You shall taste my cherrypie

but only you.

Melodifestivalen sög balle för att uttrycka det i ett onyktert tillstånd. Sen vill jag inte rekommendera att äta första målet mat kl 22.00 när man råkade ta en 4,5% cider vid halv 4 snåret idag. Men en fördel, i det hela, vilket jag av nån outgrundlig anledning var tvungen att prova förut, styrketräna onyktert. Hallå, vad e detta för idé. Om jag inte får höra att det är asdumt, så tror jag att det kan vara en intressant grej att fortsätta med. Att träna när man e full. Smaka på det.

2 år senare tycker jag om Rysslands bidrag år 2007, Serebro med låten Song # 1. Det året, var det mycket bra bidrag, får jag ta och säga. Får se hur årets blir. Men gud vad dåliga bidrag det var ikväll. Om man vill vara snäll så kan man säga att Sarah Dawn Finers låt var bra. Men det är typ det enda. Jag satt länge och väntade på att ett häftigt upptempo på Sahlenes o den norska brudens låt, skulle ta mig med storm, men de fortsatte i lugn mak. Och se där, de kom inte vidare. Urringningar löser faktiskt inte allt.
Samtidigt som jag grät blod, så skrattade jag livet ur mig när de svenska rapparna entrade scen. Fy fan. Det värsta, är att jag tror mig känna igen den blonda filuren. Om det inte är allmänt känt, så har jag väldigt lätt för att registera människor i min minnesbas, o den där snubben har jag sett förr. Dock inte på en scen, och det är inte direkt nödvändigt för mig att se honom igen. Ever.
Däremot, pausunderhållningen. Det är intressant att just det, får visa var skåpet ska stå. Likadant var det när Carola, sjöng Genom Eld, vilket många håller med mig om, borde ha varit med och deltagit i festivalen. Nu. var det iofs en annan grej, nu sjöng Darin "Se på mig" och gjorde det relativt galant. Som tondöv är jag kanske inte den bästa publiken. Men jag är söt.

Kanske blir det utgång eller nån form av fest beroende på min vän Karla. Eller så gör jag slag i saken själv och det har ju definitvt funkat förr.
Eller så blir det årets träningspass.
Vill bara säga till min syster, som är en van snokare på personliga dagböcker och dylikt, du var väldigt fint igår, och jag hoppas bakfyllan gjorde dig gott tillsammans med High School Musical 3. Det är inte alla som hyr den filmen. Grattis.

Och till slut tar vi några fina rader. Du som listar ut vilken låt det är, får en puss och du som fattar att den är till dig, får en gigantisk puss.

Boy, you wanna take on me
'Cause I'm your killing pill
 
Can't you see the way I move
My dress, my flashy skin
Listen up, you know I got
The place you've never been


I'll get you to my bad ass spinning for you

So come and check it
My bad ass spinning for you (Ow)

Baby boy you know I still
Got sexy freak in me

Put your cherry on my cake
And taste my cherry pie 
 
So come and check it
My bad ass spinning for you

Alla ni som tar illa vid er, även jag när jag nyktert ser detta, så ber jag och här och nu om ursäkt.
Love L

Cause I´m hot, and you're not

Min lägenhet ligger på uppsägning. Jag har noterat att mitt fastpris har en bindningstid på 24 månader. Jag börjar starkt fundera på, om de anställda på tele2 comviq, inte ska meddela sina kunder om diverse bindningstider. Det känns iaf inte, som att det ligger på deras bord.
Idag började repningarna inför konst/dansfilmen jag ska va med i. Minimalistisk. Ja det märks verkligen. I 7 timmar har jag stått på en ramp och gjort samma sak om o om igen. Vi talar knappt om en koreografi. Om jag nu får rollen som en av the girls, in the front line (eftersom en tjej fick ont i fötterna, vilket vem som helst skulle få av det egentliga stillastående arbetet vi utför o jag fick ta över) så talar vi om att buga. I långsam förberedande sekvens som sedan blir en total bugning. Eller så rör det sig om att hålla i en flagga, som bugerskan ska ha över sig, när den bugar. Vilken även det är en förberedande process som endast kan utföras på 2 sätt. Låter det oklart? Det var relativt oklart i 5 timmar.
För er som att jag sagt till, att han och hans fru är franska. De är egentligen ryssar.
Absolute Winter Party 2009, eller vad den nu kan tänkas heta, är ju paaaaarty.

Och så till dagens stora genanta ögonblick.
Marcella, Hillman och jag står ocn inväntar på dagens introduktion. Marcella frågar mig om allt är bra, jag skiner upp som en gigantisk sol o jag säger att det är jättebra, lite väl glatt. Hillman tittar konstigt på mig, typ, varför låter dojjan så jäkla glad för, och jag blir massa generad och kollar bort.

Mmmm. Mums.

Love L

Jag är en nordisk trädgård

Dåså. Here we go. Jag ska få vara med i den utländska konst/dansfilmen som jag gjorde auditions till i söndags eftermiddag efter att ha dragit upp min cykel med packning för en vild, snöig och givetvis hal 90 graders backe. Men då fick jag visserligen veta, efter ett hejdundrandes maraton från hamnen, hem till mig o sen till skolan, att det finns magmuskler under det mjuka.
Där ringde ju min hyresvärd. Kanske får jag plötsligt byta till en termins lägenhet i de tre månaderna jag har kvar på utbildningen, eller så funkar det bra med att jag säger upp lägenheten nu?
Solen lyser i Visby och jag har tänkt i några timmar nu att det skulle vara fint med en promenix. Så det är väl på g. Jag har ju duschat iaf. O nu talar jag med min vackra mor. Det finns en anledning att jag ser ut som jag gör. ^^
Hon tycker att jag är som ett gosedjur!! Naaaw.
Min lilla städning tog fart vid spöktimmen inatt o den är kanske inte riktigt klar än. Men sen somnade jag bums efter Ally Mcbeal, som jag nu efter 10 års tid, börjat uppskatta.

Melodifestivalen: Det är väldigt tråkigt att Sverige är så trångsynt, men om vi skickar Sofia och hennes helt klart bästa låt (hitills av det jag sett och hört av melodifestivalen) så kan vi komma mkt bättre placerat än vad vi gjort de senaste gångerna. Hon kom näst sist enligt tv-tittarna. Tack gode gud att vi har en utländsk professionell jury eller vad de kallas för. IMusikalisk-intelligenta är kanske rätt ord.
E.M.D; Vad gör (min karl) Mattias i den här gruppen, tråkigare personlighet kan man kanske hitta i de mörkaste dammkorn. Ingen staging teknik verkar han ha iaf. För när kameran fokuserade på honom fokuserade han uppenbarligen på nåt annat. O vad var det för mellanstadiekoreografi? inte ens de andra dansarna utmanades om vi bortser från lite akrobatik som pausunderhållning mellan verserna. Men låten satt. Det kan man inte undgå. Klädseln var klassisk men även där lite boring. Syftet kan man ju fundera på?
BWO hade däremot tänkt på showen, men hur var låten egentligen? Har Martin alltid samma sång upplägg för alla låtar han gör?
Molly; Klänningen var snygg.

Over and out.

Love L


I'm backGotland är täckt av snö. Jag gick inte vidare till prov 2 för moderne dance school, jag har fått en bot på 1200, det har varit en turbulent klassresa och jag har ett par fantastiska klasskamrater som jag kommer sakna massor när vi tvåor slutar till sommaren.
Vi är som ett kompani. Och vår tid ihop har rusat iväg.
Imorgon är jag ledig och förhoppningsvis får jag inget sportlov. Mer förklaring på det intressanta uttalandet kommer imorgon plus massa annat som jag inte uppdaterat om.
Men utöver att det är en pärs att ta sig fram genom all snö ( o utan att säga för mkt så har jag kanske blivit av med en tredjedel av min halkfobi) så e jag tillbaks till min sköna, goa säng som jag saknat så.
Notera mina tåspetsskor.

Love L

"Break a leg"

Idag drar jag o Åsa till Danmark.
Håll tummarna.

Love L

SuperSpecialLovely

för att citera hem till gården.

jag var i skolan igår. tog i kanske lite för mycket därav min hemvistelse. men det känns så mycket bättre nu. för mig var det som att jag klev in i en annan danssal. eller att något hade förändrats. ja det var lite konstigt. smärtan i min stjärt och mina ben talar för att det var en arbetsam comeback.
sömn är något jag missat. men idag ska mycket göras. en klänning som måste få mer form, en text som måste få  mer ord och en dans som måste få fler rörelser. plus att vi ska ha kulturfrukost imorgon, där vi ska bl.a förutom den givna dansen vi ska vi visa, tala inför kulturfolket och berätta om oss och hur mycket dansen behövs och betyder för oss, för dom, för vår kultur och vårt samhälle.

det är så mkt ljusare nu. fram med våren. jag har hittat lite vinterjackor som jag har beställt. det är det värt för nästa vinter. o ett par riktigt snygga högklackade. mums mums.

jag har precis fixat låtmaterial för febmöte 14 feb. dans/tonsättare/konst som jobbar ihop för en egen konsert.
jag är ofattbart lugn för allt som måste göras. tar mig tid att blogga. kanske isolationen som gått mig över huvet. huvet har jag i övrigt ont i o alla tabletter är slut. dags att dra till apoteket o shoppa. synd att vår favoritgosse har lämnat ön för sthlm o dess charm. annars hade det varit en fullständig fröjd att shoppa på apoteket. not everyday you know.
och det är framförallt inte everyday som man hittar ett sånt här fint klipp.

Melodifestivalen 1999
http://se.youtube.com/watch?v=bHbbA3EKGqo         
(låten, modet, rösterna, gruppen, josefine sundström, dansen..)nu ska jag vila i 5 min, sen måste jag försöka trots huvudvärk, feber och annat mysigt skit, så man får något gjort.
Love L


Yeah Yummy


Galet god.
 
Love L

RSS 2.0