jag har snott tjurens horn

o satt mig ner för att skriva, den jävla skiten. imorgon ska jag göra det fint, för mor kommer ju på fredag. det ska bli trevligt. det var ett bra tag sen sist. mamsen!!
jag klämde ju av en härlig shopping i lördags på 5400. så det kan gå, jag kan ju inte rå för att det är trevlig personal på carlings o att det finns så fina saker där.
min fina lelle is back in sweden.
hon e grym. den bäste från tjääävesta.

du gör mig förvirrad, älskling.
men jag tycker om dig ändå. det vet du!

såhär nattetid

står jag o koreograferar i mitt hem på 25 kvm. vi snackar lite yta.
men, nu är inledningen gjord. det bästa med det här, är att det är helt en spontan grej som jag o karla diskuterade lite lätt. inget med skolan alls. o så håller jag på 100% mitt i natten. men så är jag lite konstig också.
låt; roxette-it must have been love (Christmas for the broken hearted)
underbar låt. egentligen låter den som orginallåten bara att det är lite klockspel i början o att det säger christmas nån gång ibland. härrrrligt.
jag sa till karla att den skulle bli lätt, i anda med 15 årig hobby jazzklass.
nu så här i efterhand, är det jazzig balett med moderna inslag på professionell nivå.
hehe.. så det kan gå. ska repa lite innan jag går o lägger mig.

balett imorgon o så kommer susanne tillbaks. yeeees!
pöss alla jag bryr mig om, ni vet vilka ni är!

orkar snart inte bry mig

när ska du sluta ljuga?
seriöst, jag går inte på all skit. vet hur det funkar...
been there done that, know tha shit.
blir bara så irriterrad, om jag klarar det, så ska väl du också klara av det!

hälsosamt liv nästa

javisst, nu har jag skaffat gymkort, för både pass o gym. gjorde värsta salladen, o styrketränade. nu ska bulle magen bort. hade jag tänkt. det är bra med dealer. första dan utan godis o allmän skitmat.

Back from Stockholm

"Get down, get down again!!!"

Underbara grabbar på Skanstullsvandrarhem, lammkött med magrutor och överdrivet mkt självförtroende, sprang runt i sina blomstrande små kalsongpaket. Mkt uppskattat.
Man har verkligen kommit folk i klassen nära på den här resan. Underbara Elin, Karin, Emmelie, Emmi, Nettan och Ylle. Framförallt min Karla. Den vackra.
Som sov i min säng inatt, fnissade i en kvart, o sen låg jag där och försökte komma ihåg alla koreografi fraser jag skapat i huvet under cullberg tiidgare samma kväll. Grymt bra! oj oj oj, o den där Isaac, come to mama..
Verkligen jätte trevlig helg, alldeles för kort kan man tycka såhär efteråt, hade gärna velat fått mer tid på museum shopen, och självklart andra shoppingställen. Shopoholic, me i ett nötskal.
Åh, viva la bam snubben som frågade om han och hans kompis var heta o jag överraskade dom med att säga oh yeah.
Jag har verkligen saknat mitt Gotland. Det är faktiskt helt sant som man säger, att när man som gotlänning är borta från ön, så vill man bara tillbaka. Lite Lost känsla. Något creepy, något charmigt.
Nu snurrar julskivan i cd-spelaren, och jag känner för att fixa julstämning här hemma. Min mjuka moder kommer ju på besök snart. Och jag ska äta glass, med GlassDanne. Kan bli lite svårt, nu när det hälsosamma livet börjar.
Deal med Karla. Gymkort.
Köpte en jätte fin modern dans kalender. Den ska snart upp på väggen. O jag måste lägga in de fantastiska bilderna från helgen.
KUL ATT HANDLA, LÄTT ATT LAGA, GOTT ATT ÄTA.
image2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0