Så jävla bra!

B: Vad har du gjort?
G: Vad ser det ut som? Gjort illa mig i foten.
Vill du vara så vänlig och flytta på dig lite? Du kanske ser att jag har svårt att gå?
B: Vad är det som har hänt?
G: Jag har trampat snett.
B: När hände det?
G: 21.30 igår kväll. Sen dess har jag suttit på den där jävla akutmottagningen! SATAN!
Det är skrikande psykfall, mosade jävla fyllon, uppskurna pundare o fan och hans moster, och varenda jävel ska ha förtur. Före mig!! (släpper kryckor)
Vad är det för jävla sjukvårdssystem??
B: (tar sig för ansiktet och suckar lätt)
G: Fan. Nästan 13 timmar tog det att få den här skiten röntgat o kasta på det här jävla paketet. Så fick jag vänta 2 timmar till för att nån jävla överläkare var ute på sin fjolltur på.. på.. golfbanan och inte kunde skicka ut ett jävla.. he..nääää!

Beck & Gunvald i en fin konversation.

♣♥♦ Love ((Louise

Keep breathing

Det är intressant att jag oftast bloggar när jag kollar på The Hills. Ja avsnitten går ju om ännu en gång så då kan man ju slötitta, äta en nutrilett o hälla i mig kaffe.
Fan vad ansträngande det är att försöka hitta ett jobb. Hatar att ha varit en glidare.
Du som behöver mig kan ju betala mig varje dag mellan 16 till sent.

Man märker tydligt att man haft lov. En växande mage och och ett mindre energigivande.
Men på coop är det extrapris på nutrilett, 2 paket för 49 kr. Bara att köpa på sig ett lager, fixa tillbaks matdiciplin o få i ordning på träningen.
Alltid efter The Hills vill jag vara kreativ. Det är nog en fördel om jag är kreativ på städ planet då jag får finbesök imorgon kväll.
Men herregud, vad hade de för klädsmak i första säsongen. Visst alla19- 20:åringar, har kanske inte så grym koll men om man är mode intresserad som Lauren och kommer från en förmögen familj så borde det väl inte vara så svårt. Men jag har märkt efter många studier att modet i Usa verkar vara lite slött för ungdomarna. Jeans o t-shirt. Uuusch. Hemska tanke att klä sig så. I gårdagens avsnitt när Lauren skulle lämna en klänning så hade hon nåt intressant blommigt som överdel, uppvikta jeans o högklackat. Weird combo. Man kan knappast skylla på årtiondet. Inspiration noll?!
Tack gode gud att hon är mer klädvan nu.
Tack gode gud för klädstylisten för Gossip Girl.  Min vardagsgarderob skulle gärna få se ut som deras. Jag har totalt missat de nya avsnitten. När är dom?

En del människor går rakt i in i hjärtat på mig. Utan att de vet om det.
Ibland påverkar det mig på ett dåligt sätt, ibland på ett positivt sätt som påverkar min väg i livet.
Människor som jag aldrig kommer och glömma.
En av de människorna är du Herr M.
Du är viktig för mig och jag vill att du ska må bra. För det är du verkligen värd.

I 3 timmar har jag tänkt.. att nu är det dags för lite julmusik. Om nu butikerna börjat med försäljning av julbelysning, ja det är ju mer än 1 månad kvar tills man plockar fram grejerna, så kan jag väl lika gärna börja nu. Jag älskar julmusik. Frågan är om jag är mer nörd på melodifestivalen/eurovision song contest än julmusik men intresset är nog lika stort när det gäller konsumionen av dem.

Jag fick precis ett erbjudande av en manlig bekant att om 2 veckor när han kommer till Gotland för ett möte med hans jobb för Svenska spel, så vill han att jag ska låtsas vara hans flickvän och tillika arbetskollega. Haha. Påminner mig starkt om min storslagna insats 1 april för många år sen när jag gick andra året på gymnasiumet. Jag skulle i ett första april skämt  låtsas vara en flickvän till en tjej. Där snackar vi om att ställa upp. Då jag knappt kände tjejen som jag skulle låtsas vara tillsammans med. En klasskamrats tjejkompis som skulle lura en gemensam vän om att hon blivit kär. Att det var en tjej det handlade om fick vännen veta på plats. Så där satt jag på Mac Donalds och höll en relativt okänd tjejs hand och gullade rätt så öppet med henne.
Vilken merit.

Nä nu ska det dansas o styrketränas innan jag drar lite lätt akut till Coop.

♣♥♦ Love IILouise

Det är jag som är Freddrika

Om en timme går min buss till Nynäshamn, så här sitter jag, oerhört kissnödig och väntar. Nu ska jag tillbaks till ön. Det är så konstigt, att så fort man har lämnat ön vill man tillbaks. Men om man låter det gå några dagar så glömmer man och sen när man väl ska åka hem vill man stanna en dag till. Jobbigt.
Lovet har varit mycket. Flängt har jag gjort. Mellan Katrineholm och Norrköping/Finspång. Vilka äventyr ändå.
I fredags morse kom Pelle och då började lekarna på allvar. Innan jag åkte valde vi att spela in det tionde avsnittet av Höga klackar och Vassa Slipsar på tågstationen. Mor satt och gapflabbade så det var svårt att hålla masken. Det tyder på att iaf jag är en amatörskådespelare. Men vi får inte glömma min häftiga insats som Medea år 2005. Jag spottade av ilska på scen.
Bra skit.
Det har shoppats 3 par höst/vinterskor och en söt, grå spetsklänning.
Jag anar att det är väldigt få människor som ska åka färjan ikväll. Ja, vi är ju ändå framme klockan 00.20. Min mor är så¨snäll så hon har bjudit mig på taxipengar. Denna ljuvliga kvinna som tycker att min prins är söt.
Då är vi två.
Jag är sugen på snickersglass.

Snart kommer huvudvärken.

Jag saknar min sparv. Det är 7 veckor kvar tills vi ses på fastlandet!

♣♥♦ Love IILouise

Vooouuuliboooliiiii!

Jahopp här sitter jag på Siemens av alla ställen.
Finspång is so jäkla metro.
Min prins bjuder på sight seeing, upphetsande gasturbiner som jag fortfarande inte fattar vad det är och nåt intressant möte om nåt intressant. Känns som att vara tillbaks i skolbänken. På Ingmars historielektioner eller något lågmälde Östens, naturlektion om alla olika stenar som finns.
Massa massa massa män. Och några få rynkiga damer. Och så lilla jag. Enligt min prins hade det varit passande om jag hade haft på mig blåkläder istället för att visa mina snygga spiror!
Man får inte pussas på arbetsplats. Tråkigt. Eller ja, inte med tunga.
Prins J har bjudit på pannkakor. His first time at Siemens. Mine too. Han såg lite besviken ut. Det förstår jag eftersom att han påstår att hans mor enligt tradition, varje torsdag, gör fantastiskt goda pannkakor. That I like!!
Jag har ett besökarkort.
Nu slänger sig Joel, ja han som tycker att jag har estetiska örhängen och menar det på ett negativt sätt, ihop sina grejer. HAN VILL HEM

Inatt drömde jag om blåbär och trädgårdsskötsel.
Det gjorde inte min prins.

Love ((Louise

A moment

Mor och jag upplevde a moment när vi tillsammans såg de sista minutrarna av Ugly Betty när Gio säger till Betty att han inte vill vara hennes tröstpojke, utan han vill vara THE BOY.
Vi höll för våra hjärtan för det kändes som om de skulle sprängas ut genom revbenen!
Nu kollar vi på en intressant balett, en gammal version av Romeo och Julia, på Axess kanalen.
Slutet på akt 2 var värdelös. Akt 3 började med mer dans än någonsin och en jäkla massa hångel. Mor är insatt och berättar att de privat, hade ihop det. Det såg jag allt på munplutet. Den spänstiga pojken Rudolf Nurejev a.k.a Nurre dog tydligen i Aids. Tydligen bisexuell. All information från mor min. Vilken kvinna!
Jag har inte ens sett Leonardio Di Caprio versionen. Såg nån gammal teaterversion på de geer gymnasiumet.
Mor översätter i tal den intressanta mimiken och den s.k dansen. Många sega statister må jag säga.
Tacka vet jag Svansjön!

Tack min Prins.

Imorgon bär det av till Norrköping med Äckan. Nice.
♣♥♦ Love ((Louise

In Sthlm

Hänger på Kansliet med min syster och hennes FUF:are, efter att ha tagit två öl med min fina stasia o lite rar middag.
Tydligen ska jag inte behöva gå ner mer i vikt o storlek.. äsch äsch.
Nu är det timmar kvar.
Dagen har varit stressig då jag missade när klockan ringde eller om den inte alls gjorde det helt enkelt som det var meningen kl kvart i sju. Jag vaknade tjugo över åtta och stressade iväg till balettklass och uppträdande får våra fina Service Katrin som efter 12:årig tjänst avgår. Tråkigt. Hon känner ju farmor och farfar. Så då klämde vi att ett adagio av Kajsa, format av mig.
Fick hämta min packning på lunchen, glömde kalendern, klämde väska o försökte vara fräsch. Jag vet ju fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon, eller ja, senare idag. När jag kommer hem till Katrineholm, till söta mor, så ska jag lite lätt oförberett skicka iväg en jobbansökan. Alltid sen till allt. Sån e jag.
Peppar peppar ta i trä.
Det lagas bullar o paj här. Mums mums innan kvällsdags.

Om några timmar lär det bli spännande.

♣♥♦ Love IILouise

Stolt o rörd!

Min bror fixade körkortet idag (igår 14 okt) och jag fick blombud, 3 röda rosor av världens sötaste och busigaste Jonas!

♣♥♦ Love IILouise

Inofficiellt Officiellt

I och med en försovning, vilket jag blev arg på, eftersom att det knappt brukar hända när jag verkligen känner för att gå till skolan. Men min kropp sa väl antagligen nej efter att ha,  i ca 3 nätter,  gått och lagt mig sent. Dessutom var gårdagens balettlektion intensiv både för lärare och elever. Alla var trötta efteråt. Så tänkte jag nu uppdatera min blogg. Lovely.
Det går inte så bra med mitt dagboksskrivande, det händer mer här än där.
Tänkte i stort sett meddela att nu börjar nedräkningen.
4 dagar kvar.
Men innan dess ska det bli kul att träffa Stasia igen. Och så var det längesen jag träffade min familj. Min mor var i för sig här på medeltidsveckan, men även det är länge sen. Jag har inte så mycket inplanerat på mitt lov, det är ju egentligen ingen annan som har lov då. Jag ska designa ett familjesmycke av pappas gamla guldsmycken som vi ska smälta ner o sen så ska jag komma in med min konstnärliga kreativitet och mitt estetiska öga.

Sista veckan
Måndag; Redovisa om Rudolf Steiner. Ringa mor om releasefesten.  tvätta en stor hög tvättt. Ringa Carro och kolla festintresset. Gå på kalas.
Tisdag; Jobba på Sthlms-paketet med Pillan. Gå på genrepet av en teaterföreställning. Leta upp min mobilgaranti.
Köpa toarullar. Skriva 2 inlämningsuppgifter, den ena om inlärning och den andra om närvaro.
Onsdag; Heldag med Maud. Börja packa. Dra förbi expert eller ta det på torsdag.
Torsdag; Packa!!!!
Fredag; Dansa för vår fina Katrin som slutar på skolan (hon jobbar på expeditionen).  Redovisa inspiration o kreativivtet källa. Färja i 3 fina timmar. Öl med Stasia. Antagligen en övernattning på Kansliet med min syster.
Lördag; Åka hem till Katrineholm. Krama mysiga mamma. Ha klädångest. Bli massa nervös. Åka till Norrköping. Förfesta. Dra till Palace. Träffa den finaste av dom alla, den hetaste, den trevligaste, den sötaste. Min norrländske prins. Shaka ass med Carro. Pussas.
Söndag; Vakna gott. Umgås. Åka hem till lilla Katrineholm igen. Låta höstlovet börja.

Det visade sig igår att min brors bands releasefest är framflyttad till 8 november och inte nu på lördag. Jag hade ju tänkt försöka att kompromissa Jonas/Carro med becky sharp i Katrineholm. Men tack gode gud, vilket jag sa innan jag somnade igår, så löste det sig. En vågen på den. ..´´´´´´´´´´...
Tänkte klämma av lite piruetter innan jag skamsen pallrar mig iväg till skolan. Inte lätt när det är svårt.
Redovisningen gick superbra enligt min lärare och hon fick intrycket av en lugn Louise. Iså fall var inte Dojjan lugn. Dessutom gillade de min galna övning som jag trodde skulle skita sig totalt för att den inte är som nåt annat tidigare.
Så jag får väl vara mer än nöjd.
Förutom att det sket sig idag.
3 timmars lunch så då kan jag passa på att arbeta lite.
Guuuud vilket tråkigt inlägg.
Men jag är glaaaaaad för vår skull.

♣♥♦ Love IILouise


Ikväll kommer jag inte på någon bra rubrik

http://www.youtube.com/watch?v=8Sh0DNUQ3uI

Ja här sitter jag och ska nu faktiskt bli riktigt intim med Rudolf Steiner. Jag ska få redovisa på måndag så nu gäller det. Och att skippa eventuell utgång på munken och att ge sig hän arbetet är väl ändå fantastiskt! Visst har jag klämt i mig ett glas vin men jag tror inte att det kommer sluta med att jag klänger på Ruffe direkt. Bäst att skötta det på en proffessionell nivå.
Såg nyss Darin på Världens Barn Galan. Vilket jäkla uppsving. Och inte så mycket höga knän som man sett förr när han dansar. Inga dansare. Bara han. Hans tid i Berlin har fått honom växa. För det där var fan bra. Jag vet att jag i 2:an på gymnasiumet med kärlek mobbades för min passion för hans låt Step up. Men det här är ju verkligen bra skit. Breathing for love tror jag den hette. Inspiration direkt. Så nu åker min brända skiva från Pelle upp ur förrådet. Här ska spelas finpop med touch av barnförbjudna lekar.
Darin är äntligen tillbaks!

Jag vill inte misslyckas den här gången. Om detta inte funkar, vilket låter som jag har värsta misstron och att jag tänker för mycket framåt så är inte det min poäng. Alla är inte svin. Alla mina ex var inte svin.. De förstod mig inte.
Fast en del utav dom visade det på sviniga sätt och en del
 var inte lika redo för livet som jag.  

BALANS

Om du tror på mig.
Om du är redo att med ditt hjärta ta hand om mitt värdefulla paket. Så varsågod.
Jag vill inte bli sårad. Jag vill inte bli bort puttad ur din säng. Jag vill inte att du skriker fitta åt mig när du är full.
Jag vill förevigt vara i din tanke.
Så kom nu.

Jag har diskat, städat, bokat in tvättstugan imorgon, hittat riktigt fräscha och dessutom billiga pastaskålar i porslin och en tuff sportig kjol som tar andan ur mig. Bokstavligt talat. Jäkligt tajt i midjan.


en riktig plattfot

låt mig vara rättvis

♣♥♦Love IILouise


Black


var med i en konstvideo igår.

En tindrande ångest, en längtan stark och en önskan som få

Javisst. Jag ska ha en redovisning idag, som jag inte kommer närvara på.
Den här förbaskade prestationsångesten. Jag trodde att jag skulle klara det. Vara spontan.
Istället tog jag en tripp in i väggen inatt. När jag egentligen skulle skriva klart arbetet om Rudolf Steiner.
Det var ju meningen att jag skulle hålla högt fokus. Detta kan bero på att jag aldrig fick i mig nåt kaffe igår kväll.
Låg bara och tänkte på dig.
Jag kan verkligen inte förstå hur mycket jag berör dig.
Jag är bara jag.
På nåt vis känner jag mig klok.
Och det är inte alltid jag gör det.

Marcella sa igår efter sista lektionen att jag alltid gör så fina danser.
Just den här dansen var egentligen en fras på rörelser av 5 ord. Bildande, Mod, Liv, Ångest, Uruppväckande (jag ,minns inte det exakta ordet) och Kontakt.
Jag bockar, bugar o tackar.

Och skäms för att jag inte minns det fjärde ordet. Skulle lika gärna skriva spunk där och referera till Pippi Lå¨ngstrump.

Igår ringde den bästa vännen av dom alla. Samtalet var mest glada skrik, konstiga ljud och planer på att låta jullovet handla om Höga klackar & Vassa slipsar. Jobba lite mer med produktionen. Skapa mer drama. Make some love som de säger i allas favvo såpa; Våra bästa år. Serien som vi får all vår inspiration ifrån. Icke att förglömma, Andra Avenyn, även där ser man lysande insatser och spräckta skådespelardrömmar.

Nä om jag skulle dricka lite kaffe. Göra mig vacker. Sätta igång. Avaktivera tanken och önskan om dig för en liten stund.

♣♥♦ Love IILouise


RSS 2.0