Covered


Box springs are stained with yellowPillows held our heads now hold in the rainOutside on the curb where I wasted half of your lifeBoth of our livesEverything's closer to the endBut I'll get farther from youYou say we are friends
He always saves my days

Pelleplutt, jag fann denna, och mina armar är hemska haha. Men med lite redigering funkar allt, och din stjärt har alltid funkat.


Yeah.


                DON'T MESS WITH THAT KIDDo you kiss on the first date?

Tjobong!
Elin Kling är en skön böna och efter att ha bläddrat på hennes fräscha style by kling sida så blev jag peppad och mer organiserad. Nu ska vi inte säga att ett mirakel än har skett, men, jag gillade det jag såg, blev inte galet shoppingsugen utan mer inspirerad och även lite glad över att vi delar samma guldkornsfynd, och det kändes fräscht och lemon lime trevligt.

Det är alltid skönt med musik, så jag tänkte bjuda på några favoriter, och nej, inte Under pressure med Jedwards som jag matar mig själv med så ofta jag kan, utan andra godbitar som passar denna dag men även dagar framför den öppna spisen (som jag och mina kalla fötter hade uppskattat), vid matlagning eller annan trevlig ompysslig stund med lite rockish feeling. Eller Eling Kling inspirations musik. Haha, om alla dessa konstiga ordkombinationer och byggnader gör dig virrig så ska ni bara veta alla lappar Sparven brukade skicka mig på lektionsttid under gymnasiumet, med meddelanden om vilken känsla mitt val av klädsel gav honom. Det var virriga asociationer som han bjöd på.
Att hans ens vågade vara positiv till gymnasiumtidens klädsel. Men det blir säkert charmigt om några år. Mina klädminnen alltså. Jag fick nyss en trevlig guldbonus, då HM meddelade mig att jag nu blivit deras stamkund. Sorry Åhlens. Men jag har lovat mor att inte köpa fler påslakan, även fast det många gånger tar emot. Men jag är gärna stammis på Hennes & Mauritz. En kavaj ska kanske införskaffas. Men den får införskaffas när jag gjort mig förtjänt av den.
Så här kommer min lista, och sen återgår jag till att leta efter mitt schema. Och att analysera så gott jag kan.
Eller nej, det är inget jag nöjer med mig. SÅ bäst jag kan.

ALL kärlek till mina vackra guldkorn. Gamla som nya. Personer som musik.
Mugison – Murr murr
Le Sport – Tell no one about tonight
The Teddybears – Rocket Scientist
Yes – Roundabout
Satan Takes A Holiday – Missy
Andrea Doria – Never Mind - Original
Wolfmother – New Moon Rising
Hardcore Superstar – Shades Of Grey
Lostprophets – Streets Of Nowhere
Ola Joyce – Window Shopping
Our Lady Peace – 4am
Backyard Babies – Abandon
Solomun – Cloud Dancer
Danko Jones – First Date - Edit
The Felice Brothers – Frankie's Gun!

En gryta av paprika, men drick för guds skull inte vin som är gjort av paprika och rabarber. Det var ingen hit.Snow.

Hej, det här är fröken som ser till att vi tar all skit på samma gång. Men nu är det själv som har gjort så situationerna och skiten har uppstått, den röda tråden har fått mig hit, och knytit runt mig, och istället för att knyta loss eller ta fram saxen, så ska jag titta på min röra utifrån, och på samma sätt som fina halsband har trasslat ihop sig, så kan man även lyckas ta isär dom, utan att ta fram saxen, eller att slita och dra. Tålamod innebär inte vila. Och vila har jag inte förtjänat och att ta ut belöning i förskott är en urusel plan. Det är inte ens en plan. Det är lathet. Jag har varit lat. Och jag skäms. Jag kan bjuda på ett leende. Men jag skäms. Jag får tårar i ögonen, men jag har inte rätt att gråta. För det är jag som har gjort att jag hamnat i den här knuten. Och bara jag kan lösa den. Jag talar om skola och jag talar om jobb. Resten är inte väsentligt egentligen. Resten får mig inte att göra det jag ska.

Jag vet bara inte vad jag vill bli. Vad jag vill göra. Men den frågan får skava mig på ryggen tills att jag gör ordentligt i skolan. Det räcker inte med att komma på alla lektioner eller att nästan läsa allt på Mondo. Jag måste anstränga mig mer än vad jag vilar. Vilar för en ansträngning jag inte gjort.

Nu ber jag en liten bön och hoppas att jag får kompensera för mitt misstag. Och givetvis mitt andra misstag. Och visa att jag fan också är att räkna med. Det äckligaste jag vet är att vara en besvikelse, det är som att återuppleva the days of the father.


 


Shook me

Lätt att det här är vackert. Inte för att det är män. Inte för att de kan, och inte jag. Men de springer.
Och så har vi också det här fina. Fint på ett helt annat sätt.


Letting you

..and you really fucked it up this time
cus you'll never be what was in my heart
wasted on fixing with all the problems you made in my head
I know i have seen all of this before,
your grace is wasted in your face and your boldness stands alone among the wreck.
I tremble for myself, and letting you deny.
Rate myself and rape yourself
Cus it was my heart at the line
and you really fucked it up this time, didn't you, my dear.They couldn't be for me

Men det är väl fint att det som var nattens mardröm blir till verklighet på msn. Sen hur långt det kan tänkas pågå, det är väl livets sköna öde. O så får vi inte glömma bort att det är ju kul när det går bra för andra.

Btw, så är det helt förståeligt varför de flesta män i Stockholm är singlar. Och dom borde inte kallas män.

Manboy?

Rules for Hubbahubba boys:
1. Killen som kan dingla med benen, sittandes på sängen
2. Killen som kan arbeta under badkaret
3. Killen som bara behöver ta av sig byxorna.

Kombos är vackra, nollor is not.


Where the wild roses grows

Ett litet vackert bildgalleri bjuder jag på över två händelserika veckor, med fokus på nyinköpt och en dörr.


Bild 1: Helenes frukost
Bild 2: Anna och jag smyger bland bamboo.. innan vi drar långt åt fandern.
Bild 3: Johan är härligt ordningssam med ett antal tågbiljetter till Lund
Bild 4: Nyinköpt, vårskor, höga blommiga shorts, t-shirts med ballerina, ett coolt armsmycke och kort schysst blå jacka med mycket puff
Bild 5: En närmare titt.
Bild 6: Bikini och intressant top, som Äckan inte tyckte om.
Bild 7: Vår toalettdörr, med Katrineholms Bandylag (låg i julklappsstrumpan) och tillskott av Showens Stjärna; Dolph Lundgren.
Bild 8 och 9: Anledningen till att en viss vattenbuffé fest blev inställd. Så tjåkigt.

Give me something for the inside blue.Show how much it really means

Man blir gammal när man dör

Jag försöker undvika sviniga män och snöhögar, det är inte så lätt när man bor i Stockholm.
Vår och lite mindre socker är vad jag behöver. Vår så jag kan börja gå normalt igen, vår så Astrid kan få lite semester.
Miss B.
Bo.
Sparv.
Haggish.
Något av det mest absurda är min låt för tillfället. Det går inte, att inte tycka om den. Jag vågar kanske säga att jag vill göra koreografi för den. Om jag ändå hade frivilliga killar att dansa den.

Om jag vore man skulle jag också erbjuda mig.A foxtrot was over my head.

..Tack för all inspiration

Du gav mitt hjärta motion.


Tiden gick och jag drogs in mer och mer,
beroende o shit jag va påväg o falla ner.
Men jag visste någonstans inuti i min själ,
så finns det mer än denna dissande flicka i missär
Nu måste jag dra.
Så säg hejdå, för livet går vidare,
och kom ihåg att de finns nåt som är finare.
Vi ses väl nån dag.Inside today

Istället för att trakassera dig, ja så kan det säkert kännas time to time, så ger jag dig en lista på det jag funnit som jag tycker är bra och som även du kan tycka är bra. Så om du kommer på att jag finns, så finns jag här med nytt bibliotek.

Dave Cousins – Blue Angel
Pallas – The Last Angel - Remix
Last Days Of April – Make Friends With Time
Mazzy Star – Into Dust
Remy Zero – I'm Not Afraid
Jars Of Clay – Tea And SympathyYou will never wait for me, and I'm sorry.

Jag kan säga det såhär, Fläskkvartetten – Grå Ögon och
 jag kan säga det såhär Joni Mitchell – Both Sides Now.Swimming triplets.

Jag kommer aldrig glömma dig, för mig är du min hjälte. Och det kommer aldrig finnas någon som du. Med ditt engagemang som berört mig till tårar. Du gjorde mig levande, du gav mig rättigheten att få vara mig. Jag saknar dig. Och ibland vill jag ha dig här mer än någonsin.
Din närvaro tillhörde mitt hjärta.
Tack för att du stod ut så länge, men livet ska levas. So I will do it for you.
With all my love to you.

We are.

Hej.
Tänkte bara säga att jag lever. Jag mår typ bra. Imorgon ska jag åka till universitetet. Då får vi se hur det går. Om jag ser denna mysiga man som inte kan hålla fingrarna i styr.
Helgen var fin. Det var sexdans på Rocks (Mariatorget) det var mys igår och idag var det fika med Karin, Stasia och Hannah. Hemskt trött är jag av att inte ha gjort något direkt. Haha, så det kan gå.
Imorgon har jag 4 timmars lektion i dansanalys, sen är det eget arbete resten av veckan. Nygrekiska ska vi köra hårt med, grammatik övningar. Och så har vi dramakursen som jag hoppas att jag får komma på och att jag också hittar dit.
Kl 2 inatt är det Grammy award. Och det måste jag ju se. Sen får dygnet återigen ändras till det normala.
Nu har jag inte varit hemma i Kattne på ett tag, jag har en ny dansidé, med en titel som ingen kommer uppskatta. Mor och jag har inte talats vid så mycket, och det har inget med hennes onödiga och inte särskilt vackra påhopp om varför jag blev antastad, att göra.
Det finns inget som heter varför jag blev antastad-för det var inte mitt fel. Jag råkar bara ha en viss form av otur. Eller nåt.
Nyss kom jag på en bra affärsidé, som fan är riktigt bra. Orginell och sparkling. Jag får skriva ner den någonstans och förtälja för rätt person så ingen snor, haha.

När jag inte svarar på dina 8 samtal i veckan, så kanske du borde förstå? Och vem fan ringer så jävla ofta? Pelle, the best friend ever, som har skola, sömn o mat inrutat på schemat ringer förvisso inte så ofta, men jag svarar honom för det känns trevligt. Det känns inte trevligt att bli ringd flera gånger i veckan och få 20 tusen sms om vad jag gör.
 Stalkervän, 2010:s nya kamratskap.

Oj se där, jag har fått C i Kläder, Kropp och Scen kursen. Nice.


KnutKärlek
Alicia Keys Featuring Beyoncé Knowles – Put It In A Love Song
Keri Hilson – I Like - Jost & Grubert Radio Mix
PeeWee – Quedate (The Remix)
Pete Yorn & Scarlett Johansson – Relator
Johnossi – What's the Point
Clint Mansell – We Got The Gun
Sounds Like Violence – Glad I'm Losing You
The Baseballs – Umbrella
Lostprophets – Where We Belong
The Teddybears – Rocket Scientist
Tom Jones – Hide And Seek
Andreas Tilliander – Wasted Dance


RSS 2.0