I know I put it somewhere, maybe under your bed.

Dags för Veggo Recept. Visserligen har jag en recension från Allsång på Lilla Djulö att skriva och även en rapport från min och Stasias utekväll-vi kan inte få nog av alla söta pojkar. Men här är jag nu, efter både Harry Potter och Bruno film, för att dela med mig av ett spontant men ack så lyckat recept.

En skål med ströbröd, eget tillverkat eller vanligt som löses upp med vatten för att växa i konsistens.
Två delar quornfärs.
Två delar grovt riven morot
En halv rödlök som du också river grovt.
Mosa i stora delar av fetaost, bara för att det är så gott.
Knäck ett ägg i skålen.
Salta och citronpeppra. (Kan inte få nog av den kryddan)
Rör om.
Kladda ihop det till biffar och lägg ner i stekpannan där det antingen puttar olja eller smör, om inte båda delarna.

Till detta serverade vi sallad med mkt färska championer och även en dos lingonsylt.

Love L

With the moon I run, far from the carnage of the fiery sun

Dag 2 i korvdiskussionen. Vi har kommit så långt att vi ska göra en korvsallad då detta inte verkar finnas ute på marknaden! Något jag upptäckte när jag och Stasia träffades tidigare ikväll för "middag vid kungshallen" och Harry Potter och halvblodsprinsen. Ja det är ju Snape som är det.
Men det är svårt att inte bli berörd när man ser den. Framförallt när man vet att Dumbledore ska dö. Och att se stackars Draco kämpa med sitt påtvingade öde. Och det var helt fantastiskt när Harry drack trolldrycken och blev så härligt busig i sinnet.
Och vilken oväntat kyss av det slag som det blev mellan Ginny och Harry. Jag säger bara underläpp!
Stasia var så söt när hon puffade mig sidleds, vid varje romantiskt tillfälle.

Om några timmar drar jag till götet, tänkte sova snart, i typ två timmar sen upp, make me beautiful packa det sista o dra. I götet väntar tråkigt väder noterade jag nyss och en Kaka.

Love L

And then we wait..

Jag sitter och pratar korv med random pojke på helgon.
Om Mr Icke Konkret kunde säga ja eller nej till tv-spels kväll så jag vet om jag ska plocka fram mina berikande kunskaper och erfarenheter om korvar..
Jag slår vad under tiden.


Love L

He is my Hoff

Hello Hej.
Imorgon kväll drar Gänget som faktiskt är ett stabilt sådant, till Estocholmo. Pelle och Hurtig ska få äran att ta del av vår lägenhet (jag ska diska stekpanna) och vi ska leka, och sova gott inför Grööööööööönan som Pelle ständigt, men det gör inget att han gör det, sagt att vi ska till. För han säger det med kärlek och glädje och kanske lite illamående inför Insane. Min syster tror på taktiken att man ska ta det värsta först för då kan man klara allt medan mor tror mer på att bygga upp stämningen. Oavsett vad så är jag rädd. Men icke feg. Det är nåt som jag inte vill va iaf.
Så med eller utan galla, ska den väl testas. Men man ska inte glömma charmen med radiobilar och min äckliga besatthet av Blå Tåget.

Pelle blir 22 inom 45 min. Den Busen. Vi har plockat blåbär, jag har hallucinerat, missat skogens ragg som var en hunk, tydligen.
22 är ingen ålder liksom 35, då både jag och Pelle känner oss evigt unga. För vissa kommer vi alltid vara barnsliga som är ett fult ord, tydligen, men vi kommer nog vara jäkligt fräscha.
Jag har länge tänkt, men jag vet inte hur länge Pelle tänkt på det, att vår vänskap är ovärdelig. För många av mina vänner kan jag berätta om Pelle som den vän jag inte skulle kunna klara mig utan, att det inte finns någon som honom och det slutar alltid med att de vill träffa honom. Du är min sockerbit i livet, Pelleponkis.
Vi har nämnt, att vi i den äran ska tatuera oss. I vårt tecken. Vad nu det är, har iaf inte jag kommit fram till. Hoppas bara inte att en snopp ska pryda min nacke eller var jag ska diskret sätta den så inte mor officiellt säger att jag inte är en del av familjen längre. Lite känsligt det där. Men det här är ingen tatuering ala Angelina Jolie (plutmunnen) och Billy Bob Thorton (äcklig)

Kolmården. Delfiner och vacker musik fick mig att gråta. Hormoner alltså.
Pelle var oerhört het i sina dräkter som pirat. Regnet öste onekligen ner och mor försökte idag rädda mina skor som inte längre är vita. Alltid lika härligt.
Gorillor och marsvinsliknande saker ville jag ta med mig hem. Men det fanns ingen möjlighet.

Om några timmar ska Pelleponkis bli överraskad vill jag lova.
Grattis i förskott, din räääka.


Love L


Rest In Peace (I will never forget 25th june)


You were there for my hope, for my strenght, for my support, for being me
You saved me and I will always keep you in my heart.
You made me.
For me, you will always be alive.

M.J
Music in everyway of my thinking and dancing.

Love L

Can someone call the doctor?

I fyllan och dundran borta på Söder träffar man på Andra Halvan Av Redaktionens privata ligg, på en random bar. Jag slirar in och hör ett stort "Dooooooojjan!!!!!" och jag tänker att de är väl inte mig det skriks åt, men jomenvisst var det så. Ännu ett bevis på Smallville Stockholm.
Senare däckar jag på la toilet efter att ha slagit in i toan ett antal gånger. Detta har i dagarna synts av ett gul blått blåmärke på vänstra bröstet och ett ärr i pannan. Respekt. Men att det inte gör någon nytta att styrketräna full är ju förjäkligt.

Me and sis, är i Kattne och njuter av regn och åska. Nu har det förvisso blivit sol och låt så förbli säger jag för jag packade för en gångs skull oerhört lätt.
På lördag blir det Kolmården och Pelle. Finally. Vi skulle ha setts idag men det funkade inte med tågen. Nästa tisdag ska Gänget; Pelle, Hurtig, Äckan och jag dra till Gröna Lund och busa. Jag ska banne mig åka Kvasten och kanske den där idiotiska som far upp o ner. Och ingen frukost får intas annars kommer jag spy. Hur bra är det att spy galla btw?
Blå tåget är ganska givet.
På tal om den kuppen, så finns det nu ett nytt avsnitt av Höga Klackar & Vassa Slipsar på facebook.

Pelle fyller 22 på måndag och vi har planer. Eftersom att han intresserar sig för min blogg är det dumt att avslöja för mkt. Men den här gången om vi lyckas, kommer han nog bli mer förvånad än nånsin.

Imorgon ska mor ha lite kurs med mig och sis i orientalisk dans eller som i folkmun kallas för magdans. Se upp Katrineholms veckan, vi blir kanske sommarens hetaste händelse!

Love L

... btw, jummis blev biten av en mygga i förhuden när han skulle kissa på Arvika.

RSS 2.0