Instead of watching me, you should be reaching me

Djungeltelegrafen


rapporterar att det är mkt bra pirr i magen nu!
1. Herr M
2. Modellandet

1. kan ju beskrivas med ett studs o ett ivrigt klapp med händerna. Även ett litet shake med stjärten min.

2. Jag har fått ett bekräftande mail från modellguiden och Megan att jag nu betraktas som modell. Wiiiiiiie!!!

Puss

Our feelings play with us But you must keep yourself under control If you're searching for resolves Be ready for the tolls

Fick höra idag på vår fina träff med De Geer vännerna, att det finns endast 3 platser in till Gotlands dansutbildningar. Det är ju nästan alla ettor som ska gå kvar. Det lär bli intressant. Mitt ondskefulla jag, som inte klär mig så bra, hade ju hoppats på att nån skulle komma in på Danshögskolan så man skulle slippa henne. Men det finns säkert en bra anledning till varför satmaran ska gå där. Och det finns säker en anledning till att jag får en ny chans. Eller som mor rätt så ofta påpekar; du borde inte trassla till det med pojkarna. Gulligt säger jag. Förlåt om man tycker pojkar är vackra ting.
Ting som i och med personer. Inget annat. O om man hittar en skatt..

Förfärligt. Jag såg mitt ex i Norrköping. Av alla ställen. Själv var han. Jag hade precis hälsat på en gammal Kävesta vän, när jag såg honom gå förbi, lite rund i ansiktet, vet ej om jag ska skratta eller gråta. 8 långa månader, en åt helvete och 2 veckor insikt o beslutsamhet. Men väldigt läskigt var det. Obehagligt. Ska det vara så?

Varför kan man inte få magrutor av tio situps, det hade ju varit så trevligt. Men jag förstår nog allt poängen, övning ger färdighet. Som Livet ungefär. En gång sa jag något så dumt; jag tycker inte att man är redo att skaffa barn förrän man kan ta ansvar för sitt eget liv. Ett mycket lulligt uttalande. Eller vad säger du?

Monki i Norrköping har ju inte alls samma spänningsgrad och framförallt inte samma kvalité som Monki på söder i Stockholm. Det var ju ledsamt. Men skylten var ju söt.
Hittade istället en söt kjol på H&M, men det är ju inget jag får nämna nåt särskilt, inte förrän efter lördagens äventyr. På tal om att hålla saker för sig själv, så är det fan i mig, svårt att hålla inne på en hel film för folk som aldrig tar sig tid att kolla på The Happening. Gör det fort så vi kan diskutera min favvo regissörs senaste film. Den enda film, sav de jag sett av M. Night Shamalay som jag tycker är dålig är The Signs. Den fångade mig inte. Inte hela vägen. Visste blev jag lite smårädd som den känsliga person jag är, men den kändes lite lame.  Men det jag mest gillar med honom, som kanske fler regissörer gör är att han/de är med i sina egna filmer.
Jag som också är en person som gärna vill vara med i mina egna grejer, gillar även att luras. Som t.ex i Sjätte Sinnet, när man till slut fattar att det är han, den gamle som är död, och när man sen ser en återblick, då man kan pussla ihop allting. Magiskt. Genialiskt. I like.
Sen är ju statister det bästa som finns. Om en film skulle vara hemskt tråkig kan jag råda till att kolla in vad som händer i bakgrunden.

Den smarta som sen kan komma på varför jag känner mig lite nedstämd p.g.a av ingenting, kan ju gärna höra av sig.

Love

You can keep me up on the phone all night. Every time you call me, I won´t lie, I still get the goose-bumps I felt the first time. You got my attention at hello. An excuse to lay in bed all day

Nedräkning är inget att rekomendera för den som är väldigt sugen. 4 dagar kvar. Då gäller det att sysselsätta sig under dagarna. Man kan inte komma undan med att man ständigt tänker. Det skulle vara tråkigt om jag slutade tänka på Dig. Imorgon ska jag till norpan, träffa Marre, Jennie, Haggish o ta en luuuuunch. Dock inte med Måns. Han har ju Marie nu. Sen ska jag som sagt kolla in Monki och se om jag hittar nåt kul. Jag har ju bett mor att kolla efter gigantiska herrklockor och gladiatorsandaler nere i Grekland. Fast jag försöker samtidigt ignorera att de har 35 grader i skuggan. De är ju i Flen, i nån trång sommarstuga där det luktar skit från sjön. Mycket, mycket regn. Man kan ju försöka intala sig det.
Här hemma kör jag på brun utan sol.
Sverige i all ära. Jag har ju fortfarande inte badat, o då är jag ingen badkruka. Tragiskt.

Ikväll blir det Crickan, pannkakstårta och Morden i Midsumer. Hade totalt glömt bort att Allsången börjar nu. Crickan, mer känd som Christer Sjögren är först ut tillsammans med Håkan Hellström, Miss Lee och Arja. Lovely. Mamma blev faktiskt lite avundsjuk när jag nämnde detta. Haha.

Puss

jomensvisst, the mist, it is!Intensiv nedräkning, lite diskret. Så ja, då är det 6 dagar kvar. Sen blir det underläpp för hela slanten haha.


Nu har mor och syster lämnat mig tillsammans de fiiiina katterna Mozarella och Chorizo. Snart landar de på den grekiska ön Lesvos,  och här sitter jag, som varit vaken sen kl 8 imorse, och det är nu jag försöker göra mig fräsch för att gå 100 meter bort till ica. Om jag förstås inte ger mig ut på en soft promenad.
8 ikväll glider pelle förbi, då blir det mario cart och säkert nån schysst film, typ Mean Girls. Min och pelles favvo film.
Klädångest as usual, o då gäller det som sagt 100 m bort.
Lovely.
Puss


kommunikationsfel

Pyttsan nu blir jag lack. ska det vara så svårt att skicka ett mms dagen till ära? tydligen, tydligen.
Idag kommer min sparv hem. Jag hade ju lite lätt glömt bort att det är midsommarafton imorgon. Om vi ska köra på nåt alls, så blir det traditionen att plocka 7 sorters blommor o hoppa över hagar. Det kan bli en utmaning på alla sätt och vis.

Jag har svårt att se hur jag ska klara av katterna. Jävligt segt att inte få vara borta över natten. Hatar hinder. Nu när man liksom är på fastlandet ska man ju kunna få vara fri. Men som en diskret kompensation så ska jag vara kvar lite längre än planerat. Jag måste ju fira min Sparv o jag måste massa annat kul.

Tänkte dra mig en vända förbi Norrköping och Monki som tydligen är placerat i Spiralen. Hittat utsökta saker! Måste ju vara fiiin till denna idiotiska guidning. Vill hellre träffa herrn än kvartetten från Leeds.

Puss

din apa leif ligger sönderrostad inne på åhlens sminkavdelning. Lever fortfarande. Ditt val.


Blunda

De andra kunde blunda och glömma bort vad de tidgare sett, Men när de äntligen valde att se så var det redan försent.
Jag kunde inte blunda, jag kunde inte glömma.
Jag levde kvar i mardrömmen som hon styrde i sitt järngrepp.
I tio år stod jag ut.
Varje natt i tio år kom hon in till mig.
"Pappa har varit elak igen"
Sedan kröp hon ner under mitt täcke och jag fick trösta henne.
För nu skulle lilla mamma bli ompysslad.

Dagen hon sa att hon älskade mig var dagen då jag bestämde mig för att jag inte längre ville bli älskad.


När broarna är brända då har vi inget kvar. All aska har samlats i människornas hat.

jag har ett fotbollsparaply!

vi skickar di leva, en skön kille som är folkkär o bär klänning o så har vi akrobater hängandes i linor o såna där lakan. det kan bli skitbra! Ja alltså, jag syftar på eurovision. alltid i bakhuvet vet ni. Englands bidrag even if, är ju irriterrande härlig, fluffig o framförallt hurtig. på med den varje morgon, så blir dagen skinande fin!

Plus till herr gångstilen som är avslappnad, ledig, bakåtlutad men ändå med självförtroende.

min mor bjuder på upprörda stämmor gällande att min syster, känd som äckan,  gått omkring offentligt i mors hello kitty pyjamas byxor. äckan har en viss tendens att sno saker från mor. mor e så söt!

puss o en extra puss till underläppen hans

ett litet mail damp ner

Hej,


Jag såg dina bilder du har på nätet och vill ge dig ett förslag. Jag arbetar med att frilansfotografera utvikningsbilder som används
på Internet och i vissa fall även tidningar. Bilderna kommer främst användas utanför Sverige med USA som målmarknad, på bilderna poserar
du själv i allt fråns sexiga kläder till naket. Givetvis får du betalt för din insats som modell.


Anledningen till att jag kontaktar just dig är att jag tror att du skulle fungera riktigt bra på dessa bilder!


Om du är intresserad kan du anmäla dig direkt på http://www.modellfotograf.com/ där du även kan läsa mer om detta!


Mvh,

Daniel

aaah...  jag gillar att sidan vill ha bilder med erotisk karaktär. man kan inte göra annat än att skratta åt det.

en gång i tiden hatade jag wokmat

men igår smakade det bra. jag bör nog hålla käft om såna grejer, för allt jag sagt nej till har jag börjat säga ja till. om det är åldern som avgör kanske. eller i det här fallet smaksinnet.
jag har ju en ohyggligt grym smärta i magen. mor säger att det beror på dålig sömn o mat. jag tog en promenad från halv 4 till halv 6 imorse. lite kallt, mycket mygg men ja trevligt var det nog inte, men det var inte otrevligt heller. insåg när jag låg där hos jimmy som hade slocknat o i vanlig ordning inte brydde sig så grymt mycket, men är man en eftertraktad knullpokal som en vän sa, så får man kanske ta det som en komplimang att man fick kolla på spansk skräck/thriller, låna toa o del av soffan. det händer att jag av det lilla minsta kan finna en sorglig stämning i ett rum, sen kan det också va att filmens meny med tillhörande musik, eller ja mest musiken hade nåt sorgset över sig som fick mig att fälla tårar. . o då slog det mig vilken dag det var o att det nu har gått ett år. så jag begav mig till kyrkogården. alla tycker det är så konstigt att jag gick själv. men vem skulle velat ha följt med? nu fick jag iofs idag veta att pelle gärna skulle vilja följa med. men så råkar han ju också vara världens bästa kompis, som faktiskt ställer upp i alla lägen. samma sak gäller för mig.
jag skulle också vilja vara bra på poker o vinna pengar. men om man inte vill sätta mig bakom ratten så gör man säkrast i att inte sätta mig bakom några kort heller.
den här dagen har varit deg. jag har degat som fan. jättetrött i huvudet. ska sova över hos pelle ikväll. vet inte riktigt var jag ska få min energi ifrån. äckan-det satans odjuret, kanske mer känd som min syster kanske har något roligt att berätta. min bror har ju lyckats bada med den telefon jag (helt osjälviskt) gav bort till honom. inte ens utlåning utan gav bort. men jag orkar inte riktigt vara sur. hoppas det var skönt att bada för honom.

när jag satt i adams bil insåg jag att jag behöver gå ut o dansa. dansant r´nb och trance utan mening. men tydligen är alla opepp. opeppa dansare. tragiskt.
jag får helt enkelt lägga mig i kopiatorn o hoppas på det bästa.

eller som ola säger; det vet man aldrig, torbjörn. torbjörn som har en spännande röst. buuuuurrrr.
puss

Jag har..

(X) snott den här listan från någon som redan stulit den
(X) rökt en cigarr
(X) varit påverkad av kemiska substanser
(X) hånglat med någon av samma kön
(X) varit kär
(X) blivit dumpad
(X) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(X) rymt hemifrån
(X) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(X) hånglat med en främling
(X) gått på en blinddejt
(X) ljugit för en kompis 
( ) varit kär i en lärare
(X) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(X) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i kanada
( ) varit i mexiko
( ) varit i australien
( ) varit i nya zeeland
(X) flugit
(X) spytt i en bar
(  ) sett en del av mig själv brinna
(X) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(X) tagit smärtstillande
(X) älskar eller saknar någon just nu
(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) gjort en snöängel
(X) haft ett te-party
(X) byggt ett sandslott
(X) hoppat i en vattenpöl
(X) lekt uppklädd
(X) hoppat i en lövhög
(X) åkt släde
(X) fuskat när jag spelat spel
(X) varit ensam
(X) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
( ) använt någon annans id
(X) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm
(X) sovit under stjärnorna
(X) blivit kittlad
(X) blivit rånad
(X) blivit missförstådd
(X) sårat någon
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(X) vunnit en tävling
(X) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(X) haft kramp
(X) känt mig utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(X) dansat i månljus
(X) hatat mitt utseende
( ) varit vittne till ett brott
(X) ifrågasatt mitt hjärta
(X) varit besatt av post-it lappar
(X) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(X) varit vilse
(X) varit på andra sidan landet
(X) simmat i havet
(X) känt som om jag håller på att dö
(X) gråtit mig själv till sömns
(X) lekt polis och rånare
( ) sjungit kareoke
(X) betalat för mat med bara mynt
(X) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(X) busringt
(X) fångat en snöflinga på tungan
(X) dansat i regn
( X) skrivit ett brev till tomten
(X) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(X) blåst bubblor
( ) gjort upp eld på en strand
(X) förstört en fest
( ) åkt rullskridskor
(X) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(X) burit pärlor
(  ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
(X) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(X) kysst en spegel
(X) sjungit i duschen
(X) drömt att jag gift mig med någon
(X) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
(X) pussat en fisk
( ) varit en cheerleader
(X) suttit på ett tak
(X) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
(X) pratat i telefon i mer än sex timmar
(X) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(X) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(X) klättrat i träd
(  ) haft en träkoja
(X) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(X) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
(X) spelat kyckling
(  ) haft sex i minusgrader
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(X) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(  ) brutit ett ben
(  ) fångat en fisk och sen ätit den
(X) fångat en fjäril
(X) skrattat så mycket att jag grät
(X) gråtit så mycket att jag skrattade
(X) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(X) glömt någons namn
(X) sovit naken
(X) svimmat
(  ) gråtit på tunnelbanan
(  ) blivit påkommen när du haft sex
(X) legat med fler än tio personer
(X) snattat
(X) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(X) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
( ) försökt tagit självmord
(X) haft sex i en IKEAsäng
(X) Strippat på en scen inför en massa folk
( ) haft sex i en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus
(X) varit svartsjuk
(X) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( ) piercat könet
( ) blivit sparkad i ansiktet
(X) skrivit egna punkter
(X) vunnit i tumbrytning
(  ) somnat på en bajamaja
(  ) Varit på festival
( ) Varit på festival men missat hälften pga fylla
( ) Haft sex med en främling på festival
(X) Drömt att jag fött barn


bara för att jag

har så heta killgrannar som stirrar in i lägenheten så vågar jag inte gå ut o sola. men jag har bestämt mig för att försöka gå ner 5 kg och få en schysst platt mage. om jag lyckas, så ska jag pierca mig i naveln. elins piercing är så snygg o en piercing är väl mkt bättre än en tatuering? eller så går det jämnt ut o mamma dödar mig vilket som. alkohol kan vara den stora boven, så jag skär ner kraftigt på det. 
byter ut det mot massa härlig träning.

min syrra vill åka till bodaborg med familj och vänner. jag är ju på. tänk er syskonen eriksson samarbeta intensivt på kort tid. brorsan som är jättelång, syrran som är skitsvag och jag som inte tycker om att springa. det kan bli en härlig hit!

natta är onödigt sur på mig. för att jag o pillan glömde bort henne på en tråkig fest vi inte hade lust att lägga tid på, o alla där satt ju ändå o väntade på att tonsättarna skulle dyka upp. när man säger att det är röjj då ska man inte behöva gå in osäkert i lägenhet o ropa hallå för att det är så tyst för att alla som är typ 8 pers, trycker på världens minsta balkong.. osocialt o boring. nej tack.

hittade precis fler makaroner i skafferiet att käka upp råa. dock har de inte samma intensitet som de förra.

innan jag åker hem ska jag pimpa min lägenhet o göra den fräsch så har jag nåt kul att komma hem till. det känns så konstigt att åka hem en månad o vara med nära o kära för att sedan åka tillbaks. det lär ju bli härligt intensivt. men eftersom jag fortsätter att leva det glassiga livet så ska jag försöka få över mina nära o kära hit. bara jag inte virrar bort mig i alla gränder kan jag funka som en bra guide.

kanal 5 bjuder på mkt skitprogram idag. Airlines, som jag tyvärr måste erkänna är en repris.om ett brittisk flygbolag. så fruktansvärt ointressant! var ät de patetiska high school filmerna??


puss


RSS 2.0