Dear Alice hanging in a tree

Kan den här Train – Hey, Soul Sister vara årets version av sommargiganten Jason Mraz – I'm Yours?

Old school drama

Jag och Hurtig har talat om scones, om muffin bakery vid östermalm, praktiskta tekoppar, vi talade om min ansökan till tvproduktion, och jag har min poäng löst men inte mina bilder. Kanske kaffe kan få mig att nyktra i kreativitetens formande.
Fantastiskt avsnitt av True Blood igår, den där Godric är lite små mysig.
Det är en sån där grå dag idag, inte bara för att gårdagen schvisade förbi med den största shoppingturen ever, jag vill inte kolla på mitt konto förrän pengarna från CSN rullar in igen. Men eftersom vi inte kom iväg till England så hade vi en London dag, med fint bageri (Vetekatten) och sedan på kvällen åt vi gott (min mage gjorde ju ont inatt) på Djingis Khan, been there before.
Och mycket fint och nytt blev det, om man sett min bdb, så kommer nog den orange skönheten användas på lördag kväll.
Men det är en grå dag, because of Island. Kommer Island få tröströster i ESC för detta? Jag undrar.
Det snöar ju för guds skull, vill man gå ut? Nej.
Kommer vi att gå ut? Ja flickorna får nog göra det. Om jag inte förstås sticker ut min nuna.
En fin hm katalog dök ju upp igår. Det var ju inte så att jag blev lite sugen att köpa lite nytt. Så typiskt mig, när jag ser saker för bara 99 kr styck.
Men det jag är mest sugen på just nu är dennaI don't catch up what you say.

Tryck upp den här någonstans and feel it.
Blaze Presents Uda Feat. Barbara Tucker – Most Precious Love (Martin Solveig Re-Edit)
Själv ska jag introducera min nya blogg (om den fortfarande existerar), då en förträfflig situation hände tidigare idag. Den passar sig alldeles utmärkt där, liksom ord som f***kärring.


The spanish dustVarsågod och avgör själv.What clothes do you wear?

Utdrag ur en konversation

vi har åkt lite tåg ihop, du och jag. du har ju gått teater o jag har ju gått dans på degeer. utöver det har du inte vetat att jag sett till dig, när jag gick i samma klass som en mona, bildklass på duveholm. du har funderat på om jag är snygg. vad fint.
hårt ja. mycket. not me.

jag kanske borde dra lite tidslinjer om mitt liv. bror min fick i gymnasiumet skriva om hela sitt liv. det var inget jag fick läsa, vilket jag faktiskt förstår. men jag kanske borde skriva en likadan om mig. för att se hur mycket jag
minns. jag har valt att förtränga ganska mycket onödigt o ibland har jag lyckats göra sånt i förbifarten o det är inte bra. men blodiga hus vet jag säkert att jag har missat. jag är ledsen att du har fått uppleva sånt.

jag cyklade från sjukhusområdet kan man säga. jag cyklade bokstavligen inte talat från sjukhuset varje dag.

vid ett tillfälle var jag i stugan på åsen, men då hade jag nog många fula vinklar.
nicole är nog ett underbarn, 13 snygga vinklar låter väldigt bra.

totalt en gång, kanske. jag tror på två. eller så kändes det som två. jag känner att min intellektuella nivå sviktar enormt mycket i din närvaro. så jag sa säkert många dumma saker under tågresans gång. i'm sorry for that.

jag trodde att du skulle gå förbi faktiskt.

bra att du finns för din bror. jag fanns inte för min far, han         sig. det hade iofs inte spelat någon roll.

mitt liv. i ett mejl jadu. jag tror att saker sker av en anledning. så det måste inte vara av en slump att jag satt gömd under lärarens kateder, 10 år gammal kanske, o skulle dansa svansjön på roliga timmen inför oförstådda klasskamrater, jag skulle ge dom en överraskning, därav att jag var gömd. ett minne svårt att förtränga. folk trodde, har jag fått höra, att jag alltid skulle förbli en tönt. jag såg mig inte som en tönt, jag såg mig som tyst och lite oklar.
jag hade ett bullshit filter på kan man säga. jag var frispråklig på stumt vis.
när jag fann vänner blev jag glad. jag var 16.


I'm just a rock star.

Jag har en pärla i mitt hem. Och då hon egentligen är paxad och prioriterad som förste och bäste vän av min syster då de träffades i samma högstadieklass och har varit de allra bästa vänner sen dess, så är hon min lilla pärla. Hurtig kallar vi henne, och hon är fantastisk. Och berömd.
Nu när den tunga känslan kom tillbaka så tar jag den med en annan feedback. Eller ja jag hade ingen feedback förut, då grät jag i storm med Leona Lewis, av alla människor. Men det låter ju som hon gråter när hon sjunger så det var säkert passande. Sist jag överlevde en klump, var igår i Linköping, mitt på dagen tror jag nog, i en skog. Yes i en skog, lite dans krävdes, lite galet studs och ett lagom vrål. Nu sover Hurtig och Äckan så ett vrål är inte lämpligt. Istället tänker jag för mig själv; det är lugnt, det är lugnt. Så får det va, så får det va. Inte att det finns bättre saker i världen, det kan det ju finnas men det hjälper inte att säga så. Där ser man, som en underbar vän säger i den mindre underbara scenen vi gjorde ihop tillsammans med resten av dansklassen i den något långa cabarén "Alla är lika, men unika".
Denna sötnos träffade jag idag på stan, väl tillbaka i vår hufvudstad, mitt på gatan studsade hon fram och sa hej. Men hon sa även mer än så, det är dags att fota mig igen. Kul! Vi ska bara komma på ett trevligt och nytt koncept. Som förhoppningsvis inte innebär något mer med papper och långkjol.
Det är dumt att behöva påminna sig, och ännu dummare att glömma, glömma att vänner är det bästa som finns. I vått och torrt. Det vinner över allt annat, ja kanske inte min moder, men ack så nära på prispallen.
Och man kan nog inte ha nog med för många av den allra bästa sorten.
Ni vänner, stora som små, får mig att må bra. Bara så ni vet. Och jag finns alltid här för er.
Jag har en lektion denna vecka, den sista i dramakursen.
Hurtig är ingen person som ligger på latsidan, tror jag i alla fall, och jag känner redan nu hur inspirationen pirrar i mina fingrar och kanske därför kan jag ta situationen som kanske ändå inte är en situation med lugn, för mitt fokus ligger nu på annat, som det kanske borde ha gjort för länge sedan. Studierna, indeed.
Jag ska inte lova för mycket, men när hela veckan ligger framför mig, så är det dags att ta tag i saker och ting.
There is plenty more fish in the sea.
Mycket möjligt, men jag har inte tänkt att simma. Jag har inte heller tänkt doppa ner huvudet för att ta mig en djupare titt. Men jag kan försöka gå på vatten.
Louise är lugn. Där ser man säger vi.
Jag har ju förvisso kanske aldrig den turen jag önskar mig, men äsch.
Det är trevligt med trevliga stunder. Så behöver man inte tänka så himla mycket på det dåliga. Då kommer jag bara fastna i väggen, som pappa gjorde, och det är inget jag rekommenderar för någon att ens uppleva. Framförallt inte som bisittare, på ett möte med elev, klassföreståndare och två föräldrar.
Såg förresten filmen Julie&Juliet, Meryl Stripes är helt underbar, liksom Hurtig som rekommenderade den. En må gött film, och Lelle min vän, jag uppskattade väldigt hjärtligt när du smsade mig om ny tillskottet på Ikeas gosedjurs avdelning.
Bosse bo, jag älskar dig också, och jag hade gärna lekt med dig i Skellefteå och i den där mystiska orten med det ordentligt konstiga namnet, ja alltså bo, jag minns inte orten du bor i. Men jag minns dig, och jag gläds åt din kaninbäbis som du kallar den. Napelon, also, I guess.
Det är väldigt städat här i vårt hem, nästan sexigt och det vore ju kanske dags för mig att försöka behålla det läget, för det ser ju något bättre ut nu än hur jag brukar hantera det.
Det roligaste är kanske inte att städa, och jag kanske inte blir en hemmafru, om jag ens blir en sån där fru, men jag kommer lätt laga pannkaka.
Det vet ni.
Jag tackar för snyggfesten, den smakade gott i mig.
Just det, kul att Svenska Björnstammen är en av tio, tävlandes i Metro on Stage. Får nog antagligen klämma av en röst, inte alls solidariskt eller så.
Och nu säger jag adjöss så länge, vi hörs snart igen.

Backwords

Ganska långt in på Cheryl Cole – Fight For This Love så tror jag att det är Keri Hilson – I Like - Jost & Grubert Radio Mix och kanske är det så att jag blev kär på nytt när jag hör Eye´n I be mig hålla käften Mange Schmidt feat. Thomas Rusiak & Eye N I – Håll Käften del 2 för att han nog är lite sexig, och jag tycker fan att orginalet är bättre än den upp hottade versionen av C+C Music Factory (Presenting Freedom Williams) – Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now).
Sen kan den här få fart på sånt där onödigt skit Madonna – Like A Prayer 2008 - Live för att skit är som det är. Skit med andra ord.
En man med mycket hål i byxan, för att vara tydlig, i skrevet och lite mer därtill, stod välkammad med sin mor inne på polisen med mig och samtliga 100 pers som skulle kirra nytt pass. Föga oanat, så blev jag hemskt ful. Vid sådana tillfällen är det rent omöjligt att  va fotogenic.
Vi borde ha druckit vin, jag o miss B.
Men vi hade buffé, känslo och mat buffé.
Män och pojkar. Ja mor vet.
Det är då det på allvar är nödvändigt med snyggfest, så kan man skaka ballarna av alla stirriga män.
Jag får viska fram Dojjan Don Juan.
Och så åker vi till linköping sen, tiiiidigt, läser mycket nygrekiska och pratar inte i sömnen.
747


We can move.

Lite ostabil, yes I am, han satte spiken på huvudet, mitt huvud. Jaha tänkte jag, hormoner som spelar mig spratt, jag blev lillhitler med svamlande känslor, mycket upp och mycket ner. Det är mycket jag skäms för nu.
Sätt klorna i mig och kicka igång mig, yes.
Jag dricker äppeljuice och äter ananas. And that's it.
Kanske mor kan tillföra matglädje det brukar ju hon vara duktig på.
Pelle lyckas ju komma 20 min innan jag och Äckis anländer, vilken miss. Klassiker.
Nu ska jag fortsätta packa, åh snart är det Kattne, snart är det den bästa Sparven, snart är det träff med de bästa vännerna i Norrköping, snart är det mjuk kram med mor, snart är det flytta massa möbler och städa :S
Men framförallt så är det bra miljö och jag är nästan glad över att inte kunna ha nät all the time.
Nu blir det lite mer for real.
Over and out.
RSS 2.0