringa sådana samtal och då är jag ändå en person som inte har problem med att prata med nya människor. Jag har funderat på alkohol påverkan. Men det kanske vi ska låta vara osagt.

Då är det knappt två veckor kvar. Vi är lediga torsdag och fredag och sen är det helg. Om man ska ta och fixa en normal dygnsrytm så man kan va med hela nästa vecka. För annars tror jag att jag kommer spy på mig själv.. Något måste jag ända kunna lyckas med. Även mitt lilla projekt får fan göras. Fram med självförtroendet och Ashley så kan det faktiskt gå vägen. Och ett par batterier.

Snart är det sommar med Pelle. Parkfest. Norrköpings kärlek. Djulö. Och jag ska fan lära mig att springa offentligt och inte bara runt runt i vit lokal.

Love L


It's like a drug, I'm just not there yet.

Goda egenskaper
Skytten är optimistisk, vidsynt och energisk som person. Du är intelligent och nyfiken, och brinner av att ständigt upptäcka och prova nya saker.

I sällskapslivet är du varm, ärlig och omtänksam. Skytten har många vänner och de ser dig som en glad optimist som har förmågan att sprida glädje och positiv energi omkring sig.

Du är kreativ och djärv, och bra på att se helheter. Du sitter inte inne med något utan vågar ta ut svängarna i det du gör och säger.

Mindre goda egenskaper

Ibland blir ditt filosoferande över äventyr och spänning så dominerande att du glömmer mer jordnära och "vanligare" saker. Du tänker helhetsmässigt och storslaget, men har en tendens att vilja undvika de ack så viktiga detaljerna i de planer du smider fram.

Du är otålig och tycker inte om för mycket bindande ansvar. Ditt friska mod gör att du ibland också tar alltför stora risker - vad det än må handla om. Då blir du istället direkt dumdristig och huvudlös.

Så tänker du

Du funderar ständigt över nya små och stora äventyr att förgylla ditt liv med. Du älskar att lära dig saker och ting och tycker om att ta lite risker. Du älskar din frihet och avskyr stiltje och slentrian.

Du håller hårt på ärlighet och sanning och drar dig inte för att säga vad du tycker, i vått och torrt.

Yrken du passar inom

Du passar bra i yrken där du får fritt spelrum och ges chansen att ständigt prova nytt. Du älskar utmaningar och är bra på att lösa problem.

Ditt intresse för språk och samhälle är stort och därför skulle läraryrket passa dig bra, eftersom du också har förmågan att motivera och lära ut något du kan.

Din argumentationsförmåga gör dig också till en bra försäljare eller mäklare. Andra passande yrkesområden kan vara föreläsarverksamhet, resebranschen och prästväsendet. En bra författare skulle du också bli, genom ditt rika livsinnehåll.

Kärlek och vänskap

Så ser du på kärlek och vänskap

I kärleksrelationer gör din öppenhet, ärlighet och vänlighet att du lätt får kontakt. Du är generös med dina känslor, men vill samtidigt akta dig för att binda dig för fort. Blir kraven för höga bryter du direkt, eftersom du ständigt lyder din inneboende frihetssträvan.

Din partner bör därför dela denna syn och fungera på samma sätt för att det ska lyckas. Utan frihet och spänning kommer du tappa all inspiration och lust.


Här finner du goda vänner och kärlek

Du passar mycket bra med Väduren och Lejonet. Även med Stenbocken kan det finnas goda förutsättningar. Sämre förutsättningar har du med Kräftan och Jungfrun.
Love L


I'm falling in love in your favorite song

Ja då var det dags igen. Efter en alldels för lång powernap med mardömsinslag så är jag inte riktigt redo för andra semifinalen, men som vi ser här på introt så har det lagts ner otroliga pengar på showen. Herregud.
Visuellt men samtidigt liiite överskattat.
Den manlige programledaren som ständigt briljerar med sitt wazz up.
Var faan är Pekka Heino!?

Croatia:  Terrordåd på verserna. Som att dricka apelsin juice direkt efter att man borstat tänderna. Han sjunger med handen och tjejen är inte riktigt med på noterna. Bokstavligt talat. Fin refräng. Men njaaae. 1 av 5.

Irland:
Sparven säger kelly clarkson rock och det kan jag hålla med om. Även fast den är uppgjord på ett väldigt barnsligt vis så är hennes röst och performance så moget att det blir bra. Rosa är inte en helt oväntat färg för det här numret. 2 av 5.

Latvia:
Herrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrregud. Alla barn på dagis i Lettland har fått skriva varsitt ord som de tycker om och här har vi låten. Känns det som. Eller att en hemslöjdslärare fick för sig att renault var inget för honom men däremot musik. Han verkar vilja säga nåt till oss. Men det är jäkligt otydligt. 0 av 5.

Serbia:
Skämtbidrag är inget som brukas uppskattas av mig. Jag tog Frankrikes rosa bidrag 2007 på största allvar. Men åh nu börjar det. Vackert serbiskt intro, o tyvärr började han "rappa/sjunga" sen. Dum humor i koregrafi går fet bort som Kishti skulle ha sagt. Mer show än låt. Nä du. 2 av 5.  De försöker ju iaf.

Poland: Det är så kul att när flickor o kvinnor ska sjunga ballader i eurovision då är det storslagna klänningar som gäller. Fashionista! Bruden här som tydligen har jobbat med Christina Augilera har uppenbarligen fastnat i hennes sätt att sjunga. Ibland går det bra ibland går det riktigt surt. Lite väl smärtande. Gå för fan. Haha kören som sitter ihop i ett lakan. Och dansen som får kämpa. 1 av 5. Det sista goddbye:t kommer bli oförglömligt.

Norway: Det är nåt med den här melodin som inte stämmer bra i mina öron. Något som skrämmer mig. Han berättar en historia. Det ser man. Skills på dansen. Men det känns som att det fattas något spännande. Det känns som 8 tunnor.. Men han är bra på sin fiol och fiol gillar jag även fast det inte är live. Slutet var trevligt. Så jaja. 4 av 5.

.. om de svenska kommentatorerna skulle kunna sluta vara så patriotiska och onödigt hävande och säga att kvällen är svensk.

Cypern: Jag tänker skogsscenen i twilight. Och att hennes bror och Cypern kanske inte skulle ha tvingat henne att sjunga. För det kan hon inte. Hon är antagligen lika tondöv som jag och jag är så smart att jag inte ställer mig på scen. Bitvis var det fint. 2 av 5.

Slovakia: Nej nej nej. Nej nej nej. Musikvideon var/är lika osammanhängande som låten och uppträdandet. 0 av 5.
 
Denmark: Jag som fan till Boyzone blir glad att höra att de var pojkbandens pojkband. Kan de ha varit först med att ha en bög? Vad är det med män som står brett på scen och trampar med ena foten? Det är inte sexigt. Han ser ut som han i Scotts. Trummisen har fräckare klädsel än sångaren. Radiovänligt och ett av de första bidragen som låter mer rimligt för ikväll. 3 av 5.

Slovenia: Det instrumentella bidraget som var tvungen att klämma in lite sång och då blev det såhär. Det är vackert förutom det evigt tjatiga "dunket" som ligger i bakgrunden. Takten även kallat. Jag undrar vad man tänker då på textvalet, vad ska fröken få sjunga om? Lite som Malenas första ord: "Can you keep a secret, can you keep a secret. I'm in love with you."
3 av 5.

Hungary: Disco!! I musikvideon påminner hans vida byxor om de guldiga läckerheterna Pelle bjöd på i vår cabaré. Ungerns svar på Alcazar säger Bo och jag kan bara hålla med. 4 av 5.

Azerbaijan:
Här har vi en favorit! Allt som Arash gör låter likadant, men det han gör är trevligt. Uppenbarligen kan han inte sjunga live. Den jävla vita byxan!! 3 av 5.

Greece:
Här kommer sångaren som är på överkåt på sig själv. Som sjunger hellre än bra. Lite samma koregrafi som han hade förra gången han var med. DEN JÄÄVLA VITA OUTFITEN!!!!!!!!!! Det här kunde ha blivit bra om någon som har fin karma, som kan sjunga och dansa! Men hans äckliga ego förstör allt. Liiite häftig koregrafi under den tid då han inte sjöng. Fy fan. Det kommer tyvärr gå vidare. 1 av 5.

Lithuania:
Killen som skulle bevisa att han kan göra annat än soul. Det gick ju bra. Han har lärt sig av Fame Factorys staging. Resa sig från pianot när han ska sjunga andra versen alltså. Om han kunde tryckt ner hatten lite längre ner så kunde vi ha sluppit att se honom. Lite eld i handen, så spännande. 2 av 5.

Moldavia:
Folkdans fungerar bäst i kort kjol. Det vet alla. Killarna jobbar hårt. Det känns inte helt seriöst med tanke på allt heppande o gensvarsång. Hojj hojj det får 3 av 5.

Albania:
Ja hon har iaf tuffat till attityden sen den tragiska musikvideon som var så beklämmande på alla sätt. Röst har hon. Det här med dansframträdandet kan vara genialiskt. 3 av 5.

Varför är inte Dmitri programledare för?

Ukraine: Porr! Som givetvis kommer gå vidare. Även fast hon hesar fram sången. Paris Hilton look a like. Har ukraina möjligtvis inga sopraner? För det verkar inte så. Det är ju ett sexigt och snyggt nummer. Helvete. 4 av 5. Kan man inte skriva nåt vettigt så kan man göra en bra show o gå vidare på det.

Estonia: 4 av 5.  Så här ska ett bra bidrag se ut. Och Estland brukar inte lyckas så fint. Nu håller jag tummarna.

The Netherlands: Nej nej nej nej nej nej nej nej nej. Inte sjunga om öppnande av hjärtan o världsfred i glittriga kostymer med män med bäst före utgångs datum för länge sen. ÄCKLIGT. Jag vill inte titta. 0 av 5.


Shirley citerar Marie Serneholt. Händer inte varje dag.

Norway(4/5), Denmark(3/5), Slovenia(3/5), Hungary(4/5), Azerbaijan(3/5), Moldavia(3/5), Albania(3/5), Ukraine(4/5) och Estonia (4/5).
Irland, Serbia, Cypern och Lithuania med alla varsitt 2 av 5 poäng och som den tionde och sista att skicka enligt mig får bli Cypern för hon vill bara väl även fast det blir falsksång.

Sen får vi se vad det blir för spännande akt i pausen!

Love L


You will be Tarzan and I will be Jane

Haha!! Jag kan inte sluta skratta åt reklamen för Söndagdparty som jag precis insåg att jag kommer missa för då kommer jag sitta på en färja tillbaks mot ön igen.. men iaf.. när de åker bil och håller i varsitt "droppställ (!?)!!! Så fantastiskt klockrent och framförallt ser det så dumt ut. Och det är så jag vill syssla med min konst. Ungefär. Oväntade inslag med en twist.

Jag ska banne mig ha Skins boxen säsong 3. Grym musik. Grymma möten. Grymt heta pojkar. Vad mer kan man begära?
Nej jag tänker inte förvandla min blogg till det humör jag är på vilket vissa i min bekantskap/bloggkrets gärna gör. Men det finns en sak som har cirkulerat i mitt huvud ett liiiiiitet tag. Och det är liiiiiiite jobbigt.

Och så till dagens chock, förutom dagens lärdom- man dricker hemskt mycket te i chile.
Så kolla på detta. Jag missade totalt när hans karriär började för under min låg o mellanstadie period talades det om en film med honom där han var så snygg och oskyldig. Ordet sexig minns jag inte från den tiden, men det är inte helt omöjligt med tanke på de klasskamrater jag hade. Inga namn nämnda. Men Meet Mr Black är nog inte så långt efter.
 så ungt. Jag är typ 3-5 år när detta kort togs.
VERY WEIRD AND IN AN ODD WAY.. SO FRESH AND SO CLEAN!!!

Love L

I'm a crime

Min syster hade chansat rätt på 9 av 10 bidrag och jag pep till lite lätt för att Sverige gick vidare men här ska vi inte hoppa hej före bäcken för i finalen lär det säkert hända andra bullar. Nu har ju jag fattat reglerna och det är med hatkärlek som jag har accepterat det. Det är delvis rättvis att endast ( o de fem jäkla länderna som betalat sen starten o varit grund arrengörer) vinnaren går vidare till finalen. Men. Det är surt sa räven och sket sig själv i arslet takter på att resten av länderna som faktiskt hamnar i en top 10 inte får vara med och smaka på härligheterna. Snålskjutsen tyckte jag om. Men det här kanske gör att fokuset (förhoppningsvis) ligger på att göra en så bra låt som möjligt. För det är ju det vi tävlar i, vilket ibland glöms bort .
Att det finns en internationell jury gör saken mer seriös och jag är oerhört att glad att "mannen" i röd outfit inte gick vidare. Efter omtanke tror jag på Frankrikes bidrag. Det växer med tiden, men har man tiden att vänta? Mm..
Portugal, det oerhört genuina bidraget.

Nog talat om det.
Jag tänkte bjuda på en riktig bra låt som spelades på hög volym alldeles för få gånger igår. Så den får smitta av sig idag med. Det är den värd.
http://www.youtube.com/watch?v=TGxBTsmuRIk

Nu ska jag ta ut min dator i solen tror jag o hänga där. Eller så hittar jag på nåt annat.

Love L

This is my side of it.

Direkt från Eurovision Song Contest, 1 st semifinal.


Montenegro: Rätt så bra låt och hon kan ju sjunga. Men wazzup with the show? En man som en enda dansare, i vita byxor. Läggning behöver vi inte ens tänka på. Men vita byxor skrämmer mig. Som helhet 3 av 5.

Czech Republic: Vad fan är detta? 1 av 5
... tar det aldrig slut??

Belgium: Elviskopian. Hyllning. Delade meningar. Jadu.. jag hade ju förträngt det här så bra att igår kväll på youtube kändes det som att jag såg det för första gången. Det känns inte särskilt orginellt, men låten svänger, det gör den. Jag säger 2 av 5 för att min stjärt ger medryck från sig. Men han ser förjävlig ut om man ska tänka på förpackningen som Perreli ofta utgår ifrån när hon ska sätta poäng. Och jag hoppas innerligt att han inte pratar som han sjunger.

Belarus: Spännande engelska. Snygg scenbild med det fladdrande tyget. Återigen: VARFÖR VITT?? Varför ska det envisas med denna hemska färg på killar?? Runar Söögard frilla. Snyggt ljus. Andra halvan av refrängen är riktigt hemsk. Och han känns en aning självgod och det fick vi ju bekräftat innan hans intressanta entré. Den när man snabbt bara går fram. Men låten är ju bra. 3 av 5.

Sweden: Vad är det här med stela koreografier som är så jäkligt intetsägande?? Hennes hår, vad var det som inte hände??
Jag tycker fortfarande att låten är skrattretande och dålig. Jag kan sträcka mig så långt och säga att den blir vacker på de sista 30 sekunderna. 2 av 5.

Armenia: Det här är däremot bra. Jag är fångad redan från första ton. Underbar klädsel. De kan sjunga! Och de är inget fel på modern dans balett snarare ett plus att det får vara med. 4 av 5.

Medan det är reklampaus vill jag passa på att säga att olympiska arenan är helt otrolig. Underbart vacker scen och jag tycker att möjligheterna för fantastiska ljusshower är ofantliga och det har vi lite lätt sett.

Andorra: Smörgås pop. 2 av 5

Switzerland: Tråkigt att han har ring på fingret. Annars kan jag bara säga sjung ut mer så får ni 5 av 5, men nu blir det 4 av 5 för att tanken och låten är grym!

Turkiet: Jag är en av få som har dissat detta. Och fått fin skit för det. Dum tek tek är ett fjortisbidrag som tas på allra största allvar. Men det är trevligt att se henne utan de lågavlönade byxorna. Det här är inget vinnarbidrag. Jag skulle inte vilja vakna upp till hennes röst en solig sommardag. Men det är trevligt att se en Daniel Mitsogannis kopia i kören. Och det bästa som hände det här numret var den voltandes mannen i kjol. 2 av 5

Israel:
En låt som handlar om fred och vackra saker och då är min första spontana tanke: vad är då budskapet med hel svart klädsel? Jag upplever det som en seg klagosång som vid inspelning trasslade in sig i ett bullshitfilter. 1 av 5

Roliga manus är väldigt svåra i såna här sammanhang. Oftast är det oerhört krystat. Som i det här fallet.

Bulgaria: Nästa operasång. Falsk sång. Dramatik. Onaturliga frisyrer. Lika hemsk text som Malenas. Styltdans så sensationellt och en otroligt dum idé. Kan dom inte bara hålla käften. 0 av 5.

Iceland:
Isländsk skönhet. Jag är svag för rök på scen och cellos. Det är stillsamt och fint. Berör mig inte på det sättet jag skulle vilja. Men det är inte dåligt på något vis. 4 av 5

F.Y.R. Macedonia: Charmigt. 3 av 5.
(Jag tar en kissepaus.. men jag gör en mangrej och har dörren öppen så jag inte missar.) En liten makedonsk sommarhit.

Romania: Keys och Prince är fina rim. Det började bra. Prästdottern antar jag att det här är. En onödig låt precis som Estlands bidrag 2005 har jag för mig att det var. Visst ,vi vet alla att det är kul att skaka på rumpan men det finns bättre saker att skriva om i sådana här sammanhang. 1 av 5.

Finland: Jasså är det så han ser ut. Han såg rundare ut i musikvideon men i sådana här sammanhang kan man rasa i vikt, Perreli är ett gott exempel. Jag älskar den här låten. Eldkillarna är sexiga. Han rappar lika långsamt som E-type, men det är bra, för då är det lättare att göra allsång av det. Refrängen är mycket stark. Så här kommer mina 5 av 5. Nej, jag är inte partisk.

Lars Wallin som har designat Azerbaijans bidrags kläder. Jag är fortfarande ett fan av förra årets insats.

Portugal: Äkta!!! Om jag kunde ge 6 av 5 skulle jag göra det. Det här en utstickare. Starkt bidrag! Jag vet inte vad den fina fröken sjunger om, men jag tror på det jag hör. 5 av 5.

Malta: Nej nej nej nej nej. Sluta försök nu. Vi vet att du kan sjunga men mer än så finns det inte att hämta. 1 av 5.

Bosnia Herzegovnia: Sista bidraget. De kör oftast på något folkligt och ballad. De första tonerna så ruggar jag tillbaks. Och han väljer att fortsätta på samma obehagliga vis. Återigen vitt!! Låter som en godnatt visa. Men åååh. Det är ju den här omtalade låten. Jag försöker bortse från mitt första intryck som tyvärr är lite pågående under hela låten, men det kanske är en populär sångteknik. Men what the hell. Jag ger det en 4 av 5. En småförälskelse.

Nu får man börja rösta.
Låt oss kolla mitt slutresultat!
Jag har 8 bidrag som jag vill gå vidare vilka är;
Montenegro (3/5), Belarus (3/5), Armenia(4/5), Switzerland(4/5), Iceland(4/5), F.Y.R. Macedonia(3/5), Finland(5/5), Portugal (5/5) och Bosnia Herzegovnia (4/5).

Sweden, Andorra, Belgium och Turkey fick 2/5 allihopa så lite lätt patriotiskt så stryker jag Turkiet och Elvissnubben.

Låt oss nu vänta på resultatet.

Love L

Feathers takes me to heavenLove L

I know what I know and I know what I mean

Jag har nu försökt samla mig. Men jag är fortfarande rörd och jäkligt tacksam för jag hade aldrig trott att jag av alla människor i denna produktion skulle få så mycket beröm, jubel, avgudningar och fantastiska tolkningar av mitt stycke Rosenkalla. Och det som det har hurrats mest för är de s.k porrhönorna som de i folkmun har fått heta.
Jag är så oerhört glad. Jag gick hem vid 4 snåret på söndags morgonen.. eller rättare sagt jag dansade på väg hem.. full av inhemsk sprit o surfers champagne drink så blev kvarteret mot mitt hem, en musikal oas o jag svingade mig fram.

"Screw you Mats Ek"

"Du ska in på Operan. Du ska göra dans för Operan"

"Jag vill veta vad som förssigår i ditt fabulös huvud!"

"Du är genial"

"Di tv, dans på tv. Jag fixar det, jag ska för fan fixa så du får göra dina verk för tv"

"Du är ett mästerverk"

"Det är det bästa jag sett"

... och jag kan fortfarande inte förstå det. Jag kan inte fatta att det är sant. Det är som att ha vunnit en miljon. Det är som att ha sprunigit vilsen i öken och funnit vatten och en massage terapeut!
Det är helt sinnessjukt. Och med all kärlek jag har till er alla som har berömt mig så vackert och applåderat.. tackar jag ödmjukast!
Ett pris jag aldrig kommer glömma.
Och tack mamma för att du under den sista processen fanns här för mig. Det hade inte gått utan dig på många vis!
Det här är en seger!

Min kreativitet kommer förlänga mitt liv.
Tack för att ni tror på mig!

Love L

I feel prrettttty... oh so prrrrrrreeeeeeeetttttttyyyyyyyyyy!

Karlas solo som är en del av mitt stycke Rosenkalla.
Vårdansföreställningar idag klockan 14 och ikväll kl 19 på Länsteatern.

Love L

I would like to be like Kramer

Jamen dåså. Nu vet jag definitivt hur det är att axla rollen som Svin. Skitstövel. En jävel. Sen vet jag inte om de (oftast män) känner någon skuld, eller några känslor överhuvudtaget. För det gör jag. Eller jag känner mig dum, för att jag missade hela grejen med att en vän till mig har faktiskt velat så mycket mer än jag, och rent ut sagt varit kär och trott att det kunde ha blivit vi, medan jag alltid sett honom som en glidare som mest snackar gojja.
Personen i fråga som fortfarande inte fattat att jag inte kom vidare i Danmark. Vilket jag nu är inne på min sjätte runda att påpeka. Och jag är kanske inne på trehundra elfte gången att jag flyttar om en månad. Och nej han som smsar hela tiden heter varken Magnus eller Marcus.
Så seeeg hjärnverksamhet att jag blir lack. Och jag blir inte ofta lack och jag kan oftast skyla det med ett litet leende. Som fjortisarna i Katrineholm brukar säga; Men orka!

Jag är nu inne på ett nytt uppdrag som helst ska bli klart så fort som möjligt, typ innan onsdagens genomdrag. Och jag har faktiskt ingen koll på vad jag håller på med. Fuffpuffen som jag kallar den. Inget politiskt. Utan mer som en accessoar som hade varit populär på 1700-talet och säkert något för de fåglar som önskar tupé.
Så inatt, när alla glada och fina sover, så jag kan jobba ifred (nej ni stör inte, men ni är alltför trevliga att prata med) så blire kaffe, irländsk musik och synålar i fingrarna. Kanske en sax i ansiktet om man har tur.

Peppar peppar ta i trä. Nån kan ju faktiskt vilja mig olycka efter en intressant kväll som denna. Poff Bang liksom, först nåt form av litet gulligt erkännande till att bli bajs som kasstades (gotlänska som betyder att någon får bajs kastat på en).

Att ha tåspetsskor på som om det vore en toffla, är ett spännande sätt att mjuka upp och vänja sig vid dom.

Eller som muminpappan brukar säga; om du har ett paraply uppstucken i röven, är det dumt att fälla upp det.

Låt oss avsluta med mitt community http://dojjan.com
 En minst sagt kreativ sida.

Love L


I don't know what it is. That make me feel like this. I don't know who you are. But you must be some kind of superstar.


Mitt i natten noterar jag på youtube, från det ena till det andra, att Skins, en av mina stora favorit tv-serier, helt amazing manus och idé, har startat med en ny säsong med lite nya karaktärer som den här killen. Cocks. Helt underbart namn.,
Äkta english man  Med det röda busa håret. Och så enormt sexy när han är lagom avklädd. Finns filmer med det på tuben också. Att rekommendera.

Det här med tatueringar. Jag säger det återigen, så hett. Och det måste införskaffas.

Mer än så har jag inte att tillge denna natt då jag faktiskt.. faktiskt borde sova lite innan jag ska upp vid 6 o förbereda inför vår lilla flytt till Länsteatern där dansarna kommer bo i en vecka.

Mina favorit solglasögon gick sönder inatt, då jag onyktert rullade runt på de stackarna (jag sov alltså) som övernattade i min säng och som sedan kraschade.. Så nu måste nya införskaffas. Helvete, jag som talat så gott om dom..

Jaja.

Love L


RSS 2.0