We are going on a summer holiday if you wanna go with Sven.

Jag skulle väldigt gärna vilja ursäkta gårdagens/nattens intressanta upptåg med att det var uppdrag.Tyvärr är det ikväll sånt ska ske. Ja fy fan. Från beige äcklig byxa, till mitt schyssta fall på Harrys (en viss 6:a vodka cranberries) till att man leker burken på Kuriren där jag nästan hade fixat praktikplats men lyckades ta in obehöriga. Är det kanske läskigt att jag kör med there is no limit? Stackars sportjournalisten som jag playade. He will hate me om han minns mitt för söta utseende. Jag är tydligen för söt för att jobba med radio. Jag kunde lätt ha jobbat med det imorse, när jag och min vän Bakis stegade försiktigt ner till föräldrarna Nybergs frukoststund. Igår kväll blev jag en del av familjen, frågan är om jag får behållla min position med tanke på att inte tandkräm hjälpte mig så mycket.

Om cirkus en timme kommer familjen Eriksson bänka sig i vinterskrud för att inta KVBS efterlängtade match. Så trevligt! Roande! Min brrrror och äckel Erik tar sig några starka på Harrys. Jag ska nog inte sätta min fot på Harrys på länge. Jag ska också nog skita ganska bra i dig, och antagligen gå vidare i livet påtagligt. Eller ja inte så där starkt att det krävs en Marre. För du är inget svin.. Du är bara du. Så smidig jag är, när människor inte svarar på sms.

Bella, my idol. Vi kirrar hösten- me promise. Lyckas jag överleva, lyckas även du.

So sexy, it hurts.

Haha ja. En Micke knuff på Lilla Krog är minnesvärt av någon anledning. Brukar han knuffa bruschors lillasyrror? Najjan, uttrycket jag helst gör mig av med, men som Pelle ofta säger. Liksom "suuuuuushi också" som jag fortfarande inte fått någon förklaring på.
Vi var på Lager 157 igår, trion. Syskonen Nyberg and the dojj intog. Upp förbaskat tidigt, lite senare drog vi med Pelles termos i full fart och med hits for kids 6 i stereon. Vi var redo för shopping. Vilket det blev, mer eller mindre. Och ett par snajsiga glasögon, lite oväntat men hajpt. Spontant som jag.
Sen blev det en kik in på HM som Pelle ratat väldigt grovt, men jag var impad faktiskt. Det ser bra ut, fina grejer och det känns väldigt smart! In med carlings och ginatricot och man kan leva i Kattne for real. Om man vill!

Mor bjöd på berikande information som vanligt. Inte så mycket med att män är svin, men givetvis användbar information och sånt som andra med all säkerhet aldrig pratar om vid middagsbordet. I alla fall inte med föräldrar.

Harrys-de stänger när fan de vill. Så, då var det utrett, efter ett antal sms till människor och någon med vännen harry.se
Där var vi. Och ett antal idioter. En man på 37 som stirrade in stjärtar och en lebba som skulle åt mina glasögon. Never.
Marre, Pelle, Dojj reunion. Pratade om de gamla goda galna tiderna, upptågen och framtiden. Framtiden som i att prata om lördag och mina planer som jag droppar lite lätt för vissa. Vet inte riktigt vad mor kommer tycka. Hon tycker i övrigt att mina glajjor får mig att se ut som en mellanstadielärare som närsomhelst kommer strippa för sina elever. Pelle tog det som en komplimang.

Ja klockan sju gick jag upp imorse i Laggarhults hemmet, där mor och far Nyberg redan var vakna, ja jag kände detta på kaffedoften som hade äran att sprida sig till övervåningen. Brilljant klar bar jag mig iväg, trött, till ett 42 minuter försenat tåg. Vi har haft ett berikande möte i Sthlm om Tends, Reunion fest på Stjärnholms slott med planering och budget. Fika ingick. Välbehövligt. Igår innan utgång klämde jag av oväntad baletträning med mor (hon var placerad i köket mitt i matlagning) och sen styrketräning. Satt fint.
Snart är jag hemma i ett höstigt Kattne.
Festen fortsätter.

Kiss me

Hej.
Nu ska jag hem. Kattne, mor, Pelle och familjen Nyberg, mumma.
Redan tidigt imorgon bitti sker första äventyret.
Halv tolv är en fin tid att komma fram, och sen (efter donk) ska jag och min "lilla" väska rulla mot Nävertorp och det ska tydligen vara kallt.
För mig tar det en hysterisk lång tid att packa för 6 dagar. Värre utdraget än att skriva uppsats.
Sirqus Alfon är på hjärnan, five six technomix.
Och den sexige lille Emilio. Som pekade på mig och trodde att det var jag som skulle upp på scenen, men nä gulböj, det var fröken brevid som fyllde år dagen till ära, hoppsansa, som skulle upp.
Ultimata partybandet om det fanns plats.
Jag letar dj, och jag vet ju vem jag ska prata med. Men det är min sista räddning att fråga honom. Så om någon annan vill bo på slott, råkar ha högtalare i fickan och tycker att ungdomsmusik som alla kan sjunga med i, är det roligaste som finns, ja då är du välkommen att kontakta fröken Dojjan.

Pelle kanske lär mig en handvolt.We don´t need to know the way home

En 27 årig kvinna mejlade mig för ungefär 5 minuter sedan, på helgon.

"Hej!

Jag har hittat en jävligt bra sida där en kille blir smygfilmad av sin webcam utan att han vet om det, dygnet runt.
Rätt kul o titta på. http://83.252.150.193:8889

Trevlig titt!

PS. Han är online och naken nu ;)

Kram Linda"

Jaha vad trevligt.

Golden chain

Nu är jag trött. I några nätter har jag haft svårt att få ro för att sova. Massa massa tankar. Efter reunion med Es3a drömde jag om att jag var på dansaudition (där jag var lugn men stressade upp mig för att bli nervös för man borde vara nervös vid såna situationer, medan läraren uppskattade hur utåtvriden jag var), gregory från sunset beach var min man och vi älskade mot en vägg och jonas brothers var jag på nåt vis mor åt.
Inatt blev det däremot få timmar för att en räv skrubbade mina tankar.

Igår hade jag, Pelle och Äckan ett väldigt fint samtal i 2 timmar på Hurtigs Konditiori om livet, att vara vilse och oss människor. Och jag kanske ska byta helt, göra mer av den sociala spagat jag är och inte ha facebook som mer än hobby. Det är ju (inte fb grejen) vågat som in i helvete. Men om jag verkligen vill, så ska jag göra det. Dojj måste bli allmänbildad.. Det är lite julafton över det hela. Lite full i fan och som att få en överraskning. Eller kanske snarare att ge en överraskning. Man kanske ska ge sig själv möjligheten till något som faktiskt nästan känns lite självklart.
Jag ska kolla upp det här massa innan jag droppar det hur som helst.

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back
before the cool done run out I'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

But I won't hesitate no more


 


It pays to belong

Vad e detta? Jag sitter och spänner mig i magen så fort någon deltagare i Idol ska göra sin sånginsats. Speciellt på Rahid eller om det är Rahib han heter, jag trodde ju att det skulle floppa. Dessutom kniper jag med hela ansiktet, lite som vissa killar gör när de har sex. Inte så smickrande.
Attans, nu kom jag på en överenskommelse som jag har med andra halvan av redaktionen som ännu inte gjorts. Tradigt!

Can I kick it?

Ärade Facebookvänner, det har kanske gått er förbi, och då kan ni få se detta som ett lillfingernagel inlägg. Men för er som undrar, och de som redan räknat ut det kryptiska bakom min ändring av relationsstatus så tänkte jag berätta en liten sak. Det var inte en del av den stora överraskningen som sker om 9 månader. Tekniskt sett btw, att förvarna om en graviditet 9 månader innan är omöjligt.
Nyckelordet i statuset, är öppen. Det enda förhållandet vi skulle kunna tala om är antagligen till mig själv. Eller om vi ska vara riktigt djupa, till livet. Men så onödigt långt tänkte jag inte gå. Så nej det lurar ingen pojke i buskarna, inte ens i mina (hehe). Men det ger er inte chansen att bara hoppa på mig, som ni pojkar ibland vill. Med eller utan erigerat kön (jävla helgon idioten har nu uppdaterat sitt galleri med en könsbild tagit upp och ner, inte särskilt estetiskt). Nä så där ska det få stå tänkte jag. Och sen om jag är jättebusig så kanske jag trycker in det namn jag hade tänkt ha mitt öppna förhållande med, för det skulle hon lätt gå med på.
Men det är mer som ett statement, och lurigt sådan. Jag skulle kunna vara singel, men du får inte smaka på kakan bara för det. Det har inget med att mor sitter och pysslar på världens största hinderbana för den som skulle vara intresserad av hennes förste dotter.

Efter få timmars sömn, för jag fastnade vid att leta upp massa bra musik till mina spotifylistor, gick jag upp för att göra Äckan strålande vacker. Vilket hon blev. Nu har hon fått låna min kamera, så hon kan ta massor av stiliga kort på denna fina bal. Christer Fugelsang skulle tydligen närvara. Det är alltså den sortens klass på festligheterna.

Morgonens insikt som jag var tvungen att skriva upp i ett word dokument.
Pojkar som pojkar, de vet aldrig när det är tillsammans med någon. Hemskt sant.

Imorgon är det reunion och jag kommer få träffa min bästaste bästaste vän. Mr P himself.

And I say hello hello

Godbitar:

http://open.spotify.com/track/4ua0IepBEISCWwF8dTJvcU

http://open.spotify.com/track/2SMn57cBVxoD4TArscpovk

http://open.spotify.com/track/5TTx3AzaJJp03urMYWVQVR
den är fantastisk

http://open.spotify.com/track/36cBvlHjlpHBAfHWTDz5AP

http://open.spotify.com/track/0Wm39yQB5fmtrIruTvEaG5
pms låt.Nothing is broken

Jag läser en bok om hur man ska studera rätt. Familjen tyckte jag behövde läsa den. Jag inser nu att jag behöver läsa den. Min gata på p3 gör mig irriterrad. Dessa två programledare gör mig... urg. De kan länge prata om något som verkligen inte har någon betydelse. Blä och håll käft. Sen skulle jag också kunna stänga av. Eller så kunde jag bli programledare.
Imorgon ska Helene på den stora balen, eller ja middagen. Jag är inte bara ideel och snäll, jag bär inte bara runt på hennes klänning från Katrineholm ända till Abra, jag kommer även gå upp tidigt på morgonen för att göra henne splendid vacker.
En 23 årig man har lagt upp sitt kön i erigerat tillstånd på helgon. Han skrev till mig. På hans sida, berättar hans presentation att om tjejer inte vill kröka och är pryda så är det inget för honom. Han skrev till mig. För jag ser antagligen inte ut att vara pryd och gillar att kröka. Jag går in och kollar vad det är för jävla idiot. (Det finns jävla idioter och de finns de män som är svin) Den här var helt klart en jävla idiot. Som då har lagt upp sitt ståtliga kön. Jag anmälde bilden. Någon/några hade redan hunnit före, helgon berättar för mig att deras crew inte än, har hunnit behandlat den första anmälan.

Jag förstod faktiskt inte. Vad alla tyckte var så bra. Men jag är inget tonårsluder. Så ja, mobba på. Markus Krunegårds Jag är en vampyr, är nästan ett mästerverk.

Close the door behind you. Baby, see if you can peep all this.Men ärligt talat, så var det skönt med ett dåligt svar.


Du vet var det sitter och siktar
tills du riktigt säkert vet att det hittar in
Där ingen annan kommit in, hjärtat väljer blint
Nu när jag svalt det kan du dra det hur långt du villRoll over and put up something new.

En kompis från Kävesta sitter och plintar ner egna versioner av julsånger, han har gjort en rap på Lucia och I mitt vinterland.
"I Vinterlandet känns julen rätt, med rudolf och santa som rockar fett, hohohoo finns här några snälla barn? det e fullt med klappar under vår julegran.."

Lika mycket gillar vi detta.
http://open.spotify.com/track/78QtYvrR7tjxL0RrVajwtd
barndom goes Electric Light Orchestra.

Nu ska jag på lunch med Måns. Med betoning på lunch.

Before I lose my memory now

Att jag älskar dig, har ingenting med det andra att göra.

I want to forgive you, and I want to forget you.

Jag tror lätt att jag är beviset för att det finns en mening med allt. Och att saker och ting straffar sig. Men jag är glad att jag av nån outgrundlig anledning har mina 9 liv. Säkerligen har han däruppe funderat ut den planen så listigt han bara kan. När jag tänker att jag ständigt får leva med saker och ting, så är det nog för att jag kommer lära mig så mycket av det. Tack vad herrn är pedagogisk. Vad har jag lärt mig nu då? Jo att göra saker i tid. Inte bara i tid, utan på momangen. Och ta sig själv seriöst. Att jag är spontan behöver inte betyda att resten av världen hänger med på det. Att plugga är tydligen som att jobba. Vilket får mig att inse fler anledningar till varför jag aldrig har haft ett riktigt jobb. Dags att sätta gränser.I know what you trying to do.

Ramlade jag ihop förut och försvann- ja det gjorde jag.
I timmar-mm.
Ska du egentligen vara glad för att världens bästa grej händer på lördag-jo men det är jag. Jag ska bara skriva klart. Skrrrrrriva klart!
Proppar dojj sig full med kaffe-jajamen, det enda rätta.
Lyckas jag prata om mig själv med mig själv?- Strössel.No spoken words. No harm. No hero in my sky,I thought.

I can't take my eyes of you. I can't take my eyes of you. Did I say that I want to leave it all behind? I can't take my mind of you. And so it is. I can't deny it no more.I can't hold you like, like I do it undercover. I can't take my eyes of you. I can't take my eyes of you.Ylerab neve sdneirf, neht ydobemos sdneb. Yldetcepxenu.


Designed bridge and bride running through.

Don’t you wanna know me?,
Be a friend of mine
I’ll share some wisdom with you
Don’t you ever get lonely,
From time to time
Don’t let the system get you down

Take a moment to relax
Before you do anything rash

Here is my heart. To BCL.
Candy

Hej.
Jag fyller ju 23 i år. Och eftersom att jag inte hade nån sweet 16, så har vi nu kommit fram till en liten lista som självklart kräver sin uppdatering. Att pandang är den givna artistduon som ska uppträda på 42 kvm, är ju helt klart gott ställt!

Jag kan tänka mig en eller två av dessa som the company of the day.
De kommer inte i någon särskild ordning, det vore orättvist.
Ian Somerhalder Afasi Matt Czuchry
 Erik Grönwall Katherine Moenning Milo Ventimigla

Brandon Stoughton Erik Johansson Hampus Björck

Lee Ryan Luke PasqualinoGet personal- get down on the cock

Min syster har öppnat upp sig under helgen:

"Lyfta upp flikarna" (vi talade om misslyckanden vid intimrakning)


"Kan vi inte se på Duncan när han går ner på kuk"(huk hade kanske varit det korrekta ordet)
Rättelse. Duncan, från det brittiska pojkbandet Blue,  som nyligen gick ut med att han är bisexuell.

"Det är roligt med brudar som har brun pussy" (Helene pratar om flickor som ringer in till programmet Blommor och bin på p3)

"Män är gnälliga när strängen går av" (Inga kommentarer)

Avslutningsvis: don carnage besvarade min pussycracker förklaring ( ja jag tycker pussy är bra skit medan att cracka pussy inte alls är särskilt bra)
"Man ska vara snäll mot pussy"I know there is a lot of stupid girls in this world, but I don't want to be like them.

Så glad att jag fann dig, så glad att jag fann dig här i mitt liv.
Ingen kan se mig som du gör.


Och snart är det höstlov (v 44) och då ska vi gnugga näsa, my little pelleponk! Då blir det Frostbiten, Linas Kvällsbok, Mean Girls, Mysteriet på Kyrkogårds ön och din favvo, Lilla Kycklingen. Eller ja, vi håller ju aldrig det vi lovar, förutom inbokning av roadtrip ala Nyberg på självaste fin lördagen. Jag ska på bandy på fredagen. Haha. Så lagom värdelöst, men brorsan gillart, och har man gått en gång så kanske man har ställt upp tillräckligt.
Mor har varit här idag, över dagen. Hon var verkligen förträffligt vacker. Topnotch mooootha som inte blev så fruktansvärt glad när vi gled in på apoteket på söder, och medan syster och mor tittar på nikotinprodukter till syrrans jobbkamrat tittar jag på rfsl:s produkter av intimskötsel. Jag hittade ju en utmärkt deodorant eller en slags cooler som man ska använda efter sin intimrakning, vilken fin grej tänkte jag, men mamma sa att hon skämdes över mig.
La läcker klänning som vi såg i förra inlägget är dagens inköp. Klänningen som är köpt för den stora festen på Stjärnholms slott. Det roliga var att jag innan, hade på Bikbok provat en klassisk och vacker vit spetsklänning, men så blev det den här röjjiga från vår favvokedja.
Idag var dagen då jag råkade stötta ihop med bekanta, i staden med 2 miljoner. Kävesta Lina inne på café Tullys på söder, pelles vän o fd sambo ( ja de delade egentligen bara lägenhet ihop) "Sugardaddyn" (det är i övrigt i den lägenheten som Kaka till Kaffet spelades in), den otrogna jäveln Robin som har fast förhållande men försöker rätt så mkt med annat (inga namn nämnda) och mor missförstod och trodde att vi kände varann på riktigt (eh nääää), och så Karla (en av medlemmarna i redaktion bingeby) när vi precis lämnat av mor vid tåget och skulle lattja iväg hemåt.
Plus Lill Adam, som trodde han såg mig på Nk och skulle med all sin makt få med mig ut på vinkväll. Men vad gjorde Dojj. Jo hon tackade nej. En dojj som tackar nej till strössel måste ju vara en dojj som pluggar en hel helg. En dojj som avböjer en otrogen jävels försök är nästan ännu bättre.
En dojj som har hittat sin fuldans stil till den bästa låten av dom alla,
http://open.spotify.com/track/1bai6pFJIiOVMooItMvdLM

Puss.
I guess I must be dumb cuz you had a pocket full of horses


Varje skepnad kan vara lånad,
Rätta svaret har bara duAm I the one who will fall behind?

Ja, jag dampbloggar. Så kallas det tydligen när man klämmer av flera inlägg på samma dag eller kort tid. Och där glömde jag för en sekund sen vad jag skulle lätta mitt hjärta om.
Men jo.
Från ingenstans, när jag hamnade ute i hallen för en stund sen, kände jag en uns av herrparfym. HERR. Nej jag är inte glad i byxan men om det är nåt som jag lätt kan förälska mig i så är det herrparfymer och dialekter. Och det var ju en trevlig liten pust det där.
Jag skriver om peruken. Det tar tid. Men det går mycket bättre än att skriva om manteln.
Imorgon, eller ja om några timmar glider morsan förbi. Hon kräver fika direkt. Inte helt oväntat.
Jag pumpar pochahontas hits. Syrran tillbringade förut kvällen med att titta på Inlåst på tv 4:s hemsida. En fredagkväll liksom. Nu klämmer hon av att sörja vår Stephen Gately även kallad min kille, på youtube. Min kille ja. I den kategorin har vi även: Mattias från EMD och Nicky från Westlife. Och så Stephen som inte längre är med oss. Fina grabbar, framförallt Mattias som är något av den tråkigaste personen i Kändis Sverige. Det märks att han är 28. Det märks inte att jag ska fylla 23. Men det är vid få tillfällen jag ser på människor för deras ålder. Dock, när man är trist och grå, ja då får man lida.
Erik Grönwall. 
Om jag inte får nr 2, så kan jag ta honom.

Jag är inte bara french connection. Jag är vit choklad också. Eftertraktad av Marabou.Circle.

I mitt innersta finns du. Nu.When I was born, I looked like a troll. A cute one, they said.

Jag vet inte varför det är så här. Att jag trasslar till, agerar fult, gör inte som jag ska, känner en tung sten när jag egentligen.. inte har rätt. Jag är av naturen att allt löser sig, och jag ska försöka göra mitt bästa. Jag måste andas, och inte bara andas för vissa saker. Allt kräver sin andning faktiskt.
Jag ska inte lägga detta på nån annan. Och allt som sker, sker med en mening. Och då ska man inte gå in och försöka påverka det, det brukar inte bli så bra resultat, har jag noterat. Usch jag känner mig som en bitterf**** and need honey. Och strössel. Lätt att jag behöver strössel. Jag har ju även den stora uppgiften att skapa en lista på hur man ska överleva hösten. När jag har kommit någon vart med min 4 sidiga uppsats om manteln ur ett performance perspektiv (ja det är skönt när jag själv väljer ett plagg och det visar sig vara ett plagg som är svårt att få infomation om) då ska jag börja fundera på lösningarna.

Louise, du behöver inte vara rädd. Det behöver inte vara såhär. Det finns absolut ingenting att störa sig på. Och om du bara låter det vara, så behöver ingen gå in och gräva i det.
Njut av solen, njut av alla de fina människor du har omkring dig och njut för att du vet att du kan. Det handlar inte om att överleva. Det handlar om att leva. Och det gör du, ut i fingerspetsen. Bara släpp taget om dig själv. Och sluta vara rädd.


My star.

Tack Pelle http://www.smilewithpelle.blogspot.com för att du är det bästa som hänt mig.
Tillsammans med dig blir allt värt guld. Vi har delat utlandssemester, parkfester, säng, kärlekstunnlar, ett tidigt triangeldrama, sorg och massor av glädje, intressanta bus och upptåg, Ingmar, familjer, sex och relationshistorier, spyor. Mycket med andra ord. Och mer räknar jag med. Me love you.Mmm, what you say? Mm, that you only meant well? Well, of course you did. Mmm, what you say? Mm, that it's all for the best? Ah, of course it is. And you decided this? Mmm what you say? Mm, what did She say?Ransom notes keep falling out your mouth/Oily marks appear on walls

Mid-sweet talk/where pleasure moments hung before

Speak no feeling/The takeover, The sweeping insensitivity

Against all odds..

Hej igen. Tre inlägg på samma dag. Rekord. Och delvis mycket att dela med mig av, för det var längesen och nu har jag livat upp mig själv. Även kvällens föreläsning om retorik och kroppsspråk; det man känner inuti syns utanpå. Konkret lärdom.
Såhär kommer nu lite rader som tydligen är menad till Gud, men jag tänker inte tillägna orden varken till Gud eller min Gud.

Thank you for asking
I'm so glad we had this moment here
I know they think I'm crazy
But everything I am is everything that was taught to me
and you reached out your hand
and said "I understand"

So why not come down?

Oh except for a few small bruises,
cuts, and scars, well I'm fine

And as you read my words out loud
Make me sound genius
Make me sound special
and maybe I'll come down

Äckan hade tydligen på väg hem från Växjö till Stockholm, i söndags kväll, på tåget, suttit brevid en 50 årig man som inte var lika fräsch som hans after shave. Min syster skrek ordet after shave för att vara riktigt tydlig på att den var fantastisk. Och hon var väldigt förbryllad hur denna man kunde bära något så hett och sexigt. Denna after shave alltså. Jag föreslog att hon skulle blunda, sniffa i sig allt vad hon kunde och tänka på nåt trevligare. Jag vet vad jag hade tänkt på i alla fall.Maybe it's not a joke. At all.

Jag mår lite illa. Det är nog för att jag har lyssnat för mkt. Och tagit till mig det. Dumt. Eller för att varje dag är inte den andra lik. Och mellanrummen, de är knepiga om nåt. Vad vill dom säga, och vad vill du säga?
Nu ska jag vara tyst. Och se om det fortfarande är kvar. Det har nog bara gömt sig lite.It's in my skin. Well, I felt it strong. And it woke me up a bit.

Mix.

Idag var det tydligen småbarnens (den irriterrande åldern när de verkligen inte kan sitta stilla eller hålla käften) dag på tunnelbanan.
Idag blev jag kallad geni av min dansvetenskaps lärare när jag berättade vad jag har för idé om uppsats, och det var innan jag markerade att jag inte är som alla andra.
I förrgår dog my first boyband lover (nej det var inte jag som gjorde honom bög) Stephen Gately från Boyzone.
Han dog i sina spyor som då kallas natural death. I will try not to do that.
Idag påstods det att det har dykt upp snö tendenser på stockholms mark. Never säger jag.
Igår kväll gjorde jag min första läxa ordentligt och prioriterade lite bättre än tidigare.
Senare idag när jag slumrat lite och släppt hur jag ska inleda alla uppsatser, så ska jag leta informationen om manteln som jag tänkt forska om.

Ishavsblå kommer bli en duett. Antingen kommer jag få tag på en dansarkille eller lämna ut dansen till två dansare som går på Danshögskolan. Ishavsblå har bytt musik. Muse betyder lite för mycket, för många inblandade. Även utgångspunkten har förändrats. Varför meddelar jag er detta egentligen?  Jag brukar faktiskt inte prata så intensivt om mina dansprojekt då det 1. inte är många som bryr sig. 2. mina illusioner är svårbeskrivna. 3 väldigt personligt att tala om.

Och så den stora fyran. Jo, det är lite knepigt att skriva nu när man mycket möjligtvis har eyes on me. Eller kanske inte knepigt. Jaja.

Jag har köpt en söndags promenads klänning medan mor ser det som en klänning att ha på sig en varm sommardag med bris i London.

Nu fyller jag ju inte år på ett tag. Men den icke materiala önskelistan (ja jag kommer så småningom byta bort mitt mobboffer och då talar jag inte om Astrid) har jag knåpat på sen jag kom på, mitt i en hall, vad jag skulle behöva. 1. Roadtrip. Inte en sån roadtrip som man tar med sina vänner, dricker vin i tetra och besöker olika platser. Utan jag vill bara ha lite höst/vinternatt, väg med mycket skog runt omkring, ett duntäcke att gosa in sig och lite radio på låg volym.
2. Ett klick.I took something perfect and painted it red. after a lot of water, coffee, sleepless nights and a lot of thinking of you.
tears. thoughts of cutting eyes out. the human being still makes no sense.
ung och dum.
så döm inte, när du själv vandrat i precis samma skor.Don't take it personal, Louise.Shakedown dreams walking in broad daylight. Three hun-dred six-ty five de-grees. Some things sure can sweep me off my feet. I don't know what you expect staring into the TV set.


Men när du inte hör, vågar jag säga så. Och genomskinlig grå blir jag. Utan.

Love L


Breath.

Vi har 3 mål just nu.
1. Bli tunn
2. Klara av universitets studier
3. Gör inget dumt

Och som ett bonus mål som inte lyckats ta sig in på listan ännu, som just nu är en fråga och som därför inte heller är något fastställt, men.. vart ska fröken ta vägen sen?

Love L

And where troubles melt like lemon drops

När det krisar i höstmörkret och opera bara gör det värre.
http://weebls-stuff.com/toons/Amazing+Horse/

Tack DC.

Love L

A song for a heart so big

Jag tror att det vi upplever i barndomen speglar vårt senare liv. Att saker och ting kan förklaras, eller ha ett sammanhang utifrån det perspektivet.
Jag tänker inte rabbla upp det jag vet stämmer överens med min teori.

Fick höra idag av Karin innan vi gick på Circus Alfonz fantastiska show att hon, när hon läst min blogg fattat väldigt lite. Jag är medveten om att vissa partier är oerhört kryptiska och verkligen menade för enskild person att kanske förstå. Men ibland behöver det inte alls vara så svårt. Inte alls faktiskt. =)

Är det här platsen
Jag kan finna roLägga ner mitt huvud
Och våga känna tro

Är det här tiden
Jag väntat på
Säg att jag har fel
Så ska jag gå

Är det här platsen
Där man får en ny chans
Det har varit en lång väg
För att komma fram

Är det här året
Då allting vänder
Steg för steg
En dag i sänder

Love L


You can install it. But I won't.

Ojojooj. Voff.

Love L

RSS 2.0