nu är jag här kvinnor i Korint

sportlov i Katrineholm, när ingen annan har det. Inte så fruktansvärt kul kanske. Får se om jag tar mig till Dud o dansar lite idag. Annars e det att betala räkningar som gäller.
Fan. syrran har ätit upp min goa chokladglass. ibland... ibland.. e det så skönt att vara själv hemma på gotland!!
Mor e ju en väldigt orolig mor, som bad min brors vän Johnny att följa mig hem igår kväll, Katrineholm, e ju farligt nattetid.
Men hon e söt, o som Johnny sa, så får man vara glad att hon bryr sig. O det e ju sant.

I want my honeyboney

Shoppade lite lätt i vår tråkiga stad igår; en resväska, en jättesöt klänning  o lite sköna tights. Var nära o köpa Hilary Duffs parfym, men det e ju Hilary Duff. Inte så värst kul, Men den luktar ju så himla gott. I-landsproblem, jag vet.

Imorgon drar jag till Örebro. Det hade varit trevligt, om det hade varit lika fint väder som det var igår. Det e ju så jag minns fina Örebro, med en massa sol o fågelkvitter. Måste chinga på Java, mitt favvo café. Ta en liten shoppnigtur. Träffa Marre, o sen gå ut, e väl tanken. Det var så länge sen jag träffade Marre. Fast det var mer längesen jag träffade Martin/Margot/Mini-Lungan...

Han e världens bästa Martin. Den roligaste killen ever.
Es3a, e o kommer alltid förbli den bästa klassen ever! Tack för att ni finns! Puss



you can stand under my umbrella

n u har Du åkt. Jag vet att jag är en idiot, o ibland är du också en idiot. samtidigt som vi är olika.
Men du har de vackraste ögonen jag sett. Att vakna varm med dina armar omkring mig e det bästa.

Det blev ingen tacopaj eller nåt mos. Kanske skickar jag det via post.. "Se goddag då" vilken överraskning.

Shoppat har jag gjort o precis som mange, talat ut. det kan iofs bli många frågor imorgon. som vanligt har jag lyckats blivit bjuden på 2 fester i 2 olika kompisläger.
fast i det här fallet e jag mer sugen på att ta en öl o snacka minnen än att shaka ass på palace. bo har ju erbjudit vodka drinkning ur flaskan runt hörnet, en klassiker från vår fina gymnasiumtid.

mkt möjligt att jag älskar min nya mobil, men jag älskar dig mer

papa don´t preach

hallå hallå
nu e pojkarna här.. very interesting, må jag säga. Det e härligt att jag hela tiden ska försöka roa Hinkjäveln, för jag har ju inte skolan att tänka på, nej då, precis när jag är insyltad i så mkt. Vi ska ju uppträda på tisdag, då jag o Morrgis varit tillsammans i en månad. Nojjad Co ska visa upp min koreografi Givetvis.
Igår var det schlager. Eller som räkan sa, det är ju bara du som är insatt. Om min syrra hade varit här, så hade det varit 2 väldigt intensivt insatta schlagertokiga människor. Jag försöker att inte gå in så mkt inför det. De andra kan ju bli rädda. Givetvis, var det ny dress för kvällen. Det gäller ju att satsa på färg, o framförallt mkt känsla. O det hade jag. Guldglittriga leggings (ett fantastiskt inköp från Indiska.. duktiga barn där), en marinblå halterneckklänning, o till sist men inte minst, då det var kallt på golvet, ett par cerise rosa ankelstrumpor.
O vad tänkte man då om bidragen
Ola, det funkade ju faktiskt, även fast han har riktigt konstig röst. Som det egentligen inte händer så mkt med. MEN, han var nyklippt.
Sanna Nielsen, om det inte är känt, så är det känt nu att jag inte tycker om detta blonda stycke. Men fan, låten var ju bra. En stark påminnelse av Anna Vissi, Greklands bidrag 2006. O det är väl nåt sånt jag tycker vi ska skicka.. men va faan inte med henne..
Carola o Andreas. Jag förstår att Andreas verkligen vill vinna i år, han har ju kommit 2 0 3 ett bra tag nu. Men va faan, vi kan ju skicka Carola, igen, så nära inpå. Känns ju en aning desperat. Men utöver Carolas något krystande, skrikande o "walande" sånginsats, så tyckte jag ändå att låten var stark. O inte alls särskilt schlager o det är rriktigt nice!
Kebab.. behöver nog inte säga så mkt mer om det.
De 2 herrarna i rött, som starkt påminde om Mika. Färglatt.
Lasse Lindh, tjååkigt, hade hoppats på så mkt mer än bara skjorta. En riktigt tråkig sjkort låt.

Sen blev det givetvis Diamanten. Vilket roade Hinkjäveln.

Imorse, i ren ensamhet, gick jag till sjön. Eller havet som vi gotlandsbor kallar det. O satt där. Tog en cigg. Lät vinden sprida tårar i ansiktet. Lyssnade på min Ipod. Gick sen tillbaks.
Nu har jag rensat lägenheten från festligheterna o fått iväg pojkarna. Free time for Dojjis.

Elin, Karla, Natta, Pillan
Jag älskar er!
Ni är bäst!

nu e min

söta mor här. hon är söt.
puss

Jag är väldigt imponerad av mig själv

För jag trodde seriöst inte att jag skulle gå till skolan. Alla dessa mentala hinder på morgonen. Gå upp ur sängen är svårast, att jag inte äter är väl nuförtiden en vardag. Men jag klarade det. Jag ska verkligen intensivt försöka  gå till skolan hela veckan nu. Dessutom e det nyttiga veckan nu, Inget fika o mycket träning. Hitills har det väl gått bra, men svårt lär det bli imorgon då det är mitt i veckan. Fast vi har sagt fruktsallad, inget socker o verkligen inte nån jävla vaniljglass!!

Imorgon kommer mamma. Det ska bli väldigt trevligt att se henne. Men v 9 e det sportlov o då ska jag hem för att träffa den lille Axel. O träffa mina älskade vänner i Norrköping. Alldeles för länge sen. Men det är väldigt tråkigt att jag missar min Sparv, för vi har lov på olika veckor. Vå får helt enkelt hoppas på påsklovet. Då kommer ju elefanterna fram.

Nu när man inte har så mkt pengar o lever samma liv som de andra, så inser jag att jag är/var verkligen usel på att ta hand om mina pengar. Men jävligt bra på att slösa bort dom. Varför har jag åkt så jävla mycket taxi för? Min syrra har ju alltid förutspått att jag nångång kommer vara med i Lyxfällan. Men då kommer jag ju iaf vara snygg i tv.

Jag har kommit fram till att jag sällan är arg, o när jag är det får jag panik. Nästan som att gå in i väggen. Farliga grejer.

På fredag kommer min Morrgis. Tillsammans med en hink. På tisdag har vi varit tillsammans i en månad. =) O på samma dag ska jag tillsammans med Nojjad gruppen framföra vårt dansstycke Givetvis. Strålande.
Det e alltid jobbigt att visa för sina nära o kära, nåt personligt som man har jobbat med. Men det här är ju ändå första gången han får se vad jag egentligen gör på min utbildning.. det seriösa jaget. O jag är rädd att ja.. att han kommer dissa det så jävla hårt. Kanske inte jävla.. men ja.. nåt i den stilen. Eller att han säger det värsta man kan höra; asså jag fattade inte det djupa i det

Marre har fortfarande inte dykt upp. Ska nog be Helena ringa henne.

Nån från Lund har ringt mig. Spännande. Men jag missade samtalet.

Puss

Fettisdagen o pappas födelsedag

Fast jag har ju iofs aldrig haft nån koll på hur mkt han fyller varje gång. Eller ja i det här fallet fyllde. Eller vad man nu ska säga. Man kan väl inte riktigt säga att de där hemma har lättare att hantera det här, men jag är ju seriöst ensam här på en ö, utan min familj.
Fast iofs så fick jag besök i måndags natt, vilket min syrra hade för några dar sen. Jävligt obehagligt.
Bror, Jossan, deras son Axel o Helene besökte hans grav idag iaf.

Grym smärta i stjärten o i ryggen. Maud kom ju lite sent till klassen idag så det var lite segt. På eftermiddagen fick vi träna på att falla o ge tyngd. När Pillan gav mig rådet att tänka fyllevägg så blev ju det mesta lättare.

Sen var det samling hos Karla med järngänget o en finsk pinne. Efter ett tag dök det upp en jeppe. Exprimentella lock o blåbärspålägg tillsammans med mandelmassa. Very nice. Jag har ju inte fuskat som tydligen alla andra har, när det gäller semleätningen. Diamanten o Blubb med vinshot-straff om man förlorade.
Här sitter man nu vaken efter en jävla massa kaffe, 3 semlor o det där otroligt söta vinet. SOCKERKICK

Wyclef Jeans skiva The Ecleftic är ju ett mästerverk i sig. Att man inte kunde uppskatta sånt när man var liten, e ju en skam i sig.

Marre är borta igen.

Förhoppningsvis kommer mor på en snabb visit nästa vecka.

Mitt fina dansprojekt till Februari konserten är ju minst sagt ett projekt i sig. Om jag bara får lite lugn o ro i mitt huvud, så ska det nog gå bra att komponera ihop nåt fint.

Schlager på lördag! Den här helgen består ju i stort sett av massa festande på olika håll. Smygstart idag hehe.

Tack för ni i Järngänget. Ni gör mig väldigt glad! pöss

jag går seriöst ihjäl

What have I got to do to make you love me?
What have I got to do to make you care?
What do I do when lightning destrikes me?
And I wake to find that youré not there

<3

...you make me smile, just for a while

min söta Morgan. Att det är du o jag, gör mig till världens lyckligaste.

yeah juppi jajjamenssan

Gick o la mig kl 5, vaknade 11, var vid halv liv till kl 3, sov till cirkus 5, gick o handlade, har diskat, stekt fisk , shakat, varit "glad", o kollat på nip/tuck, säsongstart. Den serien måste ju få priser. Den är ju helt sjuk. Ena stunden är  man äcklad, eller arg, o plötsligt är man berörd på ett positivt sätt. Crazy.

Timo Räisänens With a mask on är ju det vackraste på länge. Gud vad jag älskar munspelet.
Jag vill ha ett par Lacoste skor i vår. Eller kanske ett par gula Björn Borg skor. "Det är svårt med skor" Läs grisen i säcken.

Då var det dags för en ny vecka. Med mera dans. Ska verkligen försöka lägga mig innan tolvslaget den här veckan. Också fixa med min cykel. Möjligtvis mejla min hyresvärd om det. Ifall jag kanske inte behöver jobba med den. Tro det eller ej, men jag kan faktiskt laga cyklar. Det hela handlar ju givetvis om att få ändan ur vagnen.

Jag är så nöjd med det jag köpt till Älsklingen. Hoppas att han tycker om det. O att det passar.

Nu e det jobbigt, 2 veckor kvar.

and here i am

image8

PARTYDOJJAN

fin början på dagen. ett sms från vår förbannade huvuddanslärare som var som sagt förbannad då det var endast 8 elever på klass i fredags. Jag var iofs en av dom, men iaf. man blir ju rädd för fan. Hon har ju ändå varit med i en Ingmar Bergman produktion. Respect, man! Bör nog tillägga att jag är rätt så full just nu.
Ätit middag med natta på creperi, rött vin hemma hos natta, för att sedan efter viss övertygelse fått med natta till hamnplan där Karla väntade. Vilket jävla röj. En brud kom fram till mig o sa att jag dansade grymt bra. Körde hårt på scenen. FaN VAD KUL DET VAR. Men jag saknade min älskling. Träffade Adde, gled snyggt förbi hans tricks. Biffen var där, med sin härliga blick haha. O framförallt var ju apotekaren där. Men jag gjorde inte min grej där, får bli en annan gång. Mina blåa tights råkade fett. Ingen toa blev vandaliserad. Jag anar en fin baksmälla om några timmar. Rödvin är farligt, men väldigt gott. Stormen är ju här nu. Ett fint hagel attackerade mig när jag var på väg ut. Inte samma sminkning när jag kom fram till Natta. Ny kille som jobbar på creppan. Trevligt. Som den fantastiska jornalist jag är, frågade jag vilka former av kaffe han hade att erbjuda. Hillman tyckte att situationen var mycket pinsam. Men det är ju inte ovanligt att hon tycker det.
Men tjohoo... jag gick ju ner i brygga.. känner redan av det nu. Ska nog vila imorgon. Nu fortsätter festen. Pöss

the fish in me vakande till liv

image7the fish in me vakande till liv

här har man inte varit på länge

nu är det i och för sig ingen som läser den här bloggen kanske. men som den dojja jag är, så bör jag ta mitt ansvar. Jag vet inte riktigt vad som hände. Plötsligt var allt ansvar fullständigt borta. I alla fall vad som gäller skolan o dagboksskrivandet.

Skolan-sen gymnasiumtiden har jag faktiskt inte skolkat medvetet. Eller ja, skolkar gör jag inte, men ibland finner jag ingen mening med att gå till skolan, Det händer ofta runt onsdagar och torsdagar. Men idag eller ja igår, fick jag fruktansvärd migrän o stannade hemma på förmiddagen. Att stanna hemma innebär hemsk ångest, man vill så väldigt gärna vara i skolan. Även fast det kan vara jävligt jobbigt o krävande att dansa, men jag har sån respekt för min lärare att jag inte kan vara hemma. Jag känner mig lat. Det har jag inte varit på länge. Men av nån intressant anledning kan jag via latheten vara uppe sent på kvällarna. Men det kan ju delvis bero på min söta Morrrgan, som jag brukar samtala med. Jag undrar hur min telefonräkning kommer se ut. Men jag ska ju kanske skaffa en 3 mobil så vi kan prata lite billigare.

Dagboksskrivandet-sen barnsben har jag varit en flitig skrivare. Mkt viktigt att skriva varje dag. Men så i höstas blev det lite då o då, till slut inget alls. Nu sitter jag seriöst o sammanfattar de dagar som gått. Kan tyckas töntigt. Men jag vill inte förlora mig helt.

Men steg för steg ska jag ta mig tillbaks. Har gjort en deal med mig själv om jag sabbar det. Men hitills har det inte skett.

Vårt härliga gäng, är jag så evigt tacksam att jag har. Långt bort från min familj, för första gången bo ensam. Det var ju en helt annan sak att bo på internat som att nu bo på en ö. Men jag trivs. Ska nog gå kvar andra året också. Karla, Elin, Natta o Pillan mina finaste. Men så har vi Emmi; den finska pinnen hon är ju go i huvet. Likaså andra års eleverna. Nu börjar man ju komma närmre varann. Inte hade jag tippat för ett halvår sen att dessa människor skulle hänga på middag hos mig förra helgen. trevligt var det i alla fall.

Vi, redaktionen har börjat med Mitt i veckan (mitt projektnamn), då vi träffas o har lite aktiviteter för oss. Ikväll (fredag) var det spelkväll + Let´s dance hos Gnatta. Vi skjöt upp dagen, då vi hade massa viktiga redovisningar mitt i veckan.
Jag har ju insett att jag inte kan sitta o jämföra mig med folket i klassen. Det är rent ut sagt en ren omöjlighet eftersom vi allihopa har varsin egen dansstil. Orginailitet kallas det.
Varför tar det sån tid för mig att förstå sånt här? Jaja, nu har jag iaf fattat poängen o det är ju det viktiga.

Jag saknar min Morgan väldigt mkt. Om 2 veckor ses vi igen. Me like Morrrgis.
Puss på söta mamma.
Puss alla andra som förtjänar det!!

RSS 2.0