My secret combination

VAD HÄNDE MED LITAUEN???

I
kväll röstar vi på Grekland och Tyskland. Elakt om Grekland eller England vinner, för att Grekland har inte råd, rätt åt England som nästan aldrig skickar ett seriöst bidrag, vi minns ju de fyra flygvärdinnorna..Dance above the rainbow

Ja det här är ju riktigt bra. När man vill ha allt annat än en, låt oss säga 30 + för att vara snälla, i mail inkorgen som använder lite väl många u i hans sammansatta  ord; suuuupersöt.
Låt oss titta på mailet.
Du är suuupersöt! Jag blir jättenyfiken på dig!

Vem är du då?

Om du tycker att det är jobbigt att veta var du ska starta -- ta snabbtestet:
(snabba svar -- tänk inte)

- Vin, öl, cider eller alkoholfritt?
- Kött eller fisk?
- Bil, mc eller cykel?
- Bikini, baddräkt eller naken?
- Kjol eller shorts?
- London eller Rom
- Party eller dejt?
- P-piller eller kondom?
- Skidresa eller badresa?
- Aerobics eller fotboll?

Kram

Vad har då mannen tänkt få ur mig för svar, o vad är det för jävla frågor?? Just p-piller frågan. Underbar. Bitchen inom mig vaknar till liv och vill skriva något riktigt rafflande svar tillbaka. Snabba svar är det som gäller.


If you are alone, I want you to know, I'll be back again.

Tittade in på Fashion Against Hiv och det är mycket bra skit och det är lagom rensat. Så om man vill ha nåt riktigt trevligt, så får man vara snabb.
Jag testade den fransiga, jag förstår att den inte är sold out, för att citera björn gustafsson; in? man kommer knappt ut!
Men nu när jag var inne på sidan för Hennes & Mauritiz såg jag något helt fantastiskt. Festival kit. Med handduk, kam, två kondomer o ett par rena underkläder. Det är ju helt amazing. Givetvis var for girls.. utsålt.
Men ändå. Och.. det fanns sovsäck, tält och snygga billiga ponchos. Kan det vara den bästa kampanjen ever? Dessutom snällt för plånboken och för en mycket god sak.
Ja jag är frälst och lite löjlig. Men nu är det också så att jag ska iväg på min första festival. Alldeles själv. Om inte nån hakar på, att vilja jobba med mig på mina arbetstider. Peace and Love. Ja jag har ju aldrig varit i borlänge.
Det får bli mitt äventyr. Som jag ser fram emot väldigt mycket. Tågresan är bokad.

Nu är det en helig vecka, och det börjar idag. Kl 20. Stör mig inte. Jag som annars är väldigt online på många sidor kommer nu vara offline, och vara så snäll att inte förbrylla er med mina åsikter för de kommer vara så många. Ja jag talar förstås om Eurovision Song Contest, en av de viktigaste händelserna (borde jag inte jobba i den branschen) den här halvan av året. Viktigare än den desperata festen man alltid letar efter på midsommar.
Jag har några favoriter. Men jag tänker som sagt inte göra som förra året, följa det via bloggen. Jag blev lite äcklad av mig själv. Men jag kommer ju säga lite lätt vad jag tyckte. Jag kan ju ibland ta musten ur mig själv, och det är tur att jag har min syster och Hurtig. För när det är ESC är vi precis likadana. Lika hysteriska.
Ja det ska bli spännande, helt klart.
Det är inga pojkband i år. Å andra sidan kan ingen ersätta dessa pojkar
 Nothing without you, P.

Jag firar lite med den här spexiga Million Stylez – Supastar - Benji Of Sweden Remix nu när jag lagom glad, med besked i handen kom in på copywriter linjen på medieskolan här i Stockholm.
I den här härliga hettan borde jag nog ge mig ut o jogga så jag får tillbaka energin att plugga mina 9 st texter innan läggdags.
Innan grammatiskt plugg inför tentan på måndag. Underbaaaaart som jag och Lelle brukar säga.

In to the night

Jag tror att min sommarklocka har kommit igång då jag vaknat på tider såsom 7.15 och 05.31. Men det är kanske meningen att jag ska slänga mig upp då, starta dagen wohoo.
På tradera säljer jag lite klänningar, och när Äckan insåg det, tyckte hon att det passade bra om jag satte ihop olika set, av den gigantiska klädsamling vi har kirrat när vi har rensat ur garderoberna och som nu står LUTAD mot väggen i en fin liksäck. Eller ja, svart påse. Men det är ingen konstig dekoration, det är bara vi som inte orkar ta oss till närmaste Myrorna.
Dock upptäckte vi förra helgen att på Bromma plan finns det ett systembolag, trevligt trevligt, två backar läsk, trevligt.

Intressanta drömmar i rad, är det kanske bingo?
Igår natt drömde jag att jag och en folksamling var hemma hos farmor och farfar och vi väntade på att pappa skulle komma. Vilket han gjorde, i kvinnokropp, tillbaks till jordelivet. Han hade en kvinna med sig och de skulle gifta sig, så de kom gåendes på stor grusväg med ett ekipage. Pappa såg ut som en lila fågelskrämma, ganska tunn om benen. Jag gick runt i farmors och farfars hus och undrade för mig själv om min klädsel skulle duga (iklädd vit, rätt så pösig skjorta o svart kjol).
Men sen kom far och hans kvinna. De dansade i trädgärden där även folksamlingen hade samlats. Hurtig var med. Och det stod en väldigt lång man brevid mig.
Plötsligt flög pappas kvinna in i ett fönster i den vilda dansen, och farfar utbrast nerifrån källaren; vad fan är det som händer?
Farmor var jätte lycklig, satt och dinglade med benen i ett annat fönster. Hon kan ha fnittrat åt glassplittret som blev.
 När kvinnan, bruden föll in i fönstret började alla citera filmen Julie & Julia i kör. Först skrek vi; Paaaaaaaaaaaaul och sen skrek vi; tell me what to do, I don't know what to dooooo!
Vi studsade och var glada.
Vilket jippo.
När jag kollade upp på den långe mannen, då vaknade jag.

Inatt drömde jag flera korta drömmar. En dröm handlade om att jag stod och väntade på en gata med lite packning, och så ser jag bland buskarna ett välkänt ansikte. Calle, på cykel. Lila och rosa cykel. Han vinkar jätte glatt och frågar, medan han cyklar på andra sidan vägen varför jag inte har rött hår. För det var så han mindes mig och att jag borde prata med Robin om det.
I en annan dröm satt jag med två homosexuella män i ett trångt rum medan andra människor kollade på film i aulan. Jag hade fixat väldigt trevliga muffins.
Sen hade jag brustit ut i sång (och det kan vara möjligt att jag faktiskt har gjort det, då min röst var helt förstörd imorse) till Cyperns förfärliga bidrag 2009, med flickan som inte kunde sjunga men som ändå skulle ta de högsta tonerna.

Var är min drömtydare?Hello Policeman

Orchestra pop

Hej blogg, hej vänner.
Längesen, och vad har jag gjort? Inte särskilt mycket av det jag borde, och därmed är allt som vanligt.
Jag sökte tv produktion och kommer hädanefter söka varje år om jag inte kommer in. Det får bli min våta dröm istället för min påstådda dröm att nå danshögskolan o bli drillad och få död i kreativitet.
"Det är kul när det går bra för andra"
Ikväll, ska jag skriva världens bästa cv, gott nog att charma.
Om jag tittar lite höger, så ser jag ju min grekiska historie bok, short version från 300 e kr till 1990 talet. Författaren förvarnar i början att det är smetigt, då historien är smetig. Bra hjälp där.
Jag ska strax iväg till min teater och dans i världen kurs, givetvis finns mina "favoriter" från dansvetenskapen på plats, härligt alla gånger.
Men som jag har förstått, då kursen är liten, att det inte kommer att ske några slags grupparbeten. Thank God.

I helgen var jag i Lund, Lomma och Malmö och fick fira ett riktigt valborg, eller ja, jag fick vara full mitt på dan tllsammans med andra studenter, i en mer eller mindre regnig park och lyckades se folk jag kände utan att hälsa.
Å andra sidan fyndade jag ett paraply. Ett stadigt sådant.
I malmö, fredag kväll, träffade jag och Lelle på en man, en bekant, som var allt annat än den man trodde. Ful och duum i huvet om man ska vara lika snäll som han var mot mig när han efter diverse våldsamheter och hotfullhet, sa att jag har snygga ben men jag är fan i dum i huvet.
Inget nytt. Men han behöver ju inte vara otrevlig och hålla tag hårt.
Han är lärare. Hoppas att han inte kör med samma härliga taktik för att få sina elever att lyssna.
Men dagen därpå, gav vi Malmö en andra chans och då var vi hemma hos Hagander, och hon bor ju helt fantastiskt. Jag ville sno hennes lägenhet och nästan hennes liv. Margot kom och hälsade på. It made my day.
Det var även härligt att träffa Lelle, som jag inte träffat på jättelänge. Kävesta tös. Hon kommer upp på söndag, sover över till måndag. Hon ska iväg på hypnos, me want that too.
Det ligger säkert mycket begravt inom mig som skulle behöva komma upp.

Markus lämnar mig för Italien. Men jag tar det. Det är väl klart att världens finaste ensamvarg, ska få en dröm uppfylld. Jag var ledsen i några timmar, men nu känns det bra på nåt vis. Vi har ett bra band.

På lördag sker den där tentan i grekiska, och vi kan ju i alla fall låtsas att det kan gå bra. Senare den dagen är det ju ändå fest med Qim, och då får vi se vad för bus det blir denna gång. Sist fick vi ju nya vänner. Den här gången kanske det blir ovänner?

Jag har kommit på en idé, jag behöver bara en källare och en bäddsoffa.

Vi har ju börjat träna, alltså för två dar sen. Kvällsträning. Det här kommer så småningom leda till att jag, Louise, som alltid hatat idrott, ska börja springa. Hurtig är på g.
Jag håller i styrketräningen, och jag har så härligt ont i magen. Förhoppningsvis är det mina glömda muskler som gör sig påminda om sin existens.
Det här med att vi började, eller att jag började, kan ha att göra ett möte med min manboy i söndags när han sålde lite jordgubbar.
 Han petade mig i magen och frågade när jag skulle börja träna.
Enligt honom kan allt bara bli bätttre om man tränar.
Kan man alltså kirra en prins?

Tummen upp till den nya killen på Ica Nära Abrahamsberg. Uppdatering, den slemmiga killen har klippt sig.
No more hårtofs.

Nu ska jag vidare.
 


RSS 2.0